Anniskelu

21.08.2019

KOFF Long Drink – se toinen lonkero – nyt myös hanassa

Vuodesta 1957 asti KOFF on tarkoittanut raikasta olutta, 2019 alkaen myös lonkeroa. KOFF Long Drink on moderni lonkero Sinebrychoffin 200 vuoden kokemuksella. Keväällä lanseerattu greippi löytyy...

Lue lisää

19.08.2019

Ilmoittaudu Tampereen DraughtMaster-olutkoulutukseen!

Uudet monipuolisemmat valikoimat tulevat ja säilyvät entistä paremmin, oletko mukana? DraughtMaster- asiakkaille järjestämämme Perfect Serve -koulutus pidetään seuraavaksi Tampereella...

Lue lisää

10.06.2019

DraughtMaster-sesonkiolueksi Duckstein Weizen

Sinebrychoffin DraughtMaster-hanavalikoimassa on keväällä ollut sesonkioluena Brooklyn Defender IPA. Kesällä sitä seuraa saksalainen vehnäolut Duckstein Weizen. Sinebrychoffin...

Lue lisää

10.06.2019

Perfect Serve -koulutus starttasi Helsingistä

Uudet monipuolisemmat valikoimat tulevat ja säilyvät entistä paremmin, oletko mukana? DraughtMaster- asiakkaille järjestettiin Helsingin Suvilahdessa ensimmäinen lisäkoulutus, joka leviää...

Lue lisää

10.06.2019

Oluen maku, tuttuus ja hanasaatavuus ratkaisevat ravintolassa

Sinebrychoffin myynti ja markkinointi toteuttivat kuluttajatutkimuksen suomalaisissa ravintoloissa toukokuun alussa. Tutkimuksissa haastateltiin tai havainnointiin yli 600 ravintola-asiakasta....

Lue lisää

15.04.2019

Flex 20 -hanaolutjärjestelmä venyy pieneen ja isoon tarjoiluun

Sinebrychoff on uudistamassa hanaoluen tarjoilua Suomessa, DraughtMaster Modular 20 -järjestelmä on tänä vuonna jo 1 000 anniskelupaikassa Suomessa. Modularin ”pikkuveli”, siirrettävä Flex...

Lue lisää

15.04.2019

Nopeasti, räätälöidysti, suunnitelmallisesti

Sinebrychoffin anniskelumyynnin uusimmat ketjuasiakasvastuussa olevat ammattilaiset ovat Heidi Salminen  ja Essi Hämäläinen. Molemmat ovat olleet jälleenmyyjiemme tukena vuoden alusta. Sekä...

Lue lisää

Sinebrychoff logo

06.03.2019

Uudessa alkoholilaissa on vielä paljon mahdollisuuksia

”Moni asia muuttui 2018 ja siksi kannattaa käydä läpi kaikki uuden alkoholilain tuomat mahdollisuudet. Menestyvä ravintola tarjoaa kuluttajalle korkealaatuisen elämyksen, mikä lisää...

Lue lisää

04.03.2019

Juhlavuonna entistä enemmän olutkoulutuksia

Sinebrychoff kouluttaa asiakkaitaan oluen maailmaan 200-juhlavuonnaan jopa kaksinkertaisen määrän edellisvuosiin verrattuna. Joko sinun ravintolasi väki on saanut koulutusta oluen ja ruoan...

Lue lisää

04.03.2019

DraughtMaster-valikoimassa nyt sesongin olut

Sinebrychoffin DraughtMaster-hanavalikoimassa on jo alkuvuoden aikana ollut Jacobsen Brown Ale -olut, maaliskuun jälkeen sen tilalle tulee Brooklyn Defender IPA. Jatkossa sesongin olut vaihtuu...

Lue lisää

11.12.2018

Bowling & Billiard Garage aukesi Keravalla

Klassikot pysyvät aina muodissa, ja näin voidaan sanoa keilailusta ja biljardista. Uusin keidas näiden kahden lajin harrastajille löytyy Keravalta. Bowling & Billiard Garagessa on myös...

Lue lisää

11.12.2018

Karhu-tynnyriolut – tuoreinta olutta suoraan panimolta

Vaikka olut kestääkin oikein säilytettynä pitkään, on se parhaimmillaan tuoreena. Tuoreinta mahdollista olutta on saatavilla nyt Hemingway’s Bar & Café -ravintolasta Helsingin...

Lue lisää

22.10.2018

Kun elämä on yhtä sirkusta, luottamus on kultaa

”Olen ollut täällä niin kauan, että tiedän kaiken tästä firmasta”, esittelee Jouni Aalto (kuvassa) itsensä hymyssä suin. Ehkä juuri siksi hän on monipolvisen sirkusuransa...

Lue lisää

22.08.2018

DraughtMaster-vallankumous etenee nopeasti

Hanaoluen täydellinen tarjoilu uusilla työkaluilla on Suomessa edennyt vauhdikkaasti. Sinebrychoffin tavoitteena on muuttaa yli 50 vuotta teräsastioista tapahtunut hanaoluttarjoilu uuteen...

Lue lisää

22.08.2018

30 vuotta Sinebrychoffin asiakkaana Turussa

Ravintoloitsija Ilkka Joukanen solmi ensimmäisen sopimuksensa Sinebrychoffin kanssa 30 vuotta sitten kesällä. Olutravintola Mallaskukko ja ravintolalaiva Cindy ovat yhä turkulaisia maamerkkejä....

