Anniskelu

02.06.2017
DIME uudistui – rekisteröidy heti ja voita liput Tuska-festareille!
Sinebrychoffin DIME-palvelun avulla jälleenmyyjämme ovat voineet luoda Facebook- ja muita screen-mainoksia tapahtumista, teemailloista tai tuotetarjouksista. Uudistuneella DIMEllä voi luoda nyt...

27.04.2017
Mobiilisovellukset ovat osa ravintolaelämystä
Yökerhoketju Night People Group (NPG) on lanseerannut Night Lite -mobiilipalvelun, jonka avulla ravintola-asiakas voi varata pöydän ja muita palveluja sekä saa alennusta tuotteista. NPG:n...

26.04.2017
Alkoholilain valmistelu: näistä nyt puhutaan
Panimoteollisuus, ravintola-ala, myymälät ja kuluttajat odottavat malttamattomina uuden lain voimaantuloa. Matkalla on ollut monta mutkaa ja nyt STM lupaa lain eduskuntaan ennen kesää....

26.04.2017
Kronenbourg 1664 Blanc – moderni vehnäolut luo uusia erikoisoluen ystäviä
Suomalaisten halu kokeilla erikoisoluita ja uusia maltaisia makuja ei ota laantuakseen. Sinebrychoffin uutuuksien joukossa on yksi tämän hetken kysytyimmistä kansainvälisistä oluista:...

13.12.2016
Esitys uudeksi alkoholilaiksi ei täyttänyt ravintola-alan odotuksia
“Odotimme uudelta alkoholilainsäädännöltä paljon, mutta olemme monessa suhteessa tähän esitykseen hyvin pettyneitä”, sanoo MaRa ry:n toimitusjohtaja Timo Lappi. “Toisesta suunnasta...


17.10.2016
Lisääthän sinäkin jo myyntiäsi DIME:llä?
Jo sadat ravintolat ja baarit vetävät väkeä kiekko- ja futisiltoihin Sinebrychoffin DIME-palvelun avulla. Kyseessä on ilmainen, nopea ja helppo tapa luoda Facebook- tai screen-mainos ravintolan...


17.10.2016
Helsingin alueen asiakkaamme – pian tapaat Pasin
Sales Ambassador – myynnin lähettiläs – Pasi Puustinen on aloittanut työnsä Sinebrychoffin Helsingin alueella. Pasi auttaa erityisesti vuoro- ja ravintolapäälliköitä arjen...


14.10.2016
Miika Korpela on Suomen Olutmestari 2017
Miika Korpela on Suomen Olutmestari 2017. Hän työskentelee Helsingin Kampin Teerenpeli-ravintolassa. Olutkisälleiksi valittiin Joni Ahola (kuvassa oikealla – Ravintola O´Hara’s, Tampere)...


25.08.2016
Sinebrychoffin anniskelumyynnin asiakastyytyväisyys kasvussa
Sinebrychoff teetti touko-kesäkuussa 2016 asiakastyytyväisyystutkimuksen, jonka käytännön toteutuksesta vastasi Innolink Research Oy. Tutkimuksen tavoitteena oli kartoittaa yrityksen...


25.08.2016
Kotipizzan Tommi Tervanen: Kukaan ei syö pizzaa juomatta – jääkylmä Cokis on ihan fantastisen hyvää pizzan kanssa
Kotipizza on uudistanut brändinsä ja ilmeensä parin viimeisen vuoden aikana. Missiona on parantaa maailmaa pizza kerrallaan. Uutta meininkiä on myös mobiilissa ja verkkokaupassa. Kotipizza saa...








17.08.2016
Karhu Tumma Lager – tummaksi paahdettua täyttä olutta
Karhu tuo markkinoille kotimaisen tumman lageroluen. Karhu Tumma Lager on aromikas ja kahvimaisen paahtunut pohjahiivaolut. Tumma lager on vaalean lagerin jälkeen yhä toiseksi suosituin...








17.08.2016
Vuoden comeback – Brooklyn Local 1
Newyorkilaisen Brooklyn Brewery -panimon taidonnäyte, Local 1 palaa Suomeen seitsemän vuoden odotuksen jälkeen. Alun perin 2008 Yhdysvalloissa lanseerattu 0,75 litran kierrätyslasipulloon pakattu...








