Perfect Serve -koulutus starttasi Helsingistä

10.06.2019 | Teksti:

Sinebrychoffin Brooklyn Ambassador Ramses Showlah, olutkouluttaja Joonas Ylänne, laitepalvelun laitevastaava Petteri Leporanta ja olutkouluttaja Jukka Kahri hanojen kimpussa.

Uudet monipuolisemmat valikoimat tulevat ja säilyvät entistä paremmin, oletko mukana?

DraughtMaster- asiakkaille järjestettiin Helsingin Suvilahdessa ensimmäinen lisäkoulutus, joka leviää Suomen suurimpiin kaupunkeihin syksyn aikana. DraughtMaster on uusi innovaatio, joka mahdollistaa ravintoloille entistä suuremman valikoiman ylläpitämisen, kun oluen säilyvyys astiassa pidentyy jopa kolmella viikolla.

Tapahtuman päätarkoituksena oli oluen täydellisen tarjoilun kouluttaminen ja samalla tarjota lisäkoulutusta hanajärjestelmän puhdistukseen ja käyttöön. Tapahtumaan oli kutsuttu DraughtMaster-hanoja käyttävät ja järjestelmän hankkimista harkitsevat asiakkaamme.

Aurinkoinen iltapäivä Suvilahdessa houkutteli paikalle lähes sata kiinnostunutta. Tarjolla oli pikkupurtavaa oluiden kera, Brooklyn-maistiaisia sekä asiaankuuluvasti DraughtMaster-hanasta saksalainen vehnäolut Duckstein, joka on Suomen markkinoiden uutuus. Koulutusrastien kiertämisen ohella tilaisuudessa pääsi kuulemaan Tiskillä-yhteisön perustajien Mika Koivulan ja Henri Lahden ajatuksia asiakaspalvelusta ja somesta, sekä Tomi Haustolan stand up -komiikkaa.

Seuraa viestejämme – lisää Perfect Serve -koulutuksia tulossa!

Ensimmäisen lisäkoulutustapahtuman palautteeseen vastanneista lähes kaikki pitivät tapahtumaa hyödyllisenä. Tapahtuma laajennetaan syksyllä muihin Suomen suurimpiin kaupunkeihin, jotta mahdollisimman suuri osa asiakkaistamme pääsee kuulemaan uutta oluistamme, tarjoilusta ja DraughtMasterista.

Jos koulutus kiinnostaa, ota yhteyttä olutkouluttaja Jukka Kahriin jukka.kahri@sff.fi. DraughtMasterin asentamisesta voi olla yhteydessä omaan myyntiedustajaan. Nähdään syksyllä!