DraughtMaster

13.12.2024
Parasta laatua hanasta! Hanalaitteiden pesu ja hygienia
Täydelliseen tarjoiluun kuuluu laitteiston ja tarjoiluympäristön puhtaus ja siisteys. Niin takaat myös oluen maun säilymisen raikkaana. Jotkut oluthanojen huolto- ja puhdistusoppaat neuvovat...

19.11.2024
Solmu Brewery avasi oman panimoravintolan Lauttasaareen
“Ruokalistalla tulee olemaan rentoa, mutta erittäin varteenotettavaa merihenkistä ruokaa”, ruoat suunnitellut Sylvester Soisalo (kuvassa) sanoo. Vinkkeli, Pub Ludvig, Boulevard, The Grand Bar...

28.10.2024
Parasta laatua hanasta! Oikeaoppinen kaatotekniikka
Näin varmistat hanaoluen parhaan mahdollisen laadun ja maun. Juttusarjamme alkaa oikeaoppisella kaatotekniikalla. Kaatotekniikka varmistaa sekä tarjoilun että laadun onnistumisen. 1. Ota puhdas,...

20.09.2024
The Last Drop – viimeiseen pisaraan Ludviginkadulla
The Last Drop sijaitsee Helsingin ytimessä, horjahdus Erottajalta kohti Kasarmitoria. Ravintolan konsepti on moniulotteinen tai hybridi – The Last Drop on cocktail-baari, aasialainen ravintola,...

19.06.2024
Tammelan stadion valmis myös keikka-areenaksi
Tampereelle keväällä valmistunut Tammelan stadion on kerännyt jo paljon kehuja. Jalkapallo-ottelut ovat jo arkipäivää mutta tulikasteensa tapahtumapaikkana stadion saa kun Lauri Tähkä...

20.05.2024
Kausioluet kiinnostavat kuluttajia – 1664 Rosé ja Karhu Summer Wheat kesän suosikit!
Kausioluet kiinnostavat kuluttajia – 1664 Rosé ja Karhu Summer Wheat kesän suosikit! Kausioluita kannattaa pitää valikoimassa, tutkimuksen mukaan jopa 61% kuluttajista* suosii ravintolassa...

14.03.2024
Olutmestari-koulutuksia vielä ennen kesää – katso video ja varaa aika omalle henkilöstöllesi
Sinebrychoffin olutkoulutukset jatkuvat kuudella koulutuksella ennen kesää. Osa paikoista on jo lyöty lukkoon, osa täsmentyy, päivämäärät ovat jo selvillä. Oma ravintolahenkilöstösi voi...

16.02.2024
DraughtMaster-hana-astiat nyt 50 % kierrätetystä muovista
Sinebrychoffin DraughtMaster-hanateknologia mahdollistaa markkinoiden korkealaatuisimmat hanatuotteet. Käytämme kevyitä kierrätettäviä astioita ja parannamme niiden kierrätettävyyttä ja...

16.02.2024
Olutkoulutukset käynnissä – varaa aika omalle henkilöstöllesi
Sinebrychoffin olutkoulutukset jatkuvat keväällä 2024. Osa paikoista on jo lyöty lukkoon, osa täsmentyy, päivämäärät ovat jo selvillä. Oma ravintolahenkilöstösi voi osallistua myös...

15.01.2024
Olutkoulutukset jatkuvat – varaa aika omalle henkilöstöllesi
Sinebrychoffin olutkoulutukset jatkuvat keväällä 2024. Osa paikoista on jo lyöty lukkoon, osa täsmentyy, päivämäärät ovat jo selvillä. Oma ravintolahenkilöstösi voi osallistua myös...

16.08.2023
Olutkoulutukset ravintoloiden henkilökunnalle, syksy 2023
Koulutuksia järjestetään kaikkialla Suomessa, ennakkoon sovittuina ajankohtina. Asiakaskoulutuspäällikkö Jukka Kahri kiertää Suomea alla olevan viikkokalenterin mukaan, eli voit toivoa...

16.08.2023
Brooklyn Fonio Double Pilsner – afrikkalaisesta superviljasta tehty olut
Brooklyn Breweryn yhteistyössä länsiafrikkalaisen Yolélé -yhtiön kanssa luoma Brooklyn Fonio Double Pilsner on hedelmäinen pohjahiivaolut, joka Suomessa on saatavilla Sinebrychoffin...

24.04.2023
Kaikki haluavat hyvää hanaolutta!
Asiakas tulee sisään ja saapuu baaritiskille. Katse liikkuu hyvin esillä olevan hinnaston ja näyttävien oluthanojen emblem-etikettien välillä. ”Mitä saisi olla?”, kysyy tarjoilija....

24.04.2023
Terassikesä on jo kulman takana – oletko valmis?
Ravintoloiden vuosi on alkanut valoisemmissa merkeissä kuin viime vuonna, jolloin koronarajoitukset jatkuivat vielä maaliskuullekin asti. Ja sieltä se tulee, terassikesäkin. Kokosimme yhteen...

12.01.2023
DraughtMaster toimii kiireessäkin – katso videot kahdesta ravintolasta
Aloitimme DraughtMaster-hanalaitteiston asennukset asiakkaillemme vuonna 2018. Nyt laadukasta ja pidempään säilyvää hanaolutta tarjoilee jo selvästi suurin osa asiakkaistamme. ”DraughtMaster...

