Karhun uusi hana sai innoituksensa saunasta

22.02.2021 | Teksti:

Karhu-olut on saanut uuden upean erikoishanan, joka hakee innoituksensa suomalaisuudesta ja tietysti saunasta. Erillinen Karhu-hana vapauttaa tarvittaessa samalla yhden DraughtMaster-hanapisteen.

Hanan lieriötä suojelee saunan kiukaan teräsvaippa ja kahvakin on löylykauhasta lainattu, nahkaista lenkkiä unohtamatta. Hanan on suunnitellut Bluemarlin-yhtiö ja sitä on esitelty jo mm. kansainvälisessä Marketing Communication News -julkaisussa.

Erikoishana toimii katseenvangitsijana ja vapauttaa myös yhden paikan muilta DraughtMaster-hanoilta.

Yksi ensimmäisiä uuden hanan asennuksia pääkaupunkiseudulla tehtiin espoolaiseen Blue Jay Lounge & Bistro -ravintolaan. Ravintoloitsija Harwinder Singh Khaira (kuvassa) kertoo, että hana on herättänyt asiakkaiden huomion.

”Kyllä se aina nousee puheissa esiin ja moni ei ensin meinaa uskoa, että se on ihan toimiva oluthana”, Harwinder sanoo. Blue Jayn DraughtMaster-valikoimassa on Karhun lisäksi Brooklyn Lager, K1664 Blanc ja Jacobsen Yakima IPA.

Blue Jay -ravintolassa tehtiin iso remontti tammikuussa ja nyt odotetaan koronan väistymistä.

”Ei tämä aika ole ollut helppoa, se pitää myöntää. Mutta uskon, että kun kesä tulee ja rokotukset pääsevät vauhtiin, espoolaiset kyllä tulevat ravintolaamme takaisin, moni tuntuu odottavan sitä jo kovasti”, Harwinder kertoo.

Karhun uutta erikoishanaa on saatavilla kevään ja kesän aikana. Kysy myyntiedustajaltasi!

Lue lisää:

https://marcommnews.com/bluemarlin-embraces-finnish-folklore-to-create-new-draught-font-for-karhu-beer/

https://bluejay.fi/