DraughtMaster

19.11.2024

Solmu Brewery avasi oman panimoravintolan Lauttasaareen

“Ruokalistalla tulee olemaan rentoa, mutta erittäin varteenotettavaa merihenkistä ruokaa”, ruoat suunnitellut Sylvester Soisalo (kuvassa) sanoo. Vinkkeli, Pub Ludvig, Boulevard, The Grand Bar...

Lue lisää

28.10.2024

Parasta laatua hanasta! Oikeaoppinen kaatotekniikka

Näin varmistat hanaoluen parhaan mahdollisen laadun ja maun. Juttusarjamme alkaa oikeaoppisella kaatotekniikalla. Kaatotekniikka varmistaa sekä tarjoilun että laadun onnistumisen. 1. Ota puhdas,...

Lue lisää

20.09.2024

The Last Drop – viimeiseen pisaraan Ludviginkadulla

The Last Drop sijaitsee Helsingin ytimessä, horjahdus Erottajalta kohti Kasarmitoria. Ravintolan konsepti on moniulotteinen tai hybridi – The Last Drop on cocktail-baari, aasialainen ravintola,...

Lue lisää

Tammelan stadionin kentällä asiakkuus- ja tapahtumapäällikkö Tanja Aho, Sinebrychoffin myyntiedustaja Petri Kontola ja stadionpäällikkö Toni Hevonkorpi.

19.06.2024

Tammelan stadion valmis myös keikka-areenaksi

Tampereelle keväällä valmistunut Tammelan stadion on kerännyt jo paljon kehuja. Jalkapallo-ottelut ovat jo arkipäivää mutta tulikasteensa tapahtumapaikkana stadion saa kun Lauri Tähkä...

Lue lisää

20.05.2024

Kausioluet kiinnostavat kuluttajia – 1664 Rosé ja Karhu Summer Wheat kesän suosikit!

Kausioluet kiinnostavat kuluttajia – 1664 Rosé ja Karhu Summer Wheat kesän suosikit! Kausioluita kannattaa pitää valikoimassa, tutkimuksen mukaan jopa 61% kuluttajista* suosii ravintolassa...

Lue lisää

14.03.2024

Olutmestari-koulutuksia vielä ennen kesää – katso video ja varaa aika omalle henkilöstöllesi

Sinebrychoffin olutkoulutukset jatkuvat kuudella koulutuksella ennen kesää. Osa paikoista on jo lyöty lukkoon, osa täsmentyy, päivämäärät ovat jo selvillä. Oma ravintolahenkilöstösi voi...

Lue lisää

16.02.2024

DraughtMaster-hana-astiat nyt 50 % kierrätetystä muovista

Sinebrychoffin DraughtMaster-hanateknologia mahdollistaa markkinoiden korkealaatuisimmat hanatuotteet. Käytämme kevyitä kierrätettäviä astioita ja parannamme niiden kierrätettävyyttä ja...

Lue lisää

16.02.2024

Olutkoulutukset käynnissä – varaa aika omalle henkilöstöllesi

Sinebrychoffin olutkoulutukset jatkuvat keväällä 2024. Osa paikoista on jo lyöty lukkoon, osa täsmentyy, päivämäärät ovat jo selvillä. Oma ravintolahenkilöstösi voi osallistua myös...

Lue lisää

15.01.2024

Olutkoulutukset jatkuvat – varaa aika omalle henkilöstöllesi

Sinebrychoffin olutkoulutukset jatkuvat keväällä 2024. Osa paikoista on jo lyöty lukkoon, osa täsmentyy, päivämäärät ovat jo selvillä. Oma ravintolahenkilöstösi voi osallistua myös...

Lue lisää

16.08.2023

Olutkoulutukset ravintoloiden henkilökunnalle, syksy 2023

Koulutuksia järjestetään kaikkialla Suomessa, ennakkoon sovittuina ajankohtina. Asiakaskoulutuspäällikkö Jukka Kahri kiertää Suomea alla olevan viikkokalenterin mukaan, eli voit toivoa...

Lue lisää

16.08.2023

Brooklyn Fonio Double Pilsner – afrikkalaisesta superviljasta tehty olut

Brooklyn Breweryn yhteistyössä länsiafrikkalaisen Yolélé -yhtiön kanssa luoma Brooklyn Fonio Double Pilsner on hedelmäinen pohjahiivaolut, joka Suomessa on saatavilla Sinebrychoffin...

Lue lisää

24.04.2023

Kaikki haluavat hyvää hanaolutta!

Asiakas tulee sisään ja saapuu baaritiskille. Katse liikkuu hyvin esillä olevan hinnaston ja näyttävien oluthanojen emblem-etikettien välillä. ”Mitä saisi olla?”, kysyy tarjoilija....

Lue lisää

24.04.2023

Terassikesä on jo kulman takana – oletko valmis?

Ravintoloiden vuosi on alkanut valoisemmissa merkeissä kuin viime vuonna, jolloin koronarajoitukset jatkuivat vielä maaliskuullekin asti. Ja sieltä se tulee, terassikesäkin. Kokosimme yhteen...

Lue lisää

12.01.2023

DraughtMaster toimii kiireessäkin – katso videot kahdesta ravintolasta

Aloitimme DraughtMaster-hanalaitteiston asennukset asiakkaillemme vuonna 2018. Nyt laadukasta ja pidempään säilyvää hanaolutta tarjoilee jo selvästi suurin osa asiakkaistamme. ”DraughtMaster...

Lue lisää

22.09.2022

Karhu Stout ja Brooklynin lasipullouutuudet

Karhun erikoisolutsarja täydentyy syksyllä tummalla stout-oluella Karhu Stout, joka on saatavilla syksyn ja talvikauden ajan – myös ravintoloiden DraughtMaster-kausihanavalikoimassa....

