Anniskelu

12.06.2018
Karhu viihtyy Kuumassa
Saunaravintola Kuuma avautuu maailman saunapääkaupunkiin Tampereelle. Laukontorin rannassa sijaitsevaan, läpi vuoden auki olevaan Kuumaan tulee kahvila-ravintola, kahdessa kerroksessa olevat...

04.06.2018
Näin kaadat täydellisen tuopin
Jos et ennen ole käyttänyt manuaalista hanaa, voi tämä video olla tarpeen. Täydellisen tuopin kaataminen on oikeastaan helppoa, kun muistat nämä muutamat asiat: Puhdas, brändinmukainen tai...


23.04.2018
DraughtMaster – hanaoluen uusi sukupolvi
Sinebrychoff laittaa Suomen ravintola-astiat vaihtoon yli puolen vuosisadan jälkeen. Uuden DraughtMaster-hanalaitteiden olut on laadukkaampaa ja säilyy pidempään. Carlsbergin kehittämässä...


20.04.2018
Jäänsärkijä Lontoosta
Sinebrychoffin uusi On Trade -johtaja Christian Hickey painottaa elämyksien ja arvon kehittämistä horeca-liiketoiminnassa. Ja mitä hän ajattelee meistä suomalaisista? Kun Christian Hickeylle...


19.02.2018
Laadukkaan elokuvanautinnon kruunaa hyvä olut
Suomen vanhin elokuvateatteri, Helsingin keskustassa sijaitseva Finnkino Maxim, avautui uudelleen yleisölle helmikuussa. Elokuvakokemuksen täydentävät Sinebrychoffin oluet, siiderit tai muut...


15.12.2017
Uusi alkoholilaki pakettiin jouluksi
Eduskunta on tänään päättänyt uuden alkoholilain yksityiskohdista. Viimeinen nuijankopautus saadaan ensi viikolla, mutta näyttäisi siltä, että vuosien uudistustyö saadaan päätökseen....


13.12.2017
Panimohevoset joululomalle
Myös Sinebrychoffin panimohevoset ja ajurit pääsevät ansaitulle joululomalle. Vuonna 2017 hevoset ja ajurit tekivät noin 200 keikkaa ja visiittiä eri puolilla Suomea. Sinebrychoffin...


12.12.2017
Lapin rinteillä eletään kuumaa kautta
”Nyt on hyvä pössikset, bisnes kasvaa!” iloitsee Sinebrychoffin Pohjois-Suomen kenttämyyntipäällikkö Pekka Rouhiainen. Hän on tehnyt yhtiölle töitä jo 30 vuotta, suuren osan...


12.12.2017
Kuusi aistia: moniaistisen olutravintolan kulmakivet
Haaga-Helia-ammattikorkeakoulun The Box -projektissa tutkitaan ravintola- ja baarikokemusta lisätyn todellisuuden (AR – augmented reality) keinoin. Haagan kampuksella tehdyissä...


01.11.2017
Paras pikkujouluvuosi seitsemään vuoteen
2010-luvun paras yökerhojen vuosi on nyt, kertoo Night People Groupin ravintolatoimenjohtaja Mira Ritasmäki. Yritysmyynti, markkinointi ja erikoisoluet vetävät yleisen nousukauden lisäksi...


31.08.2017
Pekka Haavisto iloinen ravintolakulttuurin kehityksestä
Vihreiden presidenttiehdokas Pekka Haavisto iloitsee siitä, ravintolakulttuurin kehitys Suomessa tuntuu jatkuvan vahvana. Kehitystä on ollut vauhdittamassa myös positiivinen muutos kaupunkien...


07.06.2017
Anniskelun edustajillemme huippupisteet asiakaskyselyssä
”Iso kehityskohta on vielä siinä, miten voimme yhdessä ravintoloiden kanssa etsiä tapoja, joilla saadaan asiakkaan ovipumppu käymään tiuhempaan”, sanoo Sinebrychoffin tuore On Trade...


06.06.2017
Tiesitkö tämän juomien maahantuonnista ja verotuksesta? Hyödynnä napakka infopaketti!
Alkoholilain uudistus jämähti jälleen. Lakia koskevan kädenväännön myötä – ja muutenkin – alamme on jatkuvasti tapetilla. Puhutaan mm. haitoista, verotuksesta, työllisyydestä...


02.06.2017
DIME uudistui – rekisteröidy heti ja voita liput Tuska-festareille!
Sinebrychoffin DIME-palvelun avulla jälleenmyyjämme ovat voineet luoda Facebook- ja muita screen-mainoksia tapahtumista, teemailloista tai tuotetarjouksista. Uudistuneella DIMEllä voi luoda nyt...


27.04.2017
Mobiilisovellukset ovat osa ravintolaelämystä
Yökerhoketju Night People Group (NPG) on lanseerannut Night Lite -mobiilipalvelun, jonka avulla ravintola-asiakas voi varata pöydän ja muita palveluja sekä saa alennusta tuotteista. NPG:n...


