Flex 20 -hanaolutjärjestelmä venyy pieneen ja isoon tarjoiluun

15.04.2019 | Teksti:

Sinebrychoff on uudistamassa hanaoluen tarjoilua Suomessa, DraughtMaster Modular 20 -järjestelmä on tänä vuonna jo 1 000 anniskelupaikassa Suomessa. Modularin ”pikkuveli”, siirrettävä Flex 20 on kätevä tapa tuoda raikas hanaolut ahtaaseen paikkaan, ulkotilaan, festareille, messuille tai muihin tilaisuuksiin.

Kuluttajat haluavat nauttia oluensa ravintolassa hanasta. Kaikissa tilanteissa tai tapahtumissa hanajärjestelmän asentaminen ei kuitenkaan ole ollut mahdollista. Flex 20 kulkee joka tapahtumaan, kunhan tarjolla on sähköpistoke.

”Flex 20 on erinomainen ratkaisu esimerkiksi kausiravintoloihin, suomalaiset liikkuvat paljon kesällä ja raikkaalle hanaoluelle ulkoilmatarjoilu tai ahtaat terassiolosuhteet ovat tuoneet aikaisemmin haasteita. Flex 20 on vastaus tähän – sitä on helppo kokeilla vaikeampiinkin paikkoihin”, sanoo Sinebrychoffin anniskelumyynnin kehitysjohtaja Teemu Pekkanen.

Sinebrychoffin Flex 20 -olutvalikoimassa on tällä hetkellä Karhu ja Carlsberg -lageroluet. Brändilasit saa laitteen mukana. Kustannukset ovat merkittävästi pienemmät kuin suuremman hanaolutjärjestelmän asentamisessa.

Flex 20:ssä on 100 annosta olutta pienessä tilassa ja oluen voi tarjoilla brändilasiin oikealla vaahtokukalla – oluen elämyksellisyyden ei tarvitse kärsiä kesäisemmissäkään olosuhteissa.

Ja vaikka Flex 20 on siirrettävä, se voidaan myös asentaa kiinteästi tiskin yhteyteen, jolloin se ”sulautuu” muuhun valikoimaan eikä näytä irralliselta laitteelta, pyörät saa myös pois

Astia on helppo vaihtaa. Tyhjät astiat haetaan pois omissa palautuspusseissaan ja Sinebrychoff huolehtii muovin kierrätyksestä.

Suomessa Flex 20 löytyy myös jo sadoista ravintoloista tai kahviloista.

Flex 20 ei vaadi vesipistettä tai erillisiä hiilidioksidipulloja, vain sähköpistokkeen. Varaa oma Flex 20 -laitteesi pian, laitteita on rajallinen määrä.

Katso YouTubessa, kuinka helppo astia on vaihtaa.

Ota yhteys suoraan omaan Sinebrychoffin myyntiedustajaasi tai sähköpostilla draughtmaster@sff.fi . Lisätietoa ja yhteydenottolomake löytyy myös draughtmaster.fi