Oluthanat kahvilassa – kyllä kiitos!

15.10.2020 | Teksti:

Sinebrychoffin DraughtMaster-oluthanateknologia mahdollistaa oluthanojen asentamisen ahtaisiinkin paikkoihin. Tyylikkäät oluthanat ovat entistä tutumpi näky myös kahviloissa. Suomalaiset kuluttajat arvostavat laadukasta hanaolutta ja se onkin yhä suositumpaa myös lounasjuomana.

Pääkaupunkiseudulla toimiva Kulmakonditoria on suosittu kahvila jo seitsemässä Etelä-Suomen kunnassa. Vuodesta 1996 toiminut ketju luottaa laatuun, valikoimaan ja tarkoin valittuun sijaintiin – nimensä mukaisesti Kulmiksen löytää useimmiten juuri kaupungin vilkkaasta kadunkulmasta.

Kulmakonditoria on lisännyt kolmen kahvilansa palveluvalikoimaan myös DraughtMaster-hanat. Kaksi erikoisoluthanaa ovat kahvilan tiskillä muun valikoiman ohessa, näkyvällä paikalla. Keravan ja Mäntsälän yrittäjä Terhi Toivonen (kuvassa) on hanoihin tyytyväinen.

”Keravalla ihmiset alkavat oppia tilaamaan laadukasta hanaolutta. Hanaolut on jo ajanut selvästi pullovalikoiman ohi.”, Toivonen kertoo.

Kahvilassakin voi olla erilaisia nautintahetkiä ja -tilanteita, joista moneen olut tai muu panimojuoma sopii. Olut maistuu kahvilassa erityisesti iltaisin, viikonloppuisin, kaupunkitapahtumien yhteydessä ja lounaan kaveriksi.

DraughtMaster-astiat mahtuvat hyvin vaikka tiskin alle hanojen lähelle.

”Muutaman tuotteen – tai vaikka useammankin – siistit hanat täydentävät kahvilan valikoimaa ja tuovat oikeastaan aivan uuden tuotteen tarjolle hyvin pienessä tilassa. Hanaolut myy jo itse itsensä hyvin esillä olevilla tyylikkäillä hanoilla ja hyvännäköisillä brändilaseilla”, kertoo Sinebrychoffin anniskelumyynnin kehitysjohtaja Teemu Pekkanen.

Kulmislaiset kehuvat myös hanalaitteiston helppokäyttöisyyttä ja astioiden keveyttä. Vanhoja 37 kilon metalliastioita ei kahvilaan olisi voitu ottaa. Keravan Kulmakonditoriassa asennus on voitu tehdä kompaktisti suoraan tiskin alle, mikä onkin paras vaihtoehto.

”Ollaan päästy hienosti alkuun ihan ilman olutkoulutustakin – se kun vielä saadaan henkilökunnalle niin uskon, että menekki vielä kasvaa. Kausioluetkin kiinnostavat, ehkä jossain vaiheessa otamme ne vielä valikoimaan”, Toivonen sanoo.

kulmakonditoria.fi