Hyvä hanaolut mahtuu joka paikkaan

21.08.2019 | Teksti:

DraughtMaster-hanaolutjärjestelmä on mullistanut laadukkaan hanaoluen tarjoilua Suomessa jo reilun vuoden. Sinebrychoffin laitepalvelu vastaa asennuksesta, ja uusi hanaolut saadaan virtaamaan innovatiivisesti hankaliinkin paikkoihin.

DraughtMaster-hanaolutjärjestelmä on korvannut yli 50 vuotta vanhan teräsastiajärjestelmän ja lisännyt hanaoluen säilyvyyttä, laadukkuutta, valikoimaa ja parantanut oluen tarjoilua.

DraughtMaster Modular 20 -järjestelmä voidaan asentaa, kun paikalta löytyy vesipiste ja sähköliitäntä ja että paineilma/pesuyksikkö, astiamodulit ja jäähdytyslaite saadaan riittävän lähelle hanoja.

Optimaalisin paikka moduleille on luonnollisesti lähellä hanoja, useimmiten baaritiskin alla. Aina tähän ei kuitenkaan ole mahdollisuutta.

”Meillä on yli 500 hengen ravintola ja kaksi baaritiskiä. Toisessa tiskissä DraughtMaster saatiin hyvin tiskin alle, mutta toisen kanssa oli haasteita, tiskinalustila toimii siinä säilytystilana. Ratkaisimme asian yhdessä Sinebrychoffin laitepalvelun kanssa niin, että DraughtMaster-järjestelmä asennettiin lähelle tiskiä, näkyvälle paikalle”, kertoo Espoon Sello-ostoskeskuksessa olevan O’Learys-ravintolan ravintolapäällikkö Tomi Merikallio (kuvassa).

”DraughtMaster-hanajärjestelmän voi asentaa myös ’design-elementiksi’, näin on tehty O’Learysin lisäksi myös Radisson Blu Royal -hotellissa Helsingissä. Modular20:n voi asentaa hyvin monella tavalla, kunhan etäisyys hanoihin ei ole liian pitkä. Moduleille löytyy tarvittaessa myös tilaa säästävä telineratkaisu”, Sinebrychoffin laitepalvelun laitepäällikkö Jari Nurminen kertoo.

Linjassa olevien Modular20-asennuksen lisäksi asiakas saa joustavuutta siirrettävillä Flex20-DraughtMaster-hanalaitteilla, ne toimivat pienemmissä paikoissa tai vaikkapa terasseilla.

Kun pitkään käytössä ollut tapa toimia ja laitteisto muuttuvat, se voi aluksi mietityttää, mutta tämänhetkiset asiakaskokemukset DraughtMasterista ovat olleet hyvin positiivisia. Myös kuluttajat ovat huomanneet laadun parantumisen ja valikoiman kasvun.

”On DraughtMasterista ollut paljon etua. Se toimii hyvin, oluen laatu kestää pidempään ja systeemi on työergonomiankin kannalta paljon entistä parempi. Ennen jouduimme menemään alakertaan nostelemaan 37-kiloisia teräsastioita, nyt olutastian vaihto sujuu kevyemmin ja nopeammin”, O’Learysin Merikallio toteaa.

Sellon O’Learys on yksi viidestä pääkaupunkiseudulla olevasta O’Learys-ravintolasta, Suomessa ravintoloita on 11 kun mukaan lasketaan pian aukeava Tripla. Jopa yli 500 henkeä vetävässä sporttibaarissa on 80 televisioruutua, joista kaikki näkevät varmasti haluamansa ottelut ja pelit. O’Learysin yhteydessä on lisäksi Veikkauksen operoima Las Vegas -peliravintola.

https://olearys.fi/

O’Learys Sellon toinen DraughtMaster-asennus on osa ravintolatilaa, astiat on helppo ja nopea vaihtaa, eikä henkilökunnan tarvitse poistua tiskin läheltä.