Lue lisää

Sinebrychoff logo

22.08.2018

Näin vaihdat DraughtMaster-astian oikein – video-ohjeet

DraughtMaster-astian vaihtaminen on helppoa, oli kysymyksessä sitten Modular20- tai Flex20-järjestelmä. Oheisesta videosta näet miten, homma hoituu oikein ja vikkelästi. Muistathan vaihdon...

Lue lisää

12.06.2018

Karhu viihtyy Kuumassa

Saunaravintola Kuuma avautuu maailman saunapääkaupunkiin Tampereelle. Laukontorin rannassa sijaitsevaan, läpi vuoden auki olevaan Kuumaan tulee kahvila-ravintola, kahdessa kerroksessa olevat...

Lue lisää

Sinebrychoff logo

04.06.2018

Näin kaadat täydellisen tuopin

Jos et ennen ole käyttänyt manuaalista hanaa, voi tämä video olla tarpeen. Täydellisen tuopin kaataminen on oikeastaan helppoa, kun muistat nämä muutamat asiat: Puhdas, brändinmukainen tai...

Lue lisää

23.04.2018

DraughtMaster – hanaoluen uusi sukupolvi

Sinebrychoff laittaa Suomen ravintola-astiat vaihtoon yli puolen vuosisadan jälkeen. Uuden DraughtMaster-hanalaitteiden olut on laadukkaampaa ja säilyy pidempään. Carlsbergin kehittämässä...

Lue lisää

20.04.2018

Jäänsärkijä Lontoosta

Sinebrychoffin uusi On Trade -johtaja Christian Hickey painottaa elämyksien ja arvon kehittämistä horeca-liiketoiminnassa. Ja mitä hän ajattelee meistä suomalaisista? Kun Christian Hickeylle...

Lue lisää

19.02.2018

Laadukkaan elokuvanautinnon kruunaa hyvä olut

Suomen vanhin elokuvateatteri, Helsingin keskustassa sijaitseva Finnkino Maxim, avautui uudelleen yleisölle helmikuussa. Elokuvakokemuksen täydentävät Sinebrychoffin oluet, siiderit tai muut...

Lue lisää

15.12.2017

Uusi alkoholilaki pakettiin jouluksi

Eduskunta on tänään päättänyt uuden alkoholilain yksityiskohdista. Viimeinen nuijankopautus saadaan ensi viikolla, mutta näyttäisi siltä, että vuosien uudistustyö saadaan päätökseen....

Lue lisää

13.12.2017

Panimohevoset joululomalle

Myös Sinebrychoffin panimohevoset ja ajurit pääsevät ansaitulle joululomalle. Vuonna 2017 hevoset ja ajurit tekivät noin 200 keikkaa ja visiittiä eri puolilla Suomea. Sinebrychoffin...

Lue lisää

12.12.2017

Lapin rinteillä eletään kuumaa kautta

”Nyt on hyvä pössikset, bisnes kasvaa!” iloitsee Sinebrychoffin Pohjois-Suomen kenttämyyntipäällikkö Pekka Rouhiainen. Hän on tehnyt yhtiölle töitä jo 30 vuotta, suuren osan...

Lue lisää

12.12.2017

Kuusi aistia: moniaistisen olutravintolan kulmakivet

Haaga-Helia-ammattikorkeakoulun The Box -projektissa tutkitaan ravintola- ja baarikokemusta lisätyn todellisuuden (AR – augmented reality) keinoin. Haagan kampuksella tehdyissä...

Lue lisää

01.11.2017

Paras pikkujouluvuosi seitsemään vuoteen

2010-luvun paras yökerhojen vuosi on nyt, kertoo Night People Groupin ravintolatoimenjohtaja Mira Ritasmäki. Yritysmyynti, markkinointi ja erikoisoluet vetävät yleisen nousukauden lisäksi...

Lue lisää

31.08.2017

Pekka Haavisto iloinen ravintolakulttuurin kehityksestä

Vihreiden presidenttiehdokas Pekka Haavisto iloitsee siitä, ravintolakulttuurin kehitys Suomessa tuntuu jatkuvan vahvana. Kehitystä on ollut vauhdittamassa myös positiivinen muutos kaupunkien...

Lue lisää

07.06.2017

Anniskelun edustajillemme huippupisteet asiakaskyselyssä

”Iso kehityskohta on vielä siinä, miten voimme yhdessä ravintoloiden kanssa etsiä tapoja, joilla saadaan asiakkaan ovipumppu käymään tiuhempaan”, sanoo Sinebrychoffin tuore On Trade...

Lue lisää

06.06.2017

Tiesitkö tämän juomien maahantuonnista ja verotuksesta? Hyödynnä napakka infopaketti!

Alkoholilain uudistus jämähti jälleen. Lakia koskevan kädenväännön myötä – ja muutenkin – alamme on jatkuvasti tapetilla. Puhutaan mm. haitoista, verotuksesta, työllisyydestä...

Lue lisää

02.06.2017

DIME uudistui – rekisteröidy heti ja voita liput Tuska-festareille!

Sinebrychoffin DIME-palvelun avulla jälleenmyyjämme ovat voineet luoda Facebook- ja muita screen-mainoksia tapahtumista, teemailloista tai tuotetarjouksista. Uudistuneella DIMEllä voi luoda nyt...

Lue lisää