Artikkelit: "Anniskelu"

DraughtMaster-sesonkiolueksi Duckstein Weizen

DraughtMaster-sesonkiolueksi Duckstein Weizen

10.6.2019

Sinebrychoffin DraughtMaster-hanavalikoimassa on keväällä ollut sesonkioluena Brooklyn Defender IPA. Kesällä sitä seuraa saksalainen vehnäolut Duckstein Weizen. Sinebrychoffin DraughtMaster-hanavalikoimaan

Perfect Serve -koulutus starttasi Helsingistä

Perfect Serve -koulutus starttasi Helsingistä

10.6.2019

Uudet monipuolisemmat valikoimat tulevat ja säilyvät entistä paremmin, oletko mukana? DraughtMaster- asiakkaille järjestettiin Helsingin Suvilahdessa ensimmäinen lisäkoulutus, joka

Oluen maku, tuttuus ja hanasaatavuus ratkaisevat ravintolassa

Oluen maku, tuttuus ja hanasaatavuus ratkaisevat ravintolassa

10.6.2019

Sinebrychoffin markkinointi toteutti kuluttajatutkimuksen suomalaisissa ravintoloissa toukokuun alussa. Tutkimuksissa haastateltiin tai havainnoin kartoitettiin noin 600 ravintola-asiakkaan käyttäytymistä oluen

Flex 20 -hanaolutjärjestelmä venyy pieneen ja isoon tarjoiluun

Flex 20 -hanaolutjärjestelmä venyy pieneen ja isoon tarjoiluun

15.4.2019

Sinebrychoff on uudistamassa hanaoluen tarjoilua Suomessa, DraughtMaster Modular 20 -järjestelmä on tänä vuonna jo 1 000 anniskelupaikassa Suomessa. Modularin

Nopeasti, räätälöidysti, suunnitelmallisesti

Nopeasti, räätälöidysti, suunnitelmallisesti

15.4.2019

Sinebrychoffin anniskelumyynnin uusimmat ketjuasiakasvastuussa olevat ammattilaiset ovat Heidi Salminen  ja Essi Hämäläinen. Molemmat ovat olleet jälleenmyyjiemme tukena vuoden

Uudessa alkoholilaissa on vielä paljon mahdollisuuksia

Uudessa alkoholilaissa on vielä paljon mahdollisuuksia

6.3.2019

”Moni asia muuttui 2018 ja siksi kannattaa käydä läpi kaikki uuden alkoholilain tuomat mahdollisuudet. Menestyvä ravintola tarjoaa kuluttajalle