olut

20.05.2024

Karhu pokkasi hopeaa kansainvälisessä Brewing Awards -kilpailussa!

Karhu voitti hopeaa Lager 5,0-5,4% -kategoriassa International Brewing Awards -kilpailussa Manchesterissa! Kilpailulla on pitkä ja menestyksekäs historia, näitä vuodesta 1888 lähtien jaettuja...

Lue lisää

20.05.2024

Kausioluet kiinnostavat kuluttajia – 1664 Rosé ja Karhu Summer Wheat kesän suosikit!

Kausioluet kiinnostavat kuluttajia – 1664 Rosé ja Karhu Summer Wheat kesän suosikit! Kausioluita kannattaa pitää valikoimassa, tutkimuksen mukaan jopa 61% kuluttajista* suosii ravintolassa...

Lue lisää

23.04.2024

Karhu mukana kesän tapahtumissa – jopa festarihäissä!

Karhu-olut tuli ryminällä mukaan kesän suosituimpiin tapahtumiin viime kesänä. Tänä kesänä Karhu on monen tärkeimmän kesätapahtuman sponsorina ja järjestääpä myös metallihäät...

Lue lisää

18.03.2024

Miller Genuine Draft  -olut nyt Sinebrychoffin jakelussa

Sinebrychoffin tuontiolutvalikoima täydentyy keväällä 2024 raikkaalla, Miller Genuine Draft 4,7 % -oluella Yhdysvalloista. Miller Genuine Draft on yksi maailman tunnetuimmista premium-lagereista....

Lue lisää

18.03.2024

1664 on yksi Suomen suosituimmista erikoisolutbrändeistä

Vehnäolut on lagerin ja IPA-oluiden ohella tämän hetken suosituin oluttyyli ja sen suosiota siivittää Suomen suosituin vehnäolut 1664 Blanc. Ranskalaisen 1664-brändin uutuudet tukevat...

Lue lisää

14.03.2024

Olutmestari-koulutuksia vielä ennen kesää – katso video ja varaa aika omalle henkilöstöllesi

Sinebrychoffin olutkoulutukset jatkuvat kuudella koulutuksella ennen kesää. Osa paikoista on jo lyöty lukkoon, osa täsmentyy, päivämäärät ovat jo selvillä. Oma ravintolahenkilöstösi voi...

Lue lisää

20.02.2024

KOFF uudistui onnistuneesti

Legendaarinen KOFF-olut uudisti tuotemerkkiään syksyllä 2023. Brändiuudistus on otettu hienosti vastaan niin kuluttajien kommenttien kuin kaupan lukujen valossa. Suodattamattomat KOFF-uutuudet...

Lue lisää

16.02.2024

Olutkoulutukset käynnissä – varaa aika omalle henkilöstöllesi

Sinebrychoffin olutkoulutukset jatkuvat keväällä 2024. Osa paikoista on jo lyöty lukkoon, osa täsmentyy, päivämäärät ovat jo selvillä. Oma ravintolahenkilöstösi voi osallistua myös...

Lue lisää

16.02.2024

Raikas kausihanauutuus – 1664 Rosé

Raikas vehnäolut 1664 Rosé 4,5% laajentaa suosittua ranskalaista oluttuoteperhettä – nyt kausihanavalikoimassamme! Ranskalainen 1664-olutvalikoima laajenee Suomessa rosévehnäoluella. Lisäksi...

Lue lisää

15.01.2024

Olutkoulutukset jatkuvat – varaa aika omalle henkilöstöllesi

Sinebrychoffin olutkoulutukset jatkuvat keväällä 2024. Osa paikoista on jo lyöty lukkoon, osa täsmentyy, päivämäärät ovat jo selvillä. Oma ravintolahenkilöstösi voi osallistua myös...

Lue lisää

09.01.2024

10 kysymystä ja vastausta alkoholittomista ja matala-alkoholisista panimojuomista

Ota kevyemmin! Matala-alkoholisuus on kasvava oluttrendi Alkoholittomien oluiden suosio ja kulutuksen voimakas kasvu on ollut viime vuosien suurin olutilmiö. Sitä on seurannut myös...

Lue lisää

14.09.2023

Pimenevien iltojen olutherkku: Karhu Talvistout

Stout-kausi alkaa, kun päivät lyhenevät ja illat viilenevät. Karhun uusin erikoisolut, Talvistout, on täydellinen olutherkku kylmiin talvi-iltoihin. Karhu Talvistout on nautiskeluun...

Lue lisää

14.09.2023

Tuoreinta mahdollista Karhua Suomen vilkkaimmalta asemapaikalta

Vaikka olut kestääkin oikein säilytettynä pitkään, on se parhaimmillaan tuoreena. Tuoreinta mahdollista olutta on saatavilla nyt jo kolmannesta helsinkiläisestä ravintolasta, kun...

Lue lisää

14.09.2023

Crisp Lager – Suomen paras alkoholiton olut!

Sinebrychoffin valmistama Crisp Lager on valittu Suomen paras olut -kilpailussa alkoholittomien tai vähäalkoholisten oluiden parhaaksi olueksi. Suomen Paras Olut -kilpailun tavoite on nostaa...

Lue lisää

22.08.2023

1664 Blanc – suosio Suomessa jatkaa kasvuaan

Kesän suosikkioluita niin päivittäistavarakaupassa kuin ravintoloissakin on ranskalainen 1664 Blanc -vehnäolut, jonka myynnin kasvu on ollut valtaisaa, +50 % viime vuoteen verrattuna. Makunsa...

