DraughtMaster-valikoimassa nyt sesongin olut

04.03.2019 | Teksti:

Sinebrychoffin DraughtMaster-hanavalikoimassa on jo alkuvuoden aikana ollut Jacobsen Brown Ale -olut, maaliskuun jälkeen sen tilalle tulee Brooklyn Defender IPA. Jatkossa sesongin olut vaihtuu vuosineljänneksittäin.

Kuluttajat ovat kiinnostuneita uusista oluista ja kausihanavalikoima tarjoaa helpon tavan päivittää ravintolan valikoima sesongin mukaan. Kausihanatuotetta on helppo suositella, tässä apuna ovat myös hanaan kiinnitettävä korostin ja tiskille tai seinään kiinnitettävä liitutaulu.

DraughtMaster-olutvalikoimassa on tällä hetkellä KOFF, Karhu, Carlsberg, Kronenbourg Lager, Kronenbourg Blanc, Brooklyn Lager, Brooklyn EIPA, Brooklyn Naranjito, Ny Carnegie J.A.C.K. IPA ja Jacobsen Brown Ale.

Kevään sesongin (1.4. alkaen) olut on Brooklyn Defender IPA, jota seuraa kesäkuussa Duckstein Weizen Saksasta. Duckstein Weizen on tyypillinen suodattamaton saksalainen vehnäolut, josta löytyy runsaasti hedelmäisyyttä. Duckstein Weizen on hyvin aromaattinen ja kevyt olut, josta löytyy hieman katkeruutta.

Jos olet kiinnostunut DraughtMasterista tai sesongin oluesta, ole yhteydessä myyntiedustajaamme. DraughtMasterista löydät lisätietoa uusilta verkkosivuilta draughtmaster.fi.

Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen draughtmaster@sff.fi.