DraughtMaster-sesonkiolueksi Duckstein Weizen

10.06.2019 | Teksti:

Sinebrychoffin DraughtMaster-hanavalikoimassa on keväällä ollut sesonkioluena Brooklyn Defender IPA. Kesällä sitä seuraa saksalainen vehnäolut Duckstein Weizen.

Sinebrychoffin DraughtMaster-hanavalikoimaan sesongin olueksi tulee 1.7. alkaen Duckstein Weizen Saksasta. Tämä vehnäolut tulee valikoimaan ainoastaan DraughtMaster-hanoissa, ja rajattua erää riittää arviolta lokakuun puoleenväliin saakka. Kuluttajat ovat kiinnostuneita uusista oluista, ja kausihanavalikoima tarjoaa helpon tavan päivittää ravintolan valikoima sesongin mukaan.

Duckstein Weizen on tyypillinen suodattamaton saksalainen vehnäolut, jossa on runsaasti hedelmäisyyttä. Se on hyvin aromaattinen ja kevyt olut, josta löytyy hieman katkeruutta. Duckstein Weizen sopii pöytään erityisesti rasvaisen kalan, porsaan tai makkaran seuraksi.

Lokakuussa sesonkihanavuorossa on Karhu Ruis IPA.

Jos olet kiinnostunut DraughtMasterista tai sesongin oluesta, ole yhteydessä myyntiedustajaamme. DraughtMasterista löydät lisätietoa uusilta verkkosivuilta draughtmaster.fi. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen draughtmaster@sff.fi.