Ravintolat

28.10.2024

Olutuutuuksia syksyyn

Sinebrychoffin olutvalikoimaan on tullut vuoden aikana paljon uutuuksia. Laaja valikoima saa asiakkaat kokeilemaan uutta, ja joka tilanteeseen tai vaikka ruoka-annokseen löytyy varmasti sopiva olut....

Lue lisää

28.10.2024

Parasta laatua hanasta! Oikeaoppinen kaatotekniikka

Näin varmistat hanaoluen parhaan mahdollisen laadun ja maun. Juttusarjamme alkaa oikeaoppisella kaatotekniikalla. Kaatotekniikka varmistaa sekä tarjoilun että laadun onnistumisen. 1. Ota puhdas,...

Lue lisää

20.09.2024

Oluttrendejä 2024

Oluen trendeissä näkyvät niin globaalit megatrendit kuin paikalliset suomalaiset oluenystävien mieltymyksetkin. Oluttrendit vaihtuvat, mutta pysyviä trendejä ovat ammattitaitoinen palvelu ja...

Lue lisää

20.09.2024

The Last Drop – viimeiseen pisaraan Ludviginkadulla

The Last Drop sijaitsee Helsingin ytimessä, horjahdus Erottajalta kohti Kasarmitoria. Ravintolan konsepti on moniulotteinen tai hybridi – The Last Drop on cocktail-baari, aasialainen ravintola,...

Lue lisää

06.09.2024

Lahdentien jättitölkki on nyt Coca-Cola Zero

Sinebrychoffin panimon vierellä oleva jättitölkki on muuttunut Coca-Cola Zeron designiin. Kyseessä on viides tölkkikuosi Lahdentien tutun maamerkin historiassa. Sinebrychoffin yhteistyö...

Lue lisää

20.08.2024

Brooklyn Fonio Pale Ale – afrikkalaisesta superviljasta tehty olut

Brooklyn Breweryn Fonio Pale Ale 5% on hedelmäinen pintahiivaolut, joka on syksyn ja talvikauden ajan saatavilla Sinebrychoffin asiakasravintoloiden kausihanavalikoimassa. Oluessa on käytetty...

Lue lisää

19.08.2024

Uutuusjuomissa hedelmäisiä makuja ja raikkaita oluita syksyn herkkuhetkiin

Sinebrychoff esittelee syksyllä 2024 uuden yhteistyöoluen, Solmu Dry Lagerin. Karhun valikoimaan uusi IPA ja kaksi tummaa lageria. Crowmoor-siideristä saadaan vahvempi versio ja...

Lue lisää

Tammelan stadionin kentällä asiakkuus- ja tapahtumapäällikkö Tanja Aho, Sinebrychoffin myyntiedustaja Petri Kontola ja stadionpäällikkö Toni Hevonkorpi.

19.06.2024

Tammelan stadion valmis myös keikka-areenaksi

Tampereelle keväällä valmistunut Tammelan stadion on kerännyt jo paljon kehuja. Jalkapallo-ottelut ovat jo arkipäivää mutta tulikasteensa tapahtumapaikkana stadion saa kun Lauri Tähkä...

Lue lisää

14.06.2024

Hard Seltzer -buumi jatkuu – muista myös Seltzer-drinkit!

Alun perin Amerikan ravintoloista kasvuun lähteneet seltzerit ovat Suomenkin ravintoloissa näkyvä ilmiö. Hard Seltzerithän ovat valmiita juomasekoituksia, mutta niitä voi myös hieman muokata...

Lue lisää

29.05.2024

Varma kesän merkki – Mummotunneli on auki

Yksi Helsingin kesän legendaarisimpia kesäiltojen suosikkeja on Mummotunneli, eli Vanhan kauppakujan ravintolakeskittymä. HOK-Elannon ravintolajohtaja Riku Haajanen (kuvassa) kertoo, että...

Lue lisää

20.05.2024

Kausioluet kiinnostavat kuluttajia – 1664 Rosé ja Karhu Summer Wheat kesän suosikit!

Kausioluet kiinnostavat kuluttajia – 1664 Rosé ja Karhu Summer Wheat kesän suosikit! Kausioluita kannattaa pitää valikoimassa, tutkimuksen mukaan jopa 61% kuluttajista* suosii ravintolassa...

Lue lisää

20.05.2024

Muista mocktailit eli alkoholittomat drinkit

Mocktailit eli alkoholittomat cocktailit ovat kasvattaneet suosiotaan jo useamman vuoden ajan. Mocktailien ja muiden alkoholittomien juomien suosiota on viime vuosina kiihdyttänyt ns. sober curious...

Lue lisää

14.03.2024

Olutmestari-koulutuksia vielä ennen kesää – katso video ja varaa aika omalle henkilöstöllesi

Sinebrychoffin olutkoulutukset jatkuvat kuudella koulutuksella ennen kesää. Osa paikoista on jo lyöty lukkoon, osa täsmentyy, päivämäärät ovat jo selvillä. Oma ravintolahenkilöstösi voi...

Lue lisää

20.02.2024

Verkkokaupassamme nyt chat-ominaisuus

Sinebrychoffin asiakasverkkokaupassa shop.sinebrychoff.fi on maaliskuusta alkaen mahdollisuus saada apua ja tukea chatin kautta. Asiakaspalvelumme vastaa chat-kysymyksiin arkisin asiakaspalvelumme...

Lue lisää

16.02.2024

DraughtMaster-hana-astiat nyt 50 % kierrätetystä muovista

Sinebrychoffin DraughtMaster-hanateknologia mahdollistaa markkinoiden korkealaatuisimmat hanatuotteet. Käytämme kevyitä kierrätettäviä astioita ja parannamme niiden kierrätettävyyttä ja...