17.08.2016
Brooklyn Sorachi Ace – ässä pienemmässä pullossa
Newyorkilaisen Brooklyn Brewery -panimon Sorachi Ace saapui Suomeen 2015. Farmhouse Ale –tyyppinen olut on syksyllä 2016 saatavilla pienemmässä ja kätevämmässä pakkauksessa. Viime vuonna...


21.04.2016
Miten olisi SpåraKOFF-kierros?
SpåraKOFF on ravintolaksi muutettu, koffinpunainen raitiovaunu, joka kiertää Helsingin kantakaupungin keskeisimmät nähtävyydet. Suomen ainoa ravintolaraitiovaunu aloittaa reittiliikenteen 2.5....


15.03.2016
KOFF APA on vuoden 2016 olutlanseeraus
Rakkaudella valmistettu KOFF American Pale Ale on vuoden 2016 olutlanseeraus. Uusi KOFF APA jatkaa KOFF-brändin vauhdikasta alkuvuotta. Makutestin voittaja* KOFF APA on saanut heti julkistamisensa...


14.03.2016
Olutmestarin Export Pils osui maaliinsa
Suomen Olutmestariksi lokakuussa valittu Antti Peltonen suunnitteli suodattamattoman Olutmestarin Export Pils -oluen yhdessä Sinebrychoffin kanssa. Olutta myydään hanatuotteena laajan valikoiman...


14.03.2016
Brändien omilla kierrätyslasipulloilla on vetovoimaa
Sinebrychoff investoi kierrätyslasipulloihin Keravalla – olut siirtyy tölkkeihin, mutta brändien omilla lasipulloilla on vetovoimaa. Sinebrychoffin olemassa oleva, uudelleentäytettävien...


09.12.2015
Herkullinen Golden Cap Winter Apple maistuu myös kuumennettuna
Suosittu talven juoma, Golden Cap Winter Apple, on kanelilla maustettu omenasiideri. Kuumennettu Golden Capin Winter Apple on helppo ja helmeilevä vaihtoehto perinteiselle glögille. Kun valmistat...


21.10.2015
#Oluella – oluen kaataminen
#Oluella vie oluen monipuoliseen maailmaan Sinebrychoffin olutasiantuntijan Anikó Lehtisen johdolla! Haluatko oppia kaatamaan olutta ammattilaisen...


21.10.2015
Antti Peltonen on Suomen Olutmestari 2016
Rovaniemeläinen baarimestari Antti Peltonen Oliver’s Corner -ravintolasta on Suomen Olutmestari 2016. Olutkisälleiksi valittiin Jussi Leveelahti (Ravintola Olhus Kobenhavn, Helsinki) ja Mikko...








06.08.2015
Art goes Kapakka – 10 yötä, 10 päivää taidetta kapakoissa
Art goes kapakka on piristänyt Helsingin elokuun iltoja jo vuodesta 1995 lähtien, 21 kertaa. Sinebrychoff on ollut mukana menossa vuodesta 1996 – kapakkatunnelmaanhan taide ja viihde...








22.10.2014
Jippalot käynnistää pikkujoulut Restelin ravintoloissa.
Kesäkausi ja suomalaisten suosimat juhlapyhät ovat panimoille ja ravintoloille myynnillisesti merkittäviä. Vuodesta toiseen ylitse muiden on kuitenkin pikkujoulukausi. ”Pikkujoulukausi on...


14.10.2014
Jani Suomalainen on Suomen Olutmestari 2015
Helsinkiläinen baarimestari Jani Suomalainen Staffpoint Oy:stä on Suomen Olutmestari 2015. Olutkisälleiksi valittiin Laura Korpela (Ravintola Kaunis Kampela, Helsinki) ja Jussi Leveelahti (Olhus...


16.01.2014
Axl Smith ja Beyoncé
”Kerran osuin New Yorkiin oikealla hetkellä. Supertuottaja Pharrell Williamsilla oli keikka samaan aikaan, kun kaupungissa oli MTV:n Music Awards. Ja hän otti ajoituksesta kaiken irti:...








11.11.2013
Night People Groupin toimitusjohtaja Antti Raunio: ”Suomi on pian palvelun Albania”
Miten suomalaisella ravintola-alalla menee? Huonosti. Neljään asti auki olevilta ravintoloilta ollaan viemässä viimeinen tunti pois. Suomessa riittää vanhaa hyvää aikaa haikailevaa porukkaa,...