Bowling & Billiard Garage aukesi Keravalla

11.12.2018 | Teksti:

Klassikot pysyvät aina muodissa, ja näin voidaan sanoa keilailusta ja biljardista. Uusin keidas näiden kahden lajin harrastajille löytyy Keravalta. Bowling & Billiard Garagessa on myös tilaussauna ja luonnollisesti hyvät panimojuomat.

Bowling & Billiard Garage löytyy Keravan Lintulammenkadulta. Tila on saanut uuden elämän toimittuaan vuosia teollisuushallina. Tämän johdosta kaikki on nyt uutta ja parkkitilaa on omalla pihalla runsaasti. Sisältä löytyy kahdeksan radan keilahalli, yhdeksän tuliterää Rasson-biljardipöytää ja snooker-pöytä.

”Olemme nyt ainoa keilahalli Keravalla. Avajaisiamme on odotettu, meillä järjestetään heti ensi vuonna jo kolmet biljardin SM-kisat”, kertoo yrittäjä Kimmo Ahonen (kuvassa), jolla on kokemusta vastaavan keila- ja biljardihallin isännöinnistä Nurmijärveltä.

Pelatessa voi tulla jano, ja Bowling & Billiard Garagessa toimiikin täyden palvelun baari, jossa on kuuden DraughtMaster-hanaoluen rivistö KOFFia, Brooklyn-oluita ja Kronenbourg Blancia sekä hyvä valikoima siidereitä, lonkeroita ja virvoitusjuomia.

”DraughtMaster tuntuu hyvältä systeemiltä, vaikka vielä ei olla päästy sen kanssa vauhtiin. Astioiden vaihtaminen onnistuu pienikokoisemmaltakin työntekijältä eikä astia näytä vaahtoavan sen loppuessa”, kertoi Kimmo avajaispäivänä.

Bowling & Billiard Garagessa on 1350 neliömetriä tilaa ja 240 asiakaspaikkaa. Tiloista löytyy myös neuvotteluhuoneita ja tilaussauna. Bowling & Billiard Garage on auki joka päivä, kesällä lähinnä viikonloppuisin.

Lue lisää www.bowlingbilliardgarage.fi