Lue lisää

16.02.2024

Olutkoulutukset käynnissä – varaa aika omalle henkilöstöllesi

Sinebrychoffin olutkoulutukset jatkuvat keväällä 2024. Osa paikoista on jo lyöty lukkoon, osa täsmentyy, päivämäärät ovat jo selvillä. Oma ravintolahenkilöstösi voi osallistua myös...

Lue lisää

16.02.2024

Raikas kausihanauutuus – 1664 Rosé

Raikas vehnäolut 1664 Rosé 4,5% laajentaa suosittua ranskalaista oluttuoteperhettä – nyt kausihanavalikoimassamme! Ranskalainen 1664-olutvalikoima laajenee Suomessa rosévehnäoluella. Lisäksi...

Lue lisää

15.01.2024

Olutkoulutukset jatkuvat – varaa aika omalle henkilöstöllesi

Sinebrychoffin olutkoulutukset jatkuvat keväällä 2024. Osa paikoista on jo lyöty lukkoon, osa täsmentyy, päivämäärät ovat jo selvillä. Oma ravintolahenkilöstösi voi osallistua myös...

Lue lisää

09.01.2024

Valmistaudu ystävänpäivään – tarjoa juhlijoille herkullisia pinkkejä juomia!

Muista erityisesti kuvassa olevat KOFF Long Drink Gin & Pink Grapefruit, KOFF Long Drink Gin & Wild Strawberry sekä Schweppes Pink Tonic Ystävänpäivää juhlitaan 14. helmikuuta. Suomessa...

Lue lisää

09.01.2024

10 kysymystä ja vastausta alkoholittomista ja matala-alkoholisista panimojuomista

Ota kevyemmin! Matala-alkoholisuus on kasvava oluttrendi Alkoholittomien oluiden suosio ja kulutuksen voimakas kasvu on ollut viime vuosien suurin olutilmiö. Sitä on seurannut myös...

Lue lisää

10.10.2023

Vinkit pikkujoulukauteen

Pikkujoulusesonki on täällä! Moni yritys järjestää tänä vuonna jo isompiakin juhlia viime vuosien hiljaisempien kausien jälkeen. Kokenut ravintolaväki varautuu tähän yritysten,...

Lue lisää

14.09.2023

Tuoreinta mahdollista Karhua Suomen vilkkaimmalta asemapaikalta

Vaikka olut kestääkin oikein säilytettynä pitkään, on se parhaimmillaan tuoreena. Tuoreinta mahdollista olutta on saatavilla nyt jo kolmannesta helsinkiläisestä ravintolasta, kun...

Lue lisää

16.08.2023

Olutkoulutukset ravintoloiden henkilökunnalle, syksy 2023

Koulutuksia järjestetään kaikkialla Suomessa, ennakkoon sovittuina ajankohtina. Asiakaskoulutuspäällikkö Jukka Kahri kiertää Suomea alla olevan viikkokalenterin mukaan, eli voit toivoa...

Lue lisää

16.08.2023

KOFF-oluen ulkoasu uudistui – uutuutena KOFF Suodattamaton 5,0 %

KOFF-oluen uutuus on suodattamaton, raikas lager. Syksyllä lisäksi KOFF-oluen tuotemerkki uudistuu. KOFF – Kun haluat oluen. KOFF-oluen pitkässä historiassa suodattamatonta lageria on saatu...

Lue lisää

16.08.2023

Brooklyn Fonio Double Pilsner – afrikkalaisesta superviljasta tehty olut

Brooklyn Breweryn yhteistyössä länsiafrikkalaisen Yolélé -yhtiön kanssa luoma Brooklyn Fonio Double Pilsner on hedelmäinen pohjahiivaolut, joka Suomessa on saatavilla Sinebrychoffin...

Lue lisää

07.06.2023

Brooklyniltä gose-hapanolut ja tutut suosikit myös puolen litran tölkeissä

Brooklyn Breweryn Suomen olutvalikoimaan on saapunut keväällä täysin uusi hapanolut, Brooklyn Bel Air Sour Key Lime Gose. Lisäksi tutut Brooklyn Stonewall Inn Ipa ja Pilsner löytyvät myös 0,5...

Lue lisää

01.06.2023

Bubi-viinit – laadukkaat viralliset Palloliiton ja Sinebrychoffin yhteistyöviinit nyt valikoimassamme

Bubi-viinit eli Suomen Palloliiton viralliset jalkapalloviinit ovat nyt tilattavissa. Laadukkaat ja tuotantoaluiltaan suomalaisille tutut ja turvalliset, italialainen punaviini, valkoviini ja...

Lue lisää

29.05.2023

Varaudu juhannukseen ja poikkeuksiin toimituspäivissä

Kesä on panimojuomien kuumin sesonki. Kesän suurin juhla, juhannus, tekee vuosittain ison piikin juomien menekkiin. Vajaa toimitusviikko lisää kaiken lisäksi ruuhkaa logistiikassamme. Jotta...

Lue lisää

26.04.2023

Kevään Battery-uutuudet: Battery No Calorie Sizzle ja Battery Juiced Bright Sour Apple

Suomen ensimmäinen ja suosituin energiajuoma esittelee keväällä kaksi uutuutta: kirpeä omenanmakuinen Battery Juiced Bright Sour Apple ja sokeriton mansikanmakuinen Battery Sizzle. Battery No...

Lue lisää

24.04.2023

Kaikki haluavat hyvää hanaolutta!

Asiakas tulee sisään ja saapuu baaritiskille. Katse liikkuu hyvin esillä olevan hinnaston ja näyttävien oluthanojen emblem-etikettien välillä. ”Mitä saisi olla?”, kysyy tarjoilija....

Lue lisää