Ilmoittaudu Tampereen DraughtMaster-olutkoulutukseen!

19.08.2019 | Teksti:

Uudet monipuolisemmat valikoimat tulevat ja säilyvät entistä paremmin, oletko mukana?

DraughtMaster- asiakkaille järjestämämme Perfect Serve -koulutus pidetään seuraavaksi Tampereella tiistaina 1.10. Ravintola Kaijakassa (Laukontori 12) klo 16 – 19.

Tapahtuman päätarkoituksena on oluen täydellisen tarjoilun kouluttaminen ja samalla tarjota lisäkoulutusta hanajärjestelmän puhdistukseen ja käyttöön.  Laitepalvelun pisteeltä saat uusimmat vinkit ja niksit laitteista. Paikalla myös Tiskillä -yhteisön puhuja sekä elävää musiikkia.

Tilaisuus on tarkoitettu Draughtmaster-ravintoloiden henkilökunnalle tai ravintoloille, jotka harkitsevat DraughtMasterin käyttöönottoa.

DraughtMaster on uusi innovaatio, joka mahdollistaa ravintoloille entistä suuremman valikoiman ylläpitämisen, kun oluen säilyvyys astiassa pidentyy jopa kolmella viikolla.

Jos Tampereen koulutus kiinnostaa, voit ottaa yhteyttä myyntiedustajiimme Petri Kontolaan petri.kontola@sff.fi ja Vesa Salminen vesa.salminen@sff.fi , joilta saat lisätietoja tai voit ilmoittautua suoraan osoitteessa https://www.lyyti.in/Perfect_Serve_Tampere

DraughtMasterin asentamisesta voi olla yhteydessä omaan myyntiedustajaan. Nähdään lokakuussa!

Seuraa viestejämme – lisää Perfect Serve -koulutuksia tulossa!