26.04.2017
Alkoholilain valmistelu: näistä nyt puhutaan
Panimoteollisuus, ravintola-ala, myymälät ja kuluttajat odottavat malttamattomina uuden lain voimaantuloa. Matkalla on ollut monta mutkaa ja nyt STM lupaa lain eduskuntaan ennen kesää....


26.04.2017
Kronenbourg 1664 Blanc – moderni vehnäolut luo uusia erikoisoluen ystäviä
Suomalaisten halu kokeilla erikoisoluita ja uusia maltaisia makuja ei ota laantuakseen. Sinebrychoffin uutuuksien joukossa on yksi tämän hetken kysytyimmistä kansainvälisistä oluista:...






13.12.2016
Esitys uudeksi alkoholilaiksi ei täyttänyt ravintola-alan odotuksia
“Odotimme uudelta alkoholilainsäädännöltä paljon, mutta olemme monessa suhteessa tähän esitykseen hyvin pettyneitä”, sanoo MaRa ry:n toimitusjohtaja Timo Lappi. “Toisesta suunnasta...


17.10.2016
Lisääthän sinäkin jo myyntiäsi DIME:llä?
Jo sadat ravintolat ja baarit vetävät väkeä kiekko- ja futisiltoihin Sinebrychoffin DIME-palvelun avulla. Kyseessä on ilmainen, nopea ja helppo tapa luoda Facebook- tai screen-mainos ravintolan...


17.10.2016
Helsingin alueen asiakkaamme – pian tapaat Pasin
Sales Ambassador – myynnin lähettiläs – Pasi Puustinen on aloittanut työnsä Sinebrychoffin Helsingin alueella. Pasi auttaa erityisesti vuoro- ja ravintolapäälliköitä arjen...


14.10.2016
Miika Korpela on Suomen Olutmestari 2017
Miika Korpela on Suomen Olutmestari 2017. Hän työskentelee Helsingin Kampin Teerenpeli-ravintolassa. Olutkisälleiksi valittiin Joni Ahola (kuvassa oikealla – Ravintola O´Hara’s, Tampere)...


25.08.2016
Sinebrychoffin anniskelumyynnin asiakastyytyväisyys kasvussa
Sinebrychoff teetti touko-kesäkuussa 2016 asiakastyytyväisyystutkimuksen, jonka käytännön toteutuksesta vastasi Innolink Research Oy. Tutkimuksen tavoitteena oli kartoittaa yrityksen...


25.08.2016
Kotipizzan Tommi Tervanen: Kukaan ei syö pizzaa juomatta – jääkylmä Cokis on ihan fantastisen hyvää pizzan kanssa
Kotipizza on uudistanut brändinsä ja ilmeensä parin viimeisen vuoden aikana. Missiona on parantaa maailmaa pizza kerrallaan. Uutta meininkiä on myös mobiilissa ja verkkokaupassa. Kotipizza saa...






17.08.2016
Karhu Tumma Lager – tummaksi paahdettua täyttä olutta
Karhu tuo markkinoille kotimaisen tumman lageroluen. Karhu Tumma Lager on aromikas ja kahvimaisen paahtunut pohjahiivaolut. Tumma lager on vaalean lagerin jälkeen yhä toiseksi suosituin...






17.08.2016
Vuoden comeback – Brooklyn Local 1
Newyorkilaisen Brooklyn Brewery -panimon taidonnäyte, Local 1 palaa Suomeen seitsemän vuoden odotuksen jälkeen. Alun perin 2008 Yhdysvalloissa lanseerattu 0,75 litran kierrätyslasipulloon pakattu...






17.08.2016
Brooklyn Sorachi Ace – ässä pienemmässä pullossa
Newyorkilaisen Brooklyn Brewery -panimon Sorachi Ace saapui Suomeen 2015. Farmhouse Ale –tyyppinen olut on syksyllä 2016 saatavilla pienemmässä ja kätevämmässä pakkauksessa. Viime vuonna...


21.04.2016
Miten olisi SpåraKOFF-kierros?
SpåraKOFF on ravintolaksi muutettu, koffinpunainen raitiovaunu, joka kiertää Helsingin kantakaupungin keskeisimmät nähtävyydet. Suomen ainoa ravintolaraitiovaunu aloittaa reittiliikenteen 2.5....


15.03.2016
KOFF APA on vuoden 2016 olutlanseeraus
Rakkaudella valmistettu KOFF American Pale Ale on vuoden 2016 olutlanseeraus. Uusi KOFF APA jatkaa KOFF-brändin vauhdikasta alkuvuotta. Makutestin voittaja* KOFF APA on saanut heti julkistamisensa...


14.03.2016
Olutmestarin Export Pils osui maaliinsa
Suomen Olutmestariksi lokakuussa valittu Antti Peltonen suunnitteli suodattamattoman Olutmestarin Export Pils -oluen yhdessä Sinebrychoffin kanssa. Olutta myydään hanatuotteena laajan valikoiman...


14.03.2016
Brändien omilla kierrätyslasipulloilla on vetovoimaa
Sinebrychoff investoi kierrätyslasipulloihin Keravalla – olut siirtyy tölkkeihin, mutta brändien omilla lasipulloilla on vetovoimaa. Sinebrychoffin olemassa oleva, uudelleentäytettävien...