Artikkelit: "Ravintolat"

Huuhkajat ja KOFF suuren äärellä

Huuhkajat ja KOFF suuren äärellä

24.2.2020

”Tämä on historiallinen hetki Suomessa. Nyt ollaan jonkun suuren äärellä”, hehkuttaa KOFF-oluen tuotepäällikkö Niklas Rinne Sinebrychoffilta. Yhtiö on

Messilässä on aina talvella lunta – jo 50 vuotta

Messilässä on aina talvella lunta – jo 50 vuotta

17.2.2020

Hollolassa Lahden kupeessa oleva laskettelukeskus Messilä täytti vuodenvaihteessa jo 50 vuotta. Messilässä on osattu aina sopeutua kuluttajien muuttuviin

DraughtMaster-hanat vievät pitkälle

DraughtMaster-hanat vievät pitkälle

17.2.2020

DraughtMaster-hanajärjestelmä alkoi mullistaa oluen tarjoilua keväällä 2018, ja jatkaa kehittymistään. Nyt DraughtMaster-hanat voidaan asentaa myös paikkoihin, joissa astiat

Alkoholiton olut pian myös hanasta

Alkoholiton olut pian myös hanasta

10.12.2019

Olutmaailman hiljainen megatrendi on viime vuosina ollut alkoholittoman oluen hovikelpoistuminen ja tarjonnan moninkertaistuminen. 0-oluessa tiivistyvät ajankohtaiset virtaukset: terveyden

Vuodenvaihteen olutuutuudet: Poretti ja Duckstein

Vuodenvaihteen olutuutuudet: Poretti ja Duckstein

2.12.2019

Sinebrychoff tuo vuodenvaihteessa Suomen markkinoille kolme olutuutuutta: Poretti 4 Luppoli -lager ja Poretti 6 Luppoli Bock Rossa  -bock-oluet

Viisi vinkkiä pikkujoulusesonkiin

Viisi vinkkiä pikkujoulusesonkiin

21.10.2019

Marraskuu on pian täällä ja niin on myös pikkujoulusesonki. Kokenut ravintolanpitäjä varautuu tähän työpaikkojen, ystäväporukoiden, monenlaisten seurojen ja