olut

19.05.2025

Tutustu 1664-olutperheeseen Joonas Ylänteen kanssa

Olutkouluttajamme, asiakaskoulutus- ja laadunhallintapäällikkömme Joonas Ylänne esittelee tällä hetkellä valikoimassamme olevat 1664-oluet. Salut – kippis, kuten ranskalaiset...

Lue lisää

19.03.2025

Playa de Brooklyn -olut vie rantatunnelmaan

Brooklyn Brewery -panimon uutuusolut Playa de Brooklyn Lime Lager 4,8% on raikas ja mehukas limellä maustettu lager. Raikas olut tuo takuuvarmasti kesätunnelman, olitpa sitten nauttimassa kesästä...

Lue lisää

21.02.2025

Maailman ainoan ravintolaraitiovaunun SpåraKOFFin matka jatkuu

Kantakaupungin raitiotien jännitteen nostosta alkanut jännitysnäytelmä sai onnellisen lopun Jo 30 vuotta Helsingin katukuvasta tuttu näky, ravintolaraitiovaunu SpåraKOFF jatkaa liikenteessä....

Lue lisää

20.02.2025

Parasta laatua hanasta – hanatolpat, emblemit ja ritilät

Hanalaitteet ovat ravintolan näyteikkuna. Jopa 80 % ravintolan asiakkaista menee suoraan tiskille, ja heidän huomionsa kiinnittyy ensimmäiseksi hanatolppiin. Puhtaat ja ehjät hanatolpat...

Lue lisää

13.12.2024

Parasta laatua hanasta! Hanalaitteiden pesu ja hygienia

Täydelliseen tarjoiluun kuuluu laitteiston ja tarjoiluympäristön puhtaus ja siisteys. Niin takaat myös oluen maun säilymisen raikkaana. Jotkut oluthanojen huolto- ja puhdistusoppaat neuvovat...

Lue lisää

20.11.2024

Solmu Brewery x Sinebrychoff – mistä olikaan kyse?  

Sinebrychoff ja Solmu Brewery -pienpanimo ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Ensimmäinen yhteinen olut, Solmu Dry Lager, tuli myyntiin elokuun lopussa kautta maan. Solmu on avannut myös...

Lue lisää

19.11.2024

Parasta laatua hanasta! Lasit

Täydelliseen tarjoiluun kuuluu puhtaat, huolellisesti huuhdellut ja naarmuttomat brändilasit. Yli 40 % kuluttajista sanoo, että brändilaseilla on suora vaikutus ravintolan ja tuotteen...

Lue lisää

19.11.2024

Solmu Brewery avasi oman panimoravintolan Lauttasaareen

“Ruokalistalla tulee olemaan rentoa, mutta erittäin varteenotettavaa merihenkistä ruokaa”, ruoat suunnitellut Sylvester Soisalo (kuvassa) sanoo. Vinkkeli, Pub Ludvig, Boulevard, The Grand Bar...

Lue lisää

28.10.2024

Olutuutuuksia syksyyn

Sinebrychoffin olutvalikoimaan on tullut vuoden aikana paljon uutuuksia. Laaja valikoima saa asiakkaat kokeilemaan uutta, ja joka tilanteeseen tai vaikka ruoka-annokseen löytyy varmasti sopiva olut....

Lue lisää

28.10.2024

Parasta laatua hanasta! Oikeaoppinen kaatotekniikka

Näin varmistat hanaoluen parhaan mahdollisen laadun ja maun. Juttusarjamme alkaa oikeaoppisella kaatotekniikalla. Kaatotekniikka varmistaa sekä tarjoilun että laadun onnistumisen. 1. Ota puhdas,...

Lue lisää

20.09.2024

Oluttrendejä 2024

Oluen trendeissä näkyvät niin globaalit megatrendit kuin paikalliset suomalaiset oluenystävien mieltymyksetkin. Oluttrendit vaihtuvat, mutta pysyviä trendejä ovat ammattitaitoinen palvelu ja...

Lue lisää

20.09.2024

The Last Drop – viimeiseen pisaraan Ludviginkadulla

The Last Drop sijaitsee Helsingin ytimessä, horjahdus Erottajalta kohti Kasarmitoria. Ravintolan konsepti on moniulotteinen tai hybridi – The Last Drop on cocktail-baari, aasialainen ravintola,...

Lue lisää

11.09.2024

Suomalaisen oluen päivä 13.10.

Kippistetään suomalaisella oluella 13.10.2024! Suomalaisen oluen päivää ja samalla Sinebrychoffin syntymäpäivää juhlitaan vuosittain 13. lokakuuta. Kauppias Nikolai Sinebrychoff voitti...

Lue lisää

19.08.2024

Solmu Dry Lager – Sinebrychoff yhteistyöhön Solmu Brewery -panimon kanssa

Sinebrychoff ja Solmu Brewery -pienpanimo ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Ensimmäinen yhteinen olut, Solmu Dry Lager, tulee myyntiin elokuun lopussa kautta maan. Yhdessä kehitetyt ja...

Lue lisää

14.06.2024

Vahvemmat oluet kasvattavat oluttyylivalikoimaa kaupassa

Kesäkuun alussa hyväksytty lakiuudistus sallii nyt korkeintaan 8 % käymisteitse valmistetut juomat päivittäistavarakaupan valikoimaan. Uudistus laajentaa kaupassa tarjolla olevia olutmakuja ja...

Lue lisää

14.06.2024

Sesonkioluet kiinnostavat kuluttajia – Karhu Summer Wheat on täydellinen kesäolut!

