Arkisto

06.06.2014

Kari Luoto: ”On turhaa kiristää ruuvia.”

Olut on ollut jo vuoden verran harvinaisen vilkkaan keskustelun aiheena. Taustalla on tietenkin tulossa oleva alkoholilain kokonaisuudistus. Se on kirvoittanut avauksia keskioluen laimentamisesta ja...

Lue lisää

06.06.2014

Splizzeria on ratkaisu annoskateuteen.

”Ravintolaruokailussa kenties vaikeinta on valinnanvaikeus. Siksi kehitimme Splizzeria-brändin. Ideana on, että asiakas voi yhdistellä kokonaisen pizzan, eli Splizzan, kahdesta erilaisesta...

Lue lisää

06.06.2014

Prediumin satama on bensa-asema, kauppa ja ravintola.

”22 vuotta sitten Premarin oli kioski, laituri ja vaatimaton korjaamo. Nyt olemme Suomen suurin pienveneiden telakkapalvelu, meillä on venemyynti, satamapalvelut, bensa-asema, kauppa ja...

Lue lisää

Sinebrychoff logo

06.06.2014

Olutta päivittäistavarakaupasta.

Sinebrychoffin avainasiakaspäällikkö Eljas Tuovinen, miten oluen imagoa voitaisiin nostaa päivittäis­tavarakaupassa ja ruokaravintoloissa? Suosittelemalla. Mitä enemmän asiakkaan kanssa...

Lue lisää

05.06.2014

Täytetty savukala on helppo saalis.

Täytetty savukala 1 kokonainen savukala (vaikka siika) 1 sitruuna viipaleina Ruohosipulia, tilliä, lehtipersiljaa Täytä kala sitruunaviipaleilla ja yrteillä. Kääri kala folioon ja laita...

Lue lisää

05.06.2014

Chaplin vaihtoi Karhun asuun.

Helsingin Mannerheimintiellä Janne ja Mariana Kontoniemen legendaarinen Chaplin-baari muuttui Karhu-ravintolaksi. Vieläkö mykkäfilmien tähti on elossa, vai muriseeko Erottajalla vain metsän...

Lue lisää

04.06.2014

Sinebrychoff on valmiina terassien ennätysmyyntiin. Liity tuloksentekijöiden joukkoon.

Kesän kovin myyntimies on jokaisen ravintola-ammattilaisen tuttu. Kun aurinkoa riittää, terassijuomat myyvät itse itsensä. Vai myyvätkö sittenkään? Kenttämyyntipäällikkö Jan Korkeamäki...

Lue lisää

02.06.2014