22.09.2022
Karhu Stout ja Brooklynin lasipullouutuudet
Karhun erikoisolutsarja täydentyy syksyllä tummalla stout-oluella Karhu Stout, joka on saatavilla syksyn ja talvikauden ajan – myös ravintoloiden DraughtMaster-kausihanavalikoimassa....

26.04.2022
Tervetuloa Gastro Helsinki 2022 -messuille tutustumaan Sinebrychoffin tarjontaan!
Olemme mukana Gastro Helsinki 2022 -messuilla 18. – 20.5.2022. Tule tapaamaan meitä osastollemme 7E 128, kuulemaan alan ajankohtaisimmista aiheista, maistelemaan laadukkaita juomia ja...

30.03.2022
Olutkoulutukset keväällä 2022
Sinebrychoffin olutkoulutukset ravintola-ammattilaisille jatkuvat! Koulutuksia järjestetään kaikkialla Suomessa, ennakkoon sovittuina ajankohtina. Asiakaskoulutuspäällikkö Jukka Kahri kiertää...

21.03.2022
Tulossa kaikkien aikojen terassikesä – oletko valmis?
Vaikean talven ja haastavan alkuvuoden jälkeen odotamme kaikki valoisempaa ja parempaa kevättä. Sieltä se tulee, terassikesäkin. Kokosimme yhteen muistilistan, mitä pitää olla valmiina, kun...

16.02.2022
Ravintolat aukeamassa vapaammin – muista nämä hanalaitteista!
Ravintolarajoitukset ovat lieventymässä ja lopulta poistumassa, mikä tarkoittaa monen ravintolan avaamista kokonaan uudelleen tai pidempiin aukioloaikoihin. Hanalaitteiden pitää olla valmiina...

12.01.2022
Olutkoulutukset jatkuvat 2022
Sinebrychoffin olutkoulutukset ravintola-ammattilaisille jatkuvat! Koulutuksia järjestetään kaikkialla Suomessa, ennakkoon sovittuina ajankohtina. Asiakaskoulutuspäällikkö Jukka Kahri kiertää...

09.12.2021
Aino Areena uskoo tapahtumien ja vastuullisuuden voimaan
Järvenpäässä lokakuun lopulla Haloo Helsingin keikalla aloittanut tapahtumakeskus Aino Areena ei ole antanut koronan tuoman epävarmuuden häiritä alkutaivaltaan. Ainossa uskotaan, että ihmiset...

14.10.2021
Viisi vinkkiä pikkujouluaikaan
Marraskuu on pian täällä ja niin on myös pikkujoulusesonki. Koronarajoitusten jälkeen on odotettavissa entistä innokkaampi joukko juhlijoita ja erilaisia seurueita, jotka eivät ole tavanneet...

18.08.2021
Brooklyn Pulp Art ja Karhu Laku Porter kausihanavalikoimaan
Sinebrychoffin kausihanavalikoimassa syksyllä 2021 maistuvat Suomessa täysin uusi Brooklyn-olut ja viime vuoden päivittäistavarakaupassa suosiollaan yllättänyt tumma herkku Karhulta. Brooklyn...

15.06.2021
Palauta DraughtMaster-astiat oikein – älä heitä rahaa roskiin!
Kierrätyksen tehostamiseksi siirryimme pantillisiin hana-astioihin kaikissa DraughtMaster-tuotteissa huhtikuussa. Astioiden palautusprosentti onkin noussut hienosti. Palautathan sinäkin ravintolasi...

23.04.2021
DraughtMaster-astioiden pantillinen kierrätys on alkanut – astiat muuttuvat kirkkaiksi
Sinebrychoffin DraughtMaster-hanateknologia mahdollistaa markkinoiden korkealaatuisimmat hanatuotteet. Käytämme kevyitä kierrätettäviä astioita ja parannamme niiden kierrätettävyyttä ja...

12.04.2021
DraughtMaster-astioiden pantillinen kierrätys alkaa – astia muuttuu kirkkaaksi
Sinebrychoffin DraughtMaster-hanateknologia mahdollistaa markkinoiden korkealaatuisimmat hanatuotteet. Käytämme kevyitä kierrätettäviä astioita ja parannamme niiden kierrätettävyyttä ja...

19.02.2021
Kausihanavalikoimaan kaksi huippuolutta Brooklyn Breweryltä
Sinebrychoffin anniskelun suosittu kausihanavalikoima uudistuu taas kesäksi ja valikoimaan saapuu kaksi uutuutta Yhdysvalloista Brooklyn Breweryltä. Lisäksi suosittu K1664 Blanc -vehnäolut on...

19.02.2021
Terassikausi tulee – oletko valmis?
Vaikean talven ja haastavan alkuvuoden jälkeen odotamme kaikki valoisempaa ja parempaa kevättä. Sieltä se tulee, terassikesäkin. Kokosimme yhteen muistilistan, mitä pitää olla valmiina, kun...

11.12.2020
Olutkoulutukset jatkuvat
Sinebrychoffin olutkoulutukset ravintola-ammattilaisille jatkuvat ensi vuonna! Ravintolakohtaiset koulutukset järjestyvät turvallisesti. Koulutuksia järjestetään kaikkialla Suomessa, ennakkoon...