Erikoisolut

22.09.2022

Karhu Stout ja Brooklynin lasipullouutuudet

Karhun erikoisolutsarja täydentyy syksyllä tummalla stout-oluella Karhu Stout, joka on saatavilla syksyn ja talvikauden ajan – myös ravintoloiden DraughtMaster-kausihanavalikoimassa....

Lue lisää

26.04.2022

K1664 Blanc 5% lasipullossa nyt saatavilla

K1664 Blanc -vehnäolut on taas tilattavissa Suomessa! Puolassa valmistettu olut on nyt alkuperäisen reseptinsä mukainen eli alkoholiprosentiltaan 5 %. Kronenbourgin 1664 Blanc on raikas ja moderni...

Lue lisää

30.03.2022

Olutkoulutukset keväällä 2022

Sinebrychoffin olutkoulutukset ravintola-ammattilaisille jatkuvat! Koulutuksia järjestetään kaikkialla Suomessa, ennakkoon sovittuina ajankohtina. Asiakaskoulutuspäällikkö Jukka Kahri kiertää...

Lue lisää

16.02.2022

Ravintolat aukeamassa vapaammin – muista nämä hanalaitteista!

Ravintolarajoitukset ovat lieventymässä ja lopulta poistumassa, mikä tarkoittaa monen ravintolan avaamista kokonaan uudelleen tai pidempiin aukioloaikoihin. Hanalaitteiden pitää olla valmiina...

Lue lisää

12.01.2022

Olutkoulutukset jatkuvat 2022

Sinebrychoffin olutkoulutukset ravintola-ammattilaisille jatkuvat! Koulutuksia järjestetään kaikkialla Suomessa, ennakkoon sovittuina ajankohtina. Asiakaskoulutuspäällikkö Jukka Kahri kiertää...

Lue lisää

13.12.2021

Staropramen nyt Sinebrychoffin jakelussa

Sinebrychoffin valikoimaan tulee kolme Staropramen-olutta: Staropramen Premium Lager, Dark Lager ja Non-alcoholic lager. Uutuudet ovat tilattavissa verkkokaupastamme shop.sinebrychoff.fi –...

Lue lisää

18.10.2021

Autamme asiakkaitamme tulevaisuuden tarpeissa

Maailma on viime vuosina muuttunut nopeasti ja sen myötä moni liiketoiminta. Päivittäistavarakauppa ei ole poikkeus. Sinebrychoffin myyntitiimin asiakaskehityspäälliköiden yksi tärkeimpiä...

Lue lisää

14.10.2021

Karhun kausioluet: Karhu Jouluolut ja Karhu Laku Porter

Suomalaisten suosikkiolut, Karhu, tuo markkinoille ensimmäisen jouluoluensa. Karhu Jouluolut on amber lager -olut, joka sopii joulunajan lisäksi juhlapöytään jo syksyllä. Lisäksi Karhu tuo...

Lue lisää

14.10.2021

Viisi vinkkiä pikkujouluaikaan

Marraskuu on pian täällä ja niin on myös pikkujoulusesonki. Koronarajoitusten jälkeen on odotettavissa entistä innokkaampi joukko juhlijoita ja erilaisia seurueita, jotka eivät ole tavanneet...

Lue lisää

14.10.2021

KOFF Jouluolut tulee nyt Carbon Action -tilalta Vihdistä

Suomen vanhin ja suosituin, jo 14. kerran pellolle jäljitettävä jouluolut, on tänä vuonna valmistettu Sirkku Puumalan ja Patrick Nyströmin peltojen mallasohrasta. Verkatakkilan tila sijaitsee...

Lue lisää

18.08.2021

Brooklyn Pulp Art ja Karhu Laku Porter kausihanavalikoimaan

Sinebrychoffin kausihanavalikoimassa syksyllä 2021 maistuvat Suomessa täysin uusi Brooklyn-olut ja viime vuoden päivittäistavarakaupassa suosiollaan yllättänyt tumma herkku Karhulta. Brooklyn...

Lue lisää

18.08.2021

Sinebrychoffin olutkoulutukset ravintoloiden henkilökunnalle jatkuvat

Suosittuja olutkoulutuksia järjestetään kaikkialla Suomessa, ennakkoon sovittuina ajankohtina. Asiakaskoulutuspäällikkö, Beverage Master, Jukka Kahri (kuvassa) kiertää Suomea alla olevan...

Lue lisää

18.08.2021

Alkoholiton valikoima laajenee huippuoluella, suosikkisiiderillä ja lonkerolla

Sinebrychoffin alkoholittomien panimojuomien valikoima kasvaa jopa kolmeentoista erilaiseen juomaan, kun mukaan tulevat Brooklyn Special Effects IPA 0,4%, Crowmoor White Crow 0,0 % ja KOFF Long Drink...

Lue lisää

15.06.2021

Uudistunut Minuuttibaari – Karhu ei katso aikaa

Ehkä Suomen vilkkaimmalla paikalla sijaitseva Minuuttibaari Helsingin päärautatieasemalla on uudistunut. Karhu-brändätty viihtyisä baari junaa odottaessa suo mukavan tauon – ja miksei...

Lue lisää

15.06.2021

Palauta DraughtMaster-astiat oikein – älä heitä rahaa roskiin!

Kierrätyksen tehostamiseksi siirryimme pantillisiin hana-astioihin kaikissa DraughtMaster-tuotteissa huhtikuussa. Astioiden palautusprosentti onkin noussut hienosti. Palautathan sinäkin ravintolasi...