Lue lisää

26.04.2022

Tervetuloa Gastro Helsinki 2022 -messuille tutustumaan Sinebrychoffin tarjontaan!

Olemme mukana Gastro Helsinki 2022 -messuilla 18. – 20.5.2022. Tule tapaamaan meitä osastollemme 7E 128, kuulemaan alan ajankohtaisimmista aiheista, maistelemaan laadukkaita juomia ja...

Lue lisää

30.03.2022

Olutkoulutukset keväällä 2022

Sinebrychoffin olutkoulutukset ravintola-ammattilaisille jatkuvat! Koulutuksia järjestetään kaikkialla Suomessa, ennakkoon sovittuina ajankohtina. Asiakaskoulutuspäällikkö Jukka Kahri kiertää...

Lue lisää

21.03.2022

Tulossa kaikkien aikojen terassikesä – oletko valmis?

Vaikean talven ja haastavan alkuvuoden jälkeen odotamme kaikki valoisempaa ja parempaa kevättä. Sieltä se tulee, terassikesäkin. Kokosimme yhteen muistilistan, mitä pitää olla valmiina, kun...

Lue lisää

16.02.2022

Ravintolat aukeamassa vapaammin – muista nämä hanalaitteista!

Ravintolarajoitukset ovat lieventymässä ja lopulta poistumassa, mikä tarkoittaa monen ravintolan avaamista kokonaan uudelleen tai pidempiin aukioloaikoihin. Hanalaitteiden pitää olla valmiina...

Lue lisää

12.01.2022

Olutkoulutukset jatkuvat 2022

Sinebrychoffin olutkoulutukset ravintola-ammattilaisille jatkuvat! Koulutuksia järjestetään kaikkialla Suomessa, ennakkoon sovittuina ajankohtina. Asiakaskoulutuspäällikkö Jukka Kahri kiertää...

Lue lisää

09.12.2021

Aino Areena uskoo tapahtumien ja vastuullisuuden voimaan

Järvenpäässä lokakuun lopulla Haloo Helsingin keikalla aloittanut tapahtumakeskus Aino Areena ei ole antanut koronan tuoman epävarmuuden häiritä alkutaivaltaan. Ainossa uskotaan, että ihmiset...

Lue lisää

14.10.2021

Viisi vinkkiä pikkujouluaikaan

Marraskuu on pian täällä ja niin on myös pikkujoulusesonki. Koronarajoitusten jälkeen on odotettavissa entistä innokkaampi joukko juhlijoita ja erilaisia seurueita, jotka eivät ole tavanneet...

Lue lisää

18.08.2021

Brooklyn Pulp Art ja Karhu Laku Porter kausihanavalikoimaan

Sinebrychoffin kausihanavalikoimassa syksyllä 2021 maistuvat Suomessa täysin uusi Brooklyn-olut ja viime vuoden päivittäistavarakaupassa suosiollaan yllättänyt tumma herkku Karhulta. Brooklyn...

Lue lisää

15.06.2021

Palauta DraughtMaster-astiat oikein – älä heitä rahaa roskiin!

Kierrätyksen tehostamiseksi siirryimme pantillisiin hana-astioihin kaikissa DraughtMaster-tuotteissa huhtikuussa. Astioiden palautusprosentti onkin noussut hienosti. Palautathan sinäkin ravintolasi...

Lue lisää

23.04.2021

DraughtMaster-astioiden pantillinen kierrätys on alkanut – astiat muuttuvat kirkkaiksi

Sinebrychoffin DraughtMaster-hanateknologia mahdollistaa markkinoiden korkealaatuisimmat hanatuotteet. Käytämme kevyitä kierrätettäviä astioita ja parannamme niiden kierrätettävyyttä ja...

Lue lisää

12.04.2021

DraughtMaster-astioiden pantillinen kierrätys alkaa – astia muuttuu kirkkaaksi

Sinebrychoffin DraughtMaster-hanateknologia mahdollistaa markkinoiden korkealaatuisimmat hanatuotteet. Käytämme kevyitä kierrätettäviä astioita ja parannamme niiden kierrätettävyyttä ja...

Lue lisää

19.02.2021

Kausihanavalikoimaan kaksi huippuolutta Brooklyn Breweryltä

Sinebrychoffin anniskelun suosittu kausihanavalikoima uudistuu taas kesäksi ja valikoimaan saapuu kaksi uutuutta Yhdysvalloista Brooklyn Breweryltä. Lisäksi suosittu K1664 Blanc -vehnäolut on...

Lue lisää

19.02.2021

Terassikausi tulee – oletko valmis?

Vaikean talven ja haastavan alkuvuoden jälkeen odotamme kaikki valoisempaa ja parempaa kevättä. Sieltä se tulee, terassikesäkin. Kokosimme yhteen muistilistan, mitä pitää olla valmiina, kun...

Lue lisää

11.12.2020

Olutkoulutukset jatkuvat

Sinebrychoffin olutkoulutukset ravintola-ammattilaisille jatkuvat ensi vuonna! Ravintolakohtaiset koulutukset järjestyvät turvallisesti. Koulutuksia järjestetään kaikkialla Suomessa, ennakkoon...

Lue lisää

15.10.2020

Oluthanat kahvilassa – kyllä kiitos!

Sinebrychoffin DraughtMaster-oluthanateknologia mahdollistaa oluthanojen asentamisen ahtaisiinkin paikkoihin. Tyylikkäät oluthanat ovat entistä tutumpi näky myös kahviloissa. Suomalaiset...

Lue lisää