Kausituotteita kannattaa pitää valikoimassa, tutkimuksen mukaan jopa 61% kuluttajista* suosii ravintolassa sesonkituotteita eli vuodenaikaan liittyviä panimojuomia. Karhu on uudistanut...

Lue lisää

29.05.2024

Varma kesän merkki – Mummotunneli on auki

Yksi Helsingin kesän legendaarisimpia kesäiltojen suosikkeja on Mummotunneli, eli Vanhan kauppakujan ravintolakeskittymä. HOK-Elannon ravintolajohtaja Riku Haajanen (kuvassa) kertoo, että...

Lue lisää

18.03.2024

Miller Genuine Draft  -olut nyt Sinebrychoffin jakelussa

Sinebrychoffin tuontiolutvalikoima täydentyy keväällä 2024 raikkaalla, Miller Genuine Draft 4,7 % -oluella Yhdysvalloista. Miller Genuine Draft on yksi maailman tunnetuimmista premium-lagereista....

Lue lisää

14.03.2024

Olutmestari-koulutuksia vielä ennen kesää – katso video ja varaa aika omalle henkilöstöllesi

Sinebrychoffin olutkoulutukset jatkuvat kuudella koulutuksella ennen kesää. Osa paikoista on jo lyöty lukkoon, osa täsmentyy, päivämäärät ovat jo selvillä. Oma ravintolahenkilöstösi voi...

Lue lisää

16.02.2024

Olutkoulutukset käynnissä – varaa aika omalle henkilöstöllesi

Sinebrychoffin olutkoulutukset jatkuvat keväällä 2024. Osa paikoista on jo lyöty lukkoon, osa täsmentyy, päivämäärät ovat jo selvillä. Oma ravintolahenkilöstösi voi osallistua myös...

Lue lisää

16.02.2024

Raikas kausihanauutuus – 1664 Rosé

Raikas vehnäolut 1664 Rosé 4,5% laajentaa suosittua ranskalaista oluttuoteperhettä – nyt kausihanavalikoimassamme! Ranskalainen 1664-olutvalikoima laajenee Suomessa rosévehnäoluella. Lisäksi...

Lue lisää

15.01.2024

Olutkoulutukset jatkuvat – varaa aika omalle henkilöstöllesi

Sinebrychoffin olutkoulutukset jatkuvat keväällä 2024. Osa paikoista on jo lyöty lukkoon, osa täsmentyy, päivämäärät ovat jo selvillä. Oma ravintolahenkilöstösi voi osallistua myös...

Lue lisää

14.09.2023

Pimenevien iltojen olutherkku: Karhu Talvistout

Stout-kausi alkaa, kun päivät lyhenevät ja illat viilenevät. Karhun uusin erikoisolut, Talvistout, on täydellinen olutherkku kylmiin talvi-iltoihin. Karhu Talvistout on nautiskeluun...

Lue lisää

14.09.2023

Tuoreinta mahdollista Karhua Suomen vilkkaimmalta asemapaikalta

Vaikka olut kestääkin oikein säilytettynä pitkään, on se parhaimmillaan tuoreena. Tuoreinta mahdollista olutta on saatavilla nyt jo kolmannesta helsinkiläisestä ravintolasta, kun...

Lue lisää

16.08.2023

Olutkoulutukset ravintoloiden henkilökunnalle, syksy 2023

Koulutuksia järjestetään kaikkialla Suomessa, ennakkoon sovittuina ajankohtina. Asiakaskoulutuspäällikkö Jukka Kahri kiertää Suomea alla olevan viikkokalenterin mukaan, eli voit toivoa...

Lue lisää

05.05.2023

Premium-oluet kiinnostavat ja tuovat arvoa

Monella olutbrändillä on premium-vaihtoehtoja, kuten Karhun Platina ja Kupari. Miksi? Vastaus löytyy kuluttajakäyttäytymisestä – maku, tutut brändit ja korkealaatuisuus ovat tärkeimpiä...

Lue lisää

27.02.2023

Panosta lagerolueen

Panimojuomien, virvoitusjuomien ja vesien osuus kaupan yli 21 Mrd:n arvomyynnistä viime vuonna oli yli 12 prosenttia ja ravintoloiden alkoholimyyntivolyymistä panimojuomat edustavat lähes 90...

Lue lisää

12.01.2023

Satsaamme alkoholittoman oluen valmistukseen – kaupassa maku ja esillepano ratkaisevat

Uskomme alkoholittoman oluen suosion kasvuun Suomessa ja investoimme alkoholittoman oluen tuotantolaitteistoon. Valmistamme jatkossa Crispin ja Karhun alkoholittomat oluet alusta loppuun Keravan...

Lue lisää

02.12.2022

Olut – joulupöydän paras juoma

Suomalainen jouluateria on kehittynyt vuosisatojen aikana yhdessä suomalaisen oluen kanssa, ja siksi olut onkin luontevin ruokajuoma jouluherkkujen kanssa tarjottavaksi. Suomalainen joulupöytäkin...

Lue lisää

25.10.2022

Tuoreinta mahdollista Karhua – tunnissa panimolta ravintolan kuparitankkiin

Kuvassa Pub Peräkammarin Anna Heiskanen ja Sinebrychoffin Timo Haapasalmi Vaikka olut kestääkin oikein säilytettynä pitkään, on se parhaimmillaan tuoreena. Tuoreinta mahdollista olutta on...

Lue lisää