olut

05.05.2023
Premium-oluet kiinnostavat ja tuovat arvoa
Monella olutbrändillä on premium-vaihtoehtoja, kuten Karhun Platina ja Kupari. Miksi? Vastaus löytyy kuluttajakäyttäytymisestä – maku, tutut brändit ja korkealaatuisuus ovat tärkeimpiä...

24.04.2023
Kaikki haluavat hyvää hanaolutta!
Asiakas tulee sisään ja saapuu baaritiskille. Katse liikkuu hyvin esillä olevan hinnaston ja näyttävien oluthanojen emblem-etikettien välillä. ”Mitä saisi olla?”, kysyy tarjoilija....

24.03.2023
Alkoholiton suosikkiolut 1664 Blanc nyt 0,0 %
Suomalaistenkin suosikkivehnäoluen Kronenbourgin 1664 Blancin alkoholiton versio on nyt täysin alkoholiton 0,0 %. Muutos on kansainvälinen. 1664 Blanc on ollut Sinebrychoff valikoimassa...

27.02.2023
Panosta lagerolueen
Panimojuomien, virvoitusjuomien ja vesien osuus kaupan yli 21 Mrd:n arvomyynnistä viime vuonna oli yli 12 prosenttia ja ravintoloiden alkoholimyyntivolyymistä panimojuomat edustavat lähes 90...

24.02.2023
Karhu Kupari – Se parempi lager
Kevään olutuutuuksien ykkönen, Karhu Kupari, on uudenlainen ja ensiluokkainen lager, jonka maku on poikkeuksellisen pehmeä ja pyöreä. Sen hienostuneen ja tasaisen luonteen salaisuus piilee...

24.02.2023
Brooklyn-oluen lähettiläs Ali Alarakhia uskoo kohtaamisiin ja laatuun
Ali Alarakhia aloitti Suomen Brooklyn Brand Ambassador -olutasiantuntijana keväällä 2022. Vajaassa vuodessa Ali on tavannut satoja ravintola-ammattilaisia, ja pitää juuri kohtaamisia työnsä...

13.01.2023
Investoimme alkoholittoman oluen valmistukseen – ravintolamyyntikin rajussa kasvussa
Uskomme alkoholittoman oluen suosion kasvuun Suomessa ja investoimme alkoholittoman oluen tuotantolaitteistoon. Valmistamme jatkossa Crispin ja Karhun alkoholittomat oluet alusta loppuun Keravan...

12.01.2023
Satsaamme alkoholittoman oluen valmistukseen – kaupassa maku ja esillepano ratkaisevat
Uskomme alkoholittoman oluen suosion kasvuun Suomessa ja investoimme alkoholittoman oluen tuotantolaitteistoon. Valmistamme jatkossa Crispin ja Karhun alkoholittomat oluet alusta loppuun Keravan...

12.01.2023
DraughtMaster toimii kiireessäkin – katso videot kahdesta ravintolasta
Aloitimme DraughtMaster-hanalaitteiston asennukset asiakkaillemme vuonna 2018. Nyt laadukasta ja pidempään säilyvää hanaolutta tarjoilee jo selvästi suurin osa asiakkaistamme. ”DraughtMaster...

07.12.2022
Karhu Platina laajempaan hanajakeluun
Tammikuusta alkaen Sinebrychoffin uusi premium-lager Karhu Platina on saatavilla ravintoloiden hanajakeluun kautta maan. Platinalla on myös upea oma lasinsa. Niin DraughtMaster-hana-astiat kuin...

02.12.2022
Olut – joulupöydän paras juoma
Suomalainen jouluateria on kehittynyt vuosisatojen aikana yhdessä suomalaisen oluen kanssa, ja siksi olut onkin luontevin ruokajuoma jouluherkkujen kanssa tarjottavaksi. Suomalainen joulupöytäkin...

25.10.2022
Tuoreinta mahdollista Karhua – tunnissa panimolta ravintolan kuparitankkiin
Kuvassa Pub Peräkammarin Anna Heiskanen ja Sinebrychoffin Timo Haapasalmi Vaikka olut kestääkin oikein säilytettynä pitkään, on se parhaimmillaan tuoreena. Tuoreinta mahdollista olutta on...

24.10.2022
Karhu Platina otettu hienosti vastaan
Suomalaisen oluen päivänä lokakuussa lanseerattu Karhu Platina on otettu hienosti vastaan – myynti on lähtenyt täydellä kauppapeitolla käyntiin ja esillepanot ovat näyttäviä....

21.10.2022
KOFF Jouluolut ja Karhu Jouluolut – uudistavasti viljelty klassikko ja uudempi sesonkisuosikki
Suomen vanhin ja suosituin, jo 15. kerran pellolle jäljitettävä jouluolut, on tänä vuonna valmistettu kahden uudistavan viljelyn tilan mallasohrasta. KOFF Jouluolut on Itämeri-ystävällinen...

27.09.2022
Karhu Platina – se parempi lager
Suomalaisen oluen päivänä eli Sinebrychoffin syntymäpäivänä 13.10.2022 Karhu-olut lanseeraa uuden ensiluokkaisen lageroluen, joka on kylmäsuodatettu poikkeuksellisen raikkaaksi. Karhu Platina...