Lue lisää

22.08.2023

KOFF – kun haluat oluen. Laaja peitto kautta maan!

KOFF-oluen uutuus on suodattamaton, raikas lager. Syksyllä lisäksi KOFF-oluen tuotemerkki uudistuu. KOFF – Kun haluat oluen. KOFF-oluen pitkässä historiassa suodattamatonta lageria on saatu...

Lue lisää

16.08.2023

Olutkoulutukset ravintoloiden henkilökunnalle, syksy 2023

Koulutuksia järjestetään kaikkialla Suomessa, ennakkoon sovittuina ajankohtina. Asiakaskoulutuspäällikkö Jukka Kahri kiertää Suomea alla olevan viikkokalenterin mukaan, eli voit toivoa...

Lue lisää

16.08.2023

KOFF-oluen ulkoasu uudistui – uutuutena KOFF Suodattamaton 5,0 %

KOFF-oluen uutuus on suodattamaton, raikas lager. Syksyllä lisäksi KOFF-oluen tuotemerkki uudistuu. KOFF – Kun haluat oluen. KOFF-oluen pitkässä historiassa suodattamatonta lageria on saatu...

Lue lisää

07.06.2023

Brooklyniltä gose-hapanolut ja tutut suosikit myös puolen litran tölkeissä

Brooklyn Breweryn Suomen olutvalikoimaan on saapunut keväällä täysin uusi hapanolut, Brooklyn Bel Air Sour Key Lime Gose. Lisäksi tutut Brooklyn Stonewall Inn Ipa ja Pilsner löytyvät myös 0,5...

Lue lisää

05.05.2023

Premium-oluet kiinnostavat ja tuovat arvoa

Monella olutbrändillä on premium-vaihtoehtoja, kuten Karhun Platina ja Kupari. Miksi? Vastaus löytyy kuluttajakäyttäytymisestä – maku, tutut brändit ja korkealaatuisuus ovat tärkeimpiä...

Lue lisää

24.04.2023

Kaikki haluavat hyvää hanaolutta!

Asiakas tulee sisään ja saapuu baaritiskille. Katse liikkuu hyvin esillä olevan hinnaston ja näyttävien oluthanojen emblem-etikettien välillä. ”Mitä saisi olla?”, kysyy tarjoilija....

Lue lisää

24.03.2023

Alkoholiton suosikkiolut 1664 Blanc nyt 0,0 %

Suomalaistenkin suosikkivehnäoluen Kronenbourgin 1664 Blancin alkoholiton versio on nyt täysin alkoholiton 0,0 %. Muutos on kansainvälinen. 1664 Blanc on ollut Sinebrychoff valikoimassa...

Lue lisää

27.02.2023

Panosta lagerolueen

Panimojuomien, virvoitusjuomien ja vesien osuus kaupan yli 21 Mrd:n arvomyynnistä viime vuonna oli yli 12 prosenttia ja ravintoloiden alkoholimyyntivolyymistä panimojuomat edustavat lähes 90...

Lue lisää

24.02.2023

Karhu Kupari – Se parempi lager

Kevään olutuutuuksien ykkönen, Karhu Kupari, on uudenlainen ja ensiluokkainen lager, jonka maku on poikkeuksellisen pehmeä ja pyöreä. Sen hienostuneen ja tasaisen luonteen salaisuus piilee...

Lue lisää

24.02.2023

Brooklyn-oluen lähettiläs Ali Alarakhia uskoo kohtaamisiin ja laatuun

Ali Alarakhia aloitti Suomen Brooklyn Brand Ambassador -olutasiantuntijana keväällä 2022. Vajaassa vuodessa Ali on tavannut satoja ravintola-ammattilaisia, ja pitää juuri kohtaamisia työnsä...

Lue lisää

13.01.2023

Investoimme alkoholittoman oluen valmistukseen – ravintolamyyntikin rajussa kasvussa

Uskomme alkoholittoman oluen suosion kasvuun Suomessa ja investoimme alkoholittoman oluen tuotantolaitteistoon. Valmistamme jatkossa Crispin ja Karhun alkoholittomat oluet alusta loppuun Keravan...

Lue lisää

12.01.2023

Satsaamme alkoholittoman oluen valmistukseen – kaupassa maku ja esillepano ratkaisevat

Uskomme alkoholittoman oluen suosion kasvuun Suomessa ja investoimme alkoholittoman oluen tuotantolaitteistoon. Valmistamme jatkossa Crispin ja Karhun alkoholittomat oluet alusta loppuun Keravan...

Lue lisää

12.01.2023

DraughtMaster toimii kiireessäkin – katso videot kahdesta ravintolasta

Aloitimme DraughtMaster-hanalaitteiston asennukset asiakkaillemme vuonna 2018. Nyt laadukasta ja pidempään säilyvää hanaolutta tarjoilee jo selvästi suurin osa asiakkaistamme. ”DraughtMaster...

Lue lisää

07.12.2022

Karhu Platina laajempaan hanajakeluun

Tammikuusta alkaen Sinebrychoffin uusi premium-lager Karhu Platina on saatavilla ravintoloiden hanajakeluun kautta maan. Platinalla on myös upea oma lasinsa. Niin DraughtMaster-hana-astiat kuin...

Lue lisää

02.12.2022

Olut – joulupöydän paras juoma

Suomalainen jouluateria on kehittynyt vuosisatojen aikana yhdessä suomalaisen oluen kanssa, ja siksi olut onkin luontevin ruokajuoma jouluherkkujen kanssa tarjottavaksi. Suomalainen joulupöytäkin...

Lue lisää