KOFF Long Drink, Crowmoor- ja Somersby-siideri myös DraughtMaster-valikoimassa

22.10.2019 | Teksti:

Keväällä lanseerattu KOFF Long Drink -lonkero on ollut myös hanavalikoimassamme kesän ja alkusyksyn ajan. Myös Somersby- ja Crowmoor-siiderit löytyvät DraughtMaster-hanavalikoimastamme.

KOFF Long Drink ja Somersby-siideri ovat olleet saatavilla kesäkuusta myös hanassa ja näin DraughtMaster-valikoima laajeni oluesta muihin panimojuomiin. Alkusyksystä Somersbyn rinnalle tuli myös Crowmoor-siideri.

”Crowmoor-siideristä teimme DraughtMaster-valikoimaan uuden, hieman vahvemman version, 5,5 %:n Crowmoor Dry Apple toimii runsailla jäillä upeasti. Siideriä on nyt tarjolla hanasta hieman makeampana Somersbyn myötä ja kuivempana tässä vahvemmassa Crowmoorissa”, Sinebrychoffin siiderien tuotepäällikkö Anni Lehtinen kertoo.

”Näyttävä hana, uusi KOFF-lasi ja jäät ovat osa KOFF Long Drinkin täydellistä tarjoilua. DraughtMaster takaa pitkään kestävän laadun myös lonkerolle, samoin kuin oluelle”, Sinebrychoffin lonkeroiden tuotepäällikkö Juha Saloranta kertoo

Jo sadat ravintolat ovat tilanneet KOFF Long Drinkin, Crowmoorin tai Somersbyn ravintolahanaansa. Lisätietoja valikoimastamme saat myyntiedustajaltamme tai shop.sinebrychoff.fi-verkkokaupastamme.

KOFF- ja KOFF Long Drink -tuoppi
Somersby-tuoppi