Lue lisää

12.04.2021

DraughtMaster-astioiden pantillinen kierrätys alkaa – astia muuttuu kirkkaaksi

Sinebrychoffin DraughtMaster-hanateknologia mahdollistaa markkinoiden korkealaatuisimmat hanatuotteet. Käytämme kevyitä kierrätettäviä astioita ja parannamme niiden kierrätettävyyttä ja...

Lue lisää

19.02.2021

Sinebrychoffin olutkoulutukset ravintola-ammattilaisille jatkuvat!

Koulutuksia järjestetään kaikkialla Suomessa, ennakkoon sovittuina ajankohtina. Asiakaskoulutuspäällikkö, Beverage Master, Jukka Kahri (kuvassa) kiertää Suomea alla olevan viikkokalenterin...

Lue lisää

19.02.2021

Kausihanavalikoimaan kaksi huippuolutta Brooklyn Breweryltä

Sinebrychoffin anniskelun suosittu kausihanavalikoima uudistuu taas kesäksi ja valikoimaan saapuu kaksi uutuutta Yhdysvalloista Brooklyn Breweryltä. Lisäksi suosittu K1664 Blanc -vehnäolut on...

Lue lisää

19.02.2021

Terassikausi tulee – oletko valmis?

Vaikean talven ja haastavan alkuvuoden jälkeen odotamme kaikki valoisempaa ja parempaa kevättä. Sieltä se tulee, terassikesäkin. Kokosimme yhteen muistilistan, mitä pitää olla valmiina, kun...

Lue lisää

05.01.2021

Alkoholittomat oluet kasvavat ja kehittyvät

Alkoholittomien oluiden suosio on kasvanut tasaisesti viime vuosina, terveys- ja keventämistrendi vain laajenee. Sinebrychoffin alkoholittomien panimojuomien valikoima kasvaa ja kehittyy keväällä...

Lue lisää

05.01.2021

Arvostelijoiden suosikki Brooklyn Special Effects

Alkoholiton olut Brooklyn Special Effects oli vuonna 2020 monen olutfanin, olutarvioijan ja toimittajan suosikki. Tässä koottuna muutama olutarvio. Helsingin Sanomat/Jussi Rokka: ”Ylivoimaisesti...

Lue lisää

11.12.2020

Olutkoulutukset jatkuvat

Sinebrychoffin olutkoulutukset ravintola-ammattilaisille jatkuvat ensi vuonna! Ravintolakohtaiset koulutukset järjestyvät turvallisesti. Koulutuksia järjestetään kaikkialla Suomessa, ennakkoon...

Lue lisää

11.12.2020

1664 Blanc -vehnäoluen suosio vain kasvaa

Koronavuodesta huolimatta Sinebrychoffin erikoisoluet olivat kuluttajien makuun, erityisen suosittu on ollut 1664 Blanc -vehnäolut, jonka nousua täysin tuntemattomasta tuotteesta kaupan...

Lue lisää

14.10.2020

KOFF Jouluolut tulee nyt Nurmijärveltä

Grannin maatila sijaitsee Nurmijärvellä Palojoen kylässä, aivan kivenheiton päässä Aleksis Kiven syntymäkodista. Suomen vanhin ja suosituin, jo 13. kerran pellolle jäljitettävä jouluolut,...

Lue lisää

17.08.2020

Karhu Laku Portteri – tumma ja maukas olutherkku syksyyn

Karhu Laku Portteri on erittäin tumma, runsasvaahtoinen ja täyteläinen portteriolut. Se on oluttyylilleen uskollisesti hyvin paahteinen ja maltainen olut, johon lakritsiuute tuo makeutta. ...

Lue lisää

17.08.2020

Kouluta henkilökuntasi Skillablella

Sinebrychoff kouluttaa vuosittain tuhansia jälleenmyyjiensä edustajia oluen tarjoilussa, tiedossa ja taidossa. Tämän tukena tarjoamme ilmaiseksi kännykkäkoulutusta kätevällä...

Lue lisää

17.08.2020

Kaksi Jacobsen-olutta ja Grimbergen Double-Ambreé Sinebrychoffin kausihanavalikoimaan

Sinebrychoff tuo ravintoloiden hanavalikoimaan kaksi uutta olutta syksyllä 2020 osana vaihtuvaa kausihanatarjontaansa. Jacobsen Yakima IPA ja Jacobsen Brown Ale ovat Carlsbergin Jacobsenin...

Lue lisää

17.02.2020

Kansainväliset olutuutuudet: Poretti ja Duckstein pian päivittäistavarakaupassa

Sinebrychoff tuo keväällä päivittäistavarakauppaan Suomen markkinoille kaksi kansainvälistä olutuutuutta: Poretti 4 Luppoli -lagerin Italiasta ja saksalaisen Duckstein Weizen -vehnäoluen....

Lue lisää

17.02.2020

Messilässä on aina talvella lunta – jo 50 vuotta

Hollolassa Lahden kupeessa oleva laskettelukeskus Messilä täytti vuodenvaihteessa jo 50 vuotta. Messilässä on osattu aina sopeutua kuluttajien muuttuviin tottumuksiin ja toiveisiin. Sinebrychoff...

Lue lisää

17.02.2020

DraughtMaster-hanat vievät pitkälle

DraughtMaster-hanajärjestelmä alkoi mullistaa oluen tarjoilua keväällä 2018, ja jatkaa kehittymistään. Nyt DraughtMaster-hanat voidaan asentaa myös paikkoihin, joissa astiat ovat kauempana...

Lue lisää