Terassikausi tulee – oletko valmis?

19.02.2021 | Teksti:

Vaikean talven ja haastavan alkuvuoden jälkeen odotamme kaikki valoisempaa ja parempaa kevättä. Sieltä se tulee, terassikesäkin. Kokosimme yhteen muistilistan, mitä pitää olla valmiina, kun asiakkaat muistavat yhtäkkiä, kuinka hyvältä viihtyisällä terassilla nautittu olut, siideri tai Cokis maistuu!

  1. Asiakkaan turvallisuus on tärkeintä erityisesti korona-aikana: tarjolle käsidesi, turvavälit, muu hygienia ja THL:n ohjeet thl.fi. Myös henkilökunnan oma esimerkki hygieniassa viestii ravintolan asennetta asiakkaille. Esimerkiksi pintojen jatkuva ja säännöllinen puhdistus on tärkeää niin koronan leviämisen kuin turvallisuuden tunteen kannalta.
  2. Tee hakemus terassillesi ajoissa. Tee se vaikka heti! Ravintolan tai kahvilan ulkotarjoilualuetta varten tarvitset terassiluvan, jos terassi tulee kaupungin julkiselle katu- tai puistoalueelle. Lasitetun katuterassin pystyttämiseen tarvitset lisäksi rakennus- tai toimenpideluvan. Lupa anotaan kaupungilta tai kunnalta.
  3. Hinnat ja valikoima hyvin esille! Asiakas tekee ravintolassa nopeita valintoja ja tuotenäkyvyys sekä hinnasto ovat usein ratkaisevassa asemassa.
  4. Varmista kesäisen runsaat myyntilitrat lisähanoilla, kylmäkaapeilla ja coolereilla. Ole näiden suhteen ajoissa yhteydessä myyntiedustajaamme.
  5. Uutuustuotteet kiinnostavat kuluttajia, rohkeasti tarjoamaan uutta – suosittelu toimii. Muista kausihanavalikoimamme.
  6. Terassinäkyvyys ratkaisee, kuinka hurmaat uusia asiakkaita, tuo jotain extraa kesään. Huomioi aurinkovarjot, kalusteet, kasvit, valaistus, musiikki = viihtyvyys!
  7. Olut ja ruoka kuuluvat yhteen, muista myös terassiruokalista, asiakkaat viihtyvät pidempään.
  8. Hyödynnä kesän isoja tapahtumia omassa myynnissäsi, erityisesti EURO-futis ja olympialaiset.
  9. Muista kertoa asiakkaillesi, kuinka olet auki, miten heitä palvelet, ja mitä elämyksiä on tarjolla! Valjasta tähän ainakin sosiaalinen media ja Sinebrychoffin DIME-palvelu, eli digitaalisen median ja mainosmateriaalien palvelu ravintola-asiakkaillemme.
  10. Sinebrychoffin myyntiedustaja auttaa sinua kaikessa, sovi kevään tekemiset ajoissa kuntoon. Jokainen myyntipäivä ratkaisee!

 

Tehdään yhdessä kaikkien aikojen terassikesä – olemme sen ansainneet!

www.sff-dime.fi

shop.sinebrychoff.fi