Olut on joulupöydän paras juoma
Suomalainen jouluateria on kehittynyt vuosisatojen aikana yhdessä suomalaisen oluen kanssa, ja siksi olut onkin luontevin ruokajuoma jouluherkkujen kanssa
Suomalainen jouluateria on kehittynyt vuosisatojen aikana yhdessä suomalaisen oluen kanssa, ja siksi olut onkin luontevin ruokajuoma jouluherkkujen kanssa
Sinebrychoff tuo vuodenvaihteessa Suomen markkinoille kolme olutuutuutta: Poretti 4 Luppoli -lager ja Poretti 6 Luppoli Bock Rossa -bock-oluet
Olutta tarjoiltiin perjantaina 11.10. ensimmäistä kertaa kahdesta viimeisimmästä vihreän kuitupullon prototyypistä C40-kaupunkien ilmastoverkoston pormestarien huippukokouksessa Kööpenhaminassa. Carlsberg-akatemian tilaisuudessa
Finskaksen maatila sijaitsee Kymenlaakson ja Hämeen rajamailla Iitissä, Vuolenkosken kylässä. Isäntä Antti Finskas on ylpeä mallasohrastaan, josta tänä
200 vuotta täyttävän Sinebrychoffin – Pohjoismaiden vanhimman panimon – oluenvalmistuksesta ovat kahden vuosisadan aikana vastanneet kymmenet kansainväliset ja
1819 – Sinebrychoffin 200-juhlaolut – on panimomestari Tapio Kangas-Heiskan Saccharomyces paradoxus -villihiivalla ja modernilla lagerhiivalla valmistama täysmallasolut. Se