olut

18.10.2021

Autamme asiakkaitamme tulevaisuuden tarpeissa

Maailma on viime vuosina muuttunut nopeasti ja sen myötä moni liiketoiminta. Päivittäistavarakauppa ei ole poikkeus. Sinebrychoffin myyntitiimin asiakaskehityspäälliköiden yksi tärkeimpiä...

Lue lisää

14.10.2021

KOFF Jouluolut tulee nyt Carbon Action -tilalta Vihdistä

Suomen vanhin ja suosituin, jo 14. kerran pellolle jäljitettävä jouluolut, on tänä vuonna valmistettu Sirkku Puumalan ja Patrick Nyströmin peltojen mallasohrasta. Verkatakkilan tila sijaitsee...

Lue lisää

14.10.2021

Premier Park satsaa ajokoulutukseen, sähköautojen lataukseen ja alkoholittomaan olueen

Porvoossa Sipoon rajalla sijaitsevassa ajovalmennus- ja tapahtumakeskuksessa Premier Parkissa on taas enemmän moottorinpärinää. Tilauskirja täyttyy ja yritykset järjestävät tapahtumia ja...

Lue lisää

18.08.2021

Brooklyn Pulp Art ja Karhu Laku Porter kausihanavalikoimaan

Sinebrychoffin kausihanavalikoimassa syksyllä 2021 maistuvat Suomessa täysin uusi Brooklyn-olut ja viime vuoden päivittäistavarakaupassa suosiollaan yllättänyt tumma herkku Karhulta. Brooklyn...

Lue lisää

18.08.2021

Sinebrychoffin olutkoulutukset ravintoloiden henkilökunnalle jatkuvat

Suosittuja olutkoulutuksia järjestetään kaikkialla Suomessa, ennakkoon sovittuina ajankohtina. Asiakaskoulutuspäällikkö, Beverage Master, Jukka Kahri (kuvassa) kiertää Suomea alla olevan...

Lue lisää

18.08.2021

Alkoholiton valikoima laajenee huippuoluella, suosikkisiiderillä ja lonkerolla

Sinebrychoffin alkoholittomien panimojuomien valikoima kasvaa jopa kolmeentoista erilaiseen juomaan, kun mukaan tulevat Brooklyn Special Effects IPA 0,4%, Crowmoor White Crow 0,0 % ja KOFF Long Drink...

Lue lisää

16.06.2021

Hiezu – Hietaniemen rannan keidas

Helsingin Hietaniemen rannalla oleva Café & Bistro Hiezu tähtää ympärivuotiseen toimintaan. Helteisen rannan keidas tarjoaa viileää terassin varjoa, kylmiä juomia ja hyvää ruokaa...

Lue lisää

15.06.2021

Uudistunut Minuuttibaari – Karhu ei katso aikaa

Ehkä Suomen vilkkaimmalla paikalla sijaitseva Minuuttibaari Helsingin päärautatieasemalla on uudistunut. Karhu-brändätty viihtyisä baari junaa odottaessa suo mukavan tauon – ja miksei...

Lue lisää

15.06.2021

Palauta DraughtMaster-astiat oikein – älä heitä rahaa roskiin!

Kierrätyksen tehostamiseksi siirryimme pantillisiin hana-astioihin kaikissa DraughtMaster-tuotteissa huhtikuussa. Astioiden palautusprosentti onkin noussut hienosti. Palautathan sinäkin ravintolasi...

Lue lisää

22.02.2021

Karhun uusi hana sai innoituksensa saunasta

Karhu-olut on saanut uuden upean erikoishanan, joka hakee innoituksensa suomalaisuudesta ja tietysti saunasta. Erillinen Karhu-hana vapauttaa tarvittaessa samalla yhden DraughtMaster-hanapisteen....

Lue lisää

19.02.2021

Tiesitkö? Oluesta ilahtuu lehmäkin – mäski maittaa monille

Possut ja kanat nauttivat oluen sivutuotteista – hiivaa menee vuodessa miljooniin kiloihin rehua. Lypsylehmien suursuosikki on makoisa mäski. Esimerkiksi 24 oluen pakkauksen valmistuksesta...

Lue lisää

19.02.2021

Rax-ravintoloissa maistuu nyt Crisp hanasta

Suomen suosituin alkoholiton olut Crisp on saatavilla myös DraughtMaster-hanassa, yksittäisissä Flex-hanalaitteissa. Rax Pizzabuffet -ravintolaketju uskoo alkoholittomaan olueen ja onkin ottanut...

Lue lisää

19.02.2021

Terassikausi tulee – oletko valmis?

Vaikean talven ja haastavan alkuvuoden jälkeen odotamme kaikki valoisempaa ja parempaa kevättä. Sieltä se tulee, terassikesäkin. Kokosimme yhteen muistilistan, mitä pitää olla valmiina, kun...

Lue lisää

11.01.2021

Espoon Mankkaassa alkoholittomat isosti esillä

Espoon K-Supermarket Mankkaassa uskotaan alkoholittomaan olueen, ja helppohan se on uskoa, kun 2020 myynti yli kaksinkertaistui. Tammikuun alussa juomaosastolle asetettiin esille mahdollisesti maan...

Lue lisää

05.01.2021

Alkoholittomat oluet kasvavat ja kehittyvät

Alkoholittomien oluiden suosio on kasvanut tasaisesti viime vuosina, terveys- ja keventämistrendi vain laajenee. Sinebrychoffin alkoholittomien panimojuomien valikoima kasvaa ja kehittyy keväällä...

Lue lisää

11.12.2020

Olutkoulutukset jatkuvat

Sinebrychoffin olutkoulutukset ravintola-ammattilaisille jatkuvat ensi vuonna! Ravintolakohtaiset koulutukset järjestyvät turvallisesti. Koulutuksia järjestetään kaikkialla Suomessa, ennakkoon...

Lue lisää

14.10.2020

Sinebrychoff panimojen ykkönen asiakastyytyväisyydessä

Sinebrychoff on panimojen ykkönen ja kaikkien tavarantoimittajien kolmas Keskon toimipisteissä tehdyssä asiakastyytyväisyystutkimuksessa. Tutkimus valotti mm. tavarantoimittajan...

Lue lisää

14.10.2020

KOFF Jouluolut tulee nyt Nurmijärveltä

Grannin maatila sijaitsee Nurmijärvellä Palojoen kylässä, aivan kivenheiton päässä Aleksis Kiven syntymäkodista. Suomen vanhin ja suosituin, jo 13. kerran pellolle jäljitettävä jouluolut,...

Lue lisää

17.08.2020

Ole ylpeänä mukana vastuullisessa juomaliiketoiminnassa

Sinebrychoffin asiakkaana olet osa arvoketjua, jossa raaka-aine kuten ohra kerätään kotimaiselta pellolta, valmistetaan olueksi, tuodaan kauppaan ja lopulta kuluttajan käteen nautittavaksi....

Lue lisää

17.08.2020

Karhu Laku Portteri – tumma ja maukas olutherkku syksyyn

Karhu Laku Portteri on erittäin tumma, runsasvaahtoinen ja täyteläinen portteriolut. Se on oluttyylilleen uskollisesti hyvin paahteinen ja maltainen olut, johon lakritsiuute tuo makeutta. ...

Lue lisää

17.08.2020

Kaksi Jacobsen-olutta ja Grimbergen Double-Ambreé Sinebrychoffin kausihanavalikoimaan

Sinebrychoff tuo ravintoloiden hanavalikoimaan kaksi uutta olutta syksyllä 2020 osana vaihtuvaa kausihanatarjontaansa. Jacobsen Yakima IPA ja Jacobsen Brown Ale ovat Carlsbergin Jacobsenin...

Lue lisää

08.06.2020

Alkoholittoman oluen suosio kasvaa Suomessa

Alkoholittomat oluet kiinnostivat kuluttajia yhä 2019 niin Suomessa kuin muuallakin maailmassa. Suomessa kasvua oli 18 %,  ja Sinebrychoffin alkoholittomien oluiden kategoria kasvoi jopa 22 %...

Lue lisää

04.05.2020

Ohjeita hana- ja virvoitusjuomalaitteiden käyttöönottoon

Kun ravintolat aukeavat jälleen kesällä, kannattaa ajoissa varmistua juomalaitteistojen toimivuudesta. Apua saa luonnollisesti Sinebrychoffin laitepalvelulta, mutta paljon pystyy tekemään...

Lue lisää

17.02.2020

Kansainväliset olutuutuudet: Poretti ja Duckstein pian päivittäistavarakaupassa

Sinebrychoff tuo keväällä päivittäistavarakauppaan Suomen markkinoille kaksi kansainvälistä olutuutuutta: Poretti 4 Luppoli -lagerin Italiasta ja saksalaisen Duckstein Weizen -vehnäoluen....

Lue lisää

17.02.2020

DraughtMaster-hanat vievät pitkälle

DraughtMaster-hanajärjestelmä alkoi mullistaa oluen tarjoilua keväällä 2018, ja jatkaa kehittymistään. Nyt DraughtMaster-hanat voidaan asentaa myös paikkoihin, joissa astiat ovat kauempana...

Lue lisää

10.12.2019

Alkoholiton olut pian myös hanasta

Olutmaailman hiljainen megatrendi on viime vuosina ollut alkoholittoman oluen hovikelpoistuminen ja tarjonnan moninkertaistuminen. 0-oluessa tiivistyvät ajankohtaiset virtaukset: terveyden...

Lue lisää

04.12.2019

Olut on joulupöydän paras juoma

Suomalainen jouluateria on kehittynyt vuosisatojen aikana yhdessä suomalaisen oluen kanssa, ja siksi olut onkin luontevin ruokajuoma jouluherkkujen kanssa tarjottavaksi. Suomalainen joulupöytäkin...

Lue lisää

02.12.2019

Vuodenvaihteen olutuutuudet: Poretti ja Duckstein

Sinebrychoff tuo vuodenvaihteessa Suomen markkinoille kolme olutuutuutta: Poretti 4 Luppoli -lager ja Poretti 6 Luppoli Bock Rossa  -bock-oluet Italiasta sekä saksalaisen Duckstein Weizen...

Lue lisää

21.10.2019

Olut puukuitupullossa entistä lähempänä

Olutta tarjoiltiin perjantaina 11.10. ensimmäistä kertaa kahdesta viimeisimmästä vihreän kuitupullon prototyypistä C40-kaupunkien ilmastoverkoston pormestarien huippukokouksessa...

Lue lisää

15.10.2019

Itämeri-ystävällinen KOFF Jouluolut tulee Iitistä

Finskaksen maatila sijaitsee Kymenlaakson ja Hämeen rajamailla Iitissä, Vuolenkosken kylässä. Isäntä Antti Finskas on ylpeä mallasohrastaan, josta tänä vuonna on valmistettu Suomen vanhin ja...

Lue lisää