22.09.2022
Karhu Stout ja Brooklynin lasipullouutuudet
Karhun erikoisolutsarja täydentyy syksyllä tummalla stout-oluella Karhu Stout, joka on saatavilla syksyn ja talvikauden ajan – myös ravintoloiden DraughtMaster-kausihanavalikoimassa....

21.09.2022
Kaikki Karhun monipakkaukset nyt kierrätettävästä materiaalista
Karhu-oluen tölkkien monipakkauksissa oleva kutistemuovi on nyt kierrätettyä kaikissa pakkauskokoluokissa – pienemmissä kokonaan ja suuremmissa 50 %. Sinebrychoffin valmistamissa...

09.06.2022
Teräsastian korkki nyt turvallisempi ja varmempi – avaa se näin
Sinebrychoffin teräsastioiden korkki pysyy jatkossa entistä paremmin kiinni ja avatun astian erottaa helpommin. Korkissa on repäisykaistale, joka aukaistaan korkin sivussa olevasta kolosta...

26.04.2022
Ota kevyemmin! Matala-alkoholisuus on nyt iso oluttrendi
Alkoholittomien oluiden suosio ja kulutuksen voimakas kasvu on ollut viime vuosien suurin olutilmiö. Sitä on seurannut matala-alkoholisten oluiden lisääntynyt kysyntä ja valikoima. Viimeistään...

26.04.2022
Tervetuloa Gastro Helsinki 2022 -messuille tutustumaan Sinebrychoffin tarjontaan!
Olemme mukana Gastro Helsinki 2022 -messuilla 18. – 20.5.2022. Tule tapaamaan meitä osastollemme 7E 128, kuulemaan alan ajankohtaisimmista aiheista, maistelemaan laadukkaita juomia ja...

26.04.2022
K1664 Blanc 5% lasipullossa nyt saatavilla
K1664 Blanc -vehnäolut on taas tilattavissa Suomessa! Puolassa valmistettu olut on nyt alkuperäisen reseptinsä mukainen eli alkoholiprosentiltaan 5 %. Kronenbourgin 1664 Blanc on raikas ja moderni...

30.03.2022
Olutkoulutukset keväällä 2022
Sinebrychoffin olutkoulutukset ravintola-ammattilaisille jatkuvat! Koulutuksia järjestetään kaikkialla Suomessa, ennakkoon sovittuina ajankohtina. Asiakaskoulutuspäällikkö Jukka Kahri kiertää...

21.03.2022
Tulossa kaikkien aikojen terassikesä – oletko valmis?
Vaikean talven ja haastavan alkuvuoden jälkeen odotamme kaikki valoisempaa ja parempaa kevättä. Sieltä se tulee, terassikesäkin. Kokosimme yhteen muistilistan, mitä pitää olla valmiina, kun...

18.03.2022
Hyvä pilsner on kuin hyvä western, sanoo Brooklyn Breweryn Garrett Oliver
Brooklyn Pilsner 4,6% -olut rantautuu Suomeen vuoden 2022 aikana yhtenä ensimmäisistä maista USA:n jälkeen. Panimomestari Garrett Oliverin mukaan pilsnerbuumi kertoo siitä, että ihmiset...

12.01.2022
Olutkoulutukset jatkuvat 2022
Sinebrychoffin olutkoulutukset ravintola-ammattilaisille jatkuvat! Koulutuksia järjestetään kaikkialla Suomessa, ennakkoon sovittuina ajankohtina. Asiakaskoulutuspäällikkö Jukka Kahri kiertää...

11.01.2022
Crisp – kaikenlaisiin olosuhteisiin, myös Olympialaisiin!
Crisp oli Suomen olympiajoukkueen virallinen yhteistyökumppani Pekingin talviolympialaisissa. Kiitos Suomen olympiajoukkueelle hienosta suorituksesta! Suomi sai kaikkiaan kahdeksan mitalia. Crisp ja...

13.12.2021
Staropramen nyt Sinebrychoffin jakelussa
Sinebrychoffin valikoimaan tulee kolme Staropramen-olutta: Staropramen Premium Lager, Dark Lager ja Non-alcoholic lager. Uutuudet ovat tilattavissa verkkokaupastamme shop.sinebrychoff.fi –...

09.12.2021
Alkoholiton Karhu 0,0 saa uusia pakkauksia
Alkoholittoman oluen kulutus kasvaa kymmeniä prosentteja vuosittain. Erilaiset käyttötilanteet ja ostopaikat lisääntyvät ja Karhu vastaa kysyntään tuomalla markkinoille uusia vaihtoehtoja....

09.12.2021
Aino Areena uskoo tapahtumien ja vastuullisuuden voimaan
Järvenpäässä lokakuun lopulla Haloo Helsingin keikalla aloittanut tapahtumakeskus Aino Areena ei ole antanut koronan tuoman epävarmuuden häiritä alkutaivaltaan. Ainossa uskotaan, että ihmiset...

18.10.2021
Autamme asiakkaitamme tulevaisuuden tarpeissa
Maailma on viime vuosina muuttunut nopeasti ja sen myötä moni liiketoiminta. Päivittäistavarakauppa ei ole poikkeus. Sinebrychoffin myyntitiimin asiakaskehityspäälliköiden yksi tärkeimpiä...