olut

19.05.2025
Tutustu 1664-olutperheeseen Joonas Ylänteen kanssa
Olutkouluttajamme, asiakaskoulutus- ja laadunhallintapäällikkömme Joonas Ylänne esittelee tällä hetkellä valikoimassamme olevat 1664-oluet. Salut – kippis, kuten ranskalaiset...

19.03.2025
Playa de Brooklyn -olut vie rantatunnelmaan
Brooklyn Brewery -panimon uutuusolut Playa de Brooklyn Lime Lager 4,8% on raikas ja mehukas limellä maustettu lager. Raikas olut tuo takuuvarmasti kesätunnelman, olitpa sitten nauttimassa kesästä...

21.02.2025
Maailman ainoan ravintolaraitiovaunun SpåraKOFFin matka jatkuu
Kantakaupungin raitiotien jännitteen nostosta alkanut jännitysnäytelmä sai onnellisen lopun Jo 30 vuotta Helsingin katukuvasta tuttu näky, ravintolaraitiovaunu SpåraKOFF jatkaa liikenteessä....

20.02.2025
Parasta laatua hanasta – hanatolpat, emblemit ja ritilät
Hanalaitteet ovat ravintolan näyteikkuna. Jopa 80 % ravintolan asiakkaista menee suoraan tiskille, ja heidän huomionsa kiinnittyy ensimmäiseksi hanatolppiin. Puhtaat ja ehjät hanatolpat...

13.12.2024
Parasta laatua hanasta! Hanalaitteiden pesu ja hygienia
Täydelliseen tarjoiluun kuuluu laitteiston ja tarjoiluympäristön puhtaus ja siisteys. Niin takaat myös oluen maun säilymisen raikkaana. Jotkut oluthanojen huolto- ja puhdistusoppaat neuvovat...

20.11.2024
Solmu Brewery x Sinebrychoff – mistä olikaan kyse?
Sinebrychoff ja Solmu Brewery -pienpanimo ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Ensimmäinen yhteinen olut, Solmu Dry Lager, tuli myyntiin elokuun lopussa kautta maan. Solmu on avannut myös...

19.11.2024
Parasta laatua hanasta! Lasit
Täydelliseen tarjoiluun kuuluu puhtaat, huolellisesti huuhdellut ja naarmuttomat brändilasit. Yli 40 % kuluttajista sanoo, että brändilaseilla on suora vaikutus ravintolan ja tuotteen...

19.11.2024
Solmu Brewery avasi oman panimoravintolan Lauttasaareen
“Ruokalistalla tulee olemaan rentoa, mutta erittäin varteenotettavaa merihenkistä ruokaa”, ruoat suunnitellut Sylvester Soisalo (kuvassa) sanoo. Vinkkeli, Pub Ludvig, Boulevard, The Grand Bar...

28.10.2024
Olutuutuuksia syksyyn
Sinebrychoffin olutvalikoimaan on tullut vuoden aikana paljon uutuuksia. Laaja valikoima saa asiakkaat kokeilemaan uutta, ja joka tilanteeseen tai vaikka ruoka-annokseen löytyy varmasti sopiva olut....

28.10.2024
Parasta laatua hanasta! Oikeaoppinen kaatotekniikka
Näin varmistat hanaoluen parhaan mahdollisen laadun ja maun. Juttusarjamme alkaa oikeaoppisella kaatotekniikalla. Kaatotekniikka varmistaa sekä tarjoilun että laadun onnistumisen. 1. Ota puhdas,...

20.09.2024
Oluttrendejä 2024
Oluen trendeissä näkyvät niin globaalit megatrendit kuin paikalliset suomalaiset oluenystävien mieltymyksetkin. Oluttrendit vaihtuvat, mutta pysyviä trendejä ovat ammattitaitoinen palvelu ja...

20.09.2024
The Last Drop – viimeiseen pisaraan Ludviginkadulla
The Last Drop sijaitsee Helsingin ytimessä, horjahdus Erottajalta kohti Kasarmitoria. Ravintolan konsepti on moniulotteinen tai hybridi – The Last Drop on cocktail-baari, aasialainen ravintola,...

11.09.2024
Suomalaisen oluen päivä 13.10.
Kippistetään suomalaisella oluella 13.10.2024! Suomalaisen oluen päivää ja samalla Sinebrychoffin syntymäpäivää juhlitaan vuosittain 13. lokakuuta. Kauppias Nikolai Sinebrychoff voitti...

19.08.2024
Solmu Dry Lager – Sinebrychoff yhteistyöhön Solmu Brewery -panimon kanssa
Sinebrychoff ja Solmu Brewery -pienpanimo ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Ensimmäinen yhteinen olut, Solmu Dry Lager, tulee myyntiin elokuun lopussa kautta maan. Yhdessä kehitetyt ja...

14.06.2024
Vahvemmat oluet kasvattavat oluttyylivalikoimaa kaupassa
Kesäkuun alussa hyväksytty lakiuudistus sallii nyt korkeintaan 8 % käymisteitse valmistetut juomat päivittäistavarakaupan valikoimaan. Uudistus laajentaa kaupassa tarjolla olevia olutmakuja ja...

14.06.2024
Sesonkioluet kiinnostavat kuluttajia – Karhu Summer Wheat on täydellinen kesäolut!
Kausituotteita kannattaa pitää valikoimassa, tutkimuksen mukaan jopa 61% kuluttajista* suosii ravintolassa sesonkituotteita eli vuodenaikaan liittyviä panimojuomia. Karhu on uudistanut...

29.05.2024
Varma kesän merkki – Mummotunneli on auki
Yksi Helsingin kesän legendaarisimpia kesäiltojen suosikkeja on Mummotunneli, eli Vanhan kauppakujan ravintolakeskittymä. HOK-Elannon ravintolajohtaja Riku Haajanen (kuvassa) kertoo, että...

18.03.2024
Miller Genuine Draft -olut nyt Sinebrychoffin jakelussa
Sinebrychoffin tuontiolutvalikoima täydentyy keväällä 2024 raikkaalla, Miller Genuine Draft 4,7 % -oluella Yhdysvalloista. Miller Genuine Draft on yksi maailman tunnetuimmista premium-lagereista....

14.03.2024
Olutmestari-koulutuksia vielä ennen kesää – katso video ja varaa aika omalle henkilöstöllesi
Sinebrychoffin olutkoulutukset jatkuvat kuudella koulutuksella ennen kesää. Osa paikoista on jo lyöty lukkoon, osa täsmentyy, päivämäärät ovat jo selvillä. Oma ravintolahenkilöstösi voi...

16.02.2024
Olutkoulutukset käynnissä – varaa aika omalle henkilöstöllesi
Sinebrychoffin olutkoulutukset jatkuvat keväällä 2024. Osa paikoista on jo lyöty lukkoon, osa täsmentyy, päivämäärät ovat jo selvillä. Oma ravintolahenkilöstösi voi osallistua myös...

16.02.2024
Raikas kausihanauutuus – 1664 Rosé
Raikas vehnäolut 1664 Rosé 4,5% laajentaa suosittua ranskalaista oluttuoteperhettä – nyt kausihanavalikoimassamme! Ranskalainen 1664-olutvalikoima laajenee Suomessa rosévehnäoluella. Lisäksi...

15.01.2024
Olutkoulutukset jatkuvat – varaa aika omalle henkilöstöllesi
Sinebrychoffin olutkoulutukset jatkuvat keväällä 2024. Osa paikoista on jo lyöty lukkoon, osa täsmentyy, päivämäärät ovat jo selvillä. Oma ravintolahenkilöstösi voi osallistua myös...

14.09.2023
Pimenevien iltojen olutherkku: Karhu Talvistout
Stout-kausi alkaa, kun päivät lyhenevät ja illat viilenevät. Karhun uusin erikoisolut, Talvistout, on täydellinen olutherkku kylmiin talvi-iltoihin. Karhu Talvistout on nautiskeluun...

14.09.2023
Tuoreinta mahdollista Karhua Suomen vilkkaimmalta asemapaikalta
Vaikka olut kestääkin oikein säilytettynä pitkään, on se parhaimmillaan tuoreena. Tuoreinta mahdollista olutta on saatavilla nyt jo kolmannesta helsinkiläisestä ravintolasta, kun...

16.08.2023
Olutkoulutukset ravintoloiden henkilökunnalle, syksy 2023
Koulutuksia järjestetään kaikkialla Suomessa, ennakkoon sovittuina ajankohtina. Asiakaskoulutuspäällikkö Jukka Kahri kiertää Suomea alla olevan viikkokalenterin mukaan, eli voit toivoa...

05.05.2023
Premium-oluet kiinnostavat ja tuovat arvoa
Monella olutbrändillä on premium-vaihtoehtoja, kuten Karhun Platina ja Kupari. Miksi? Vastaus löytyy kuluttajakäyttäytymisestä – maku, tutut brändit ja korkealaatuisuus ovat tärkeimpiä...

27.02.2023
Panosta lagerolueen
Panimojuomien, virvoitusjuomien ja vesien osuus kaupan yli 21 Mrd:n arvomyynnistä viime vuonna oli yli 12 prosenttia ja ravintoloiden alkoholimyyntivolyymistä panimojuomat edustavat lähes 90...

12.01.2023
Satsaamme alkoholittoman oluen valmistukseen – kaupassa maku ja esillepano ratkaisevat
Uskomme alkoholittoman oluen suosion kasvuun Suomessa ja investoimme alkoholittoman oluen tuotantolaitteistoon. Valmistamme jatkossa Crispin ja Karhun alkoholittomat oluet alusta loppuun Keravan...

02.12.2022
Olut – joulupöydän paras juoma
Suomalainen jouluateria on kehittynyt vuosisatojen aikana yhdessä suomalaisen oluen kanssa, ja siksi olut onkin luontevin ruokajuoma jouluherkkujen kanssa tarjottavaksi. Suomalainen joulupöytäkin...

25.10.2022
Tuoreinta mahdollista Karhua – tunnissa panimolta ravintolan kuparitankkiin
Kuvassa Pub Peräkammarin Anna Heiskanen ja Sinebrychoffin Timo Haapasalmi Vaikka olut kestääkin oikein säilytettynä pitkään, on se parhaimmillaan tuoreena. Tuoreinta mahdollista olutta on...