Kouluta henkilökuntasi Skillablella

17.08.2020 | Teksti:

Sinebrychoff kouluttaa vuosittain tuhansia jälleenmyyjiensä edustajia oluen tarjoilussa, tiedossa ja taidossa. Tämän tukena tarjoamme ilmaiseksi kännykkäkoulutusta kätevällä Skillable-appillä. Nopeat oppitunnit auttavat niin perusasioissa kuin uuden oppimisessa.

Sinebrychoffin olutkoulutusten tarkoituksena on parantaa ravintoloiden tai muiden jälleenmyyjiemme oluttietämystä ja kehittää oluen tarjoilua ja myyntiä. Peruskoulutuksessa käydään läpi oluen valmistus ja oluttyylit sekä oluen täydellinen tarjoilu. Tätä tietoa saa nyt myös mobiilisti Skillable-appin avulla.

Sinebrychoffin olutkoulutuksista vastaa asiakaskoulutuspäällikkö Jukka Kahri, joka tätäkin juttua kirjoitettaessa saadaan kiinni koulutusreissulta Pohjanmaalta. Jukka kouluttaa ravintolahenkilökuntaa paikan päällä asiakkaidemme ravintoloissa, Sinebrychoffin panimopubissa Keravalla tai muussa sopivassa tilassa. Ennen korona-aikaa on järjestetty yhteisiä isoja olutkoulutuksia mm. Suvilahti TBA -ravintolassa tai Teivon raviradalla Tampereella.

”Yhdessä kasvotusten tehty koulutus on aina paras vaihtoehto. Luonnollisesti nyt korona-aikaan koulutus pitää tehdä turvallisesti ja isommat avoimet koulutukset ovat nyt tauolla, teemme koulutuksia ravintola kerrallaan. Skillable ei korvaa paikan päällä tehtyä koulutusta, mutta tukee sitä ja pitää asiat mielessä. Fyysinen koulutussessio ja Skillable henkilökunnan taskuun – se on hyvä yhdistelmä”, Jukka kehuu.

Skillable-appissä on tukku valmiita luentoja ja kysymyksiä, jotka liittyvät vaikka oluen täydelliseen tarjoiluun, oluttyyleihin tai vaikka koronaviruksen hygieniaohjeisiin. Lisäksi käyttäjä, vaikka ravintolapäällikkö, voi helposti luoda omia luentoja. Muutaman minuutin koulutus voi olla vaikka monivalintakysymysten sarja tai tietoiskuja.

Carlsbergin kehittämä Skillable on Sinebrychoffin asiakkaille ilmainen. Päästäksesi mukaan sinulla pitää olla asiakasnumero ja täyttää oheinen lomake:

Klikkaa Lyyti-ilmoittautumislinkkiin tästä

Tietojen perusteella voimme aktivoida Skillablen sinulle. Sitten voit ladata ohjelman itsellesi ja henkilökunnallesi joko Apple Storesta tai Google Play Storesta.

Jos kiinnostuit ravintolakohtaisista paikan päällä tai Keravan panimolla tehtävistä koulutuksista, ole yhteydessä suoraan Jukka Kahriin sähköpostilla: jukka.kahri@sff.fi

Tue henkilökuntasi ammattiosaamista hauskalla ja helpolla tavalla!

https://info.skillable.app/home-fi