KOFF Long Drink – se toinen lonkero – nyt myös hanassa

21.08.2019 | Teksti:

Vuodesta 1957 asti KOFF on tarkoittanut raikasta olutta, 2019 alkaen myös lonkeroa. KOFF Long Drink on moderni lonkero Sinebrychoffin 200 vuoden kokemuksella. Keväällä lanseerattu greippi löytyy nyt myös hanavalikoimastamme. Greipin kavereiksi tulee lisäksi kaksi suosittua lonkeromakua, KOFF Long Drink Cranberry ja KOFF Long Drink Lime.

KOFF Long Drink on ollut saatavilla kesäkuusta hanassa ja alku on sujunut vauhdikkaasti, kuten KOFF-lonkeron lanseeraus muutenkin.

”Näyttävä hana, oma lasi ja jäät ovat osa KOFF Long Drinkin täydellistä tarjoilua. DraughtMaster takaa pitkään kestävän laadun myös lonkerolle, samoin kuin oluelle. KOFF Long Drink voidaan tarjoilla myös KOFF-olutlasista”, Sinebrychoffin lonkeroiden tuotepäällikkö Juha Saloranta kertoo

”Greipin jälkeen karpalo ja lime ovat olleet jo pitkään suosituimmat lonkerojuomien makuvariaatiot sekä kaupassa että ravintolassa, joten oli luonnollista tuoda ne myös KOFF Long Drink -valikoimaan”, Saloranta kertoo.

KOFF Long Drink Cranberry on 100 % ginipohjainen ja Lime 100 % vodkapohjainen lonkero.

Maaliskuussa lanseerattu KOFF Long Drink Grapefruit on ylittänyt sinebrychoffilaisten jo valmiiksi kovat odotukset ja ”se toinen lonkero” on otettu lonkeron ystävien keskuudessa hienosti vastaan.

”Iloitsemme, että KOFF-brändin alle kehitetty lonkero kiinnostaa, ja lisää uskoa tuo kehitysvaiheessa teettämämme makutesti, jossa KOFF Long Drink voitti kilpailijansa*. Kevään ja kesän aikana odotuksemme on palkittu ja KOFF Long Drink on onnistunut hurmaamaan lonkeron ystäviä nopeasti”, Saloranta sanoo.

KOFF Long Drink Cranberry ja Lime tulevat myyntiin 26.8. alkaen ravintoloihin. Pakkauksena on 0,33 litran tölkki. Lonkerot valmistetaan Sinebrychoffilla Keravalla.

KOFF Long Drink – Se toinen lonkero
#TylsyyttäVastaan
kohtuullisesti.fi

* Sinebrychoff-makutesti Taloustutkimus 10/2018 Helsinki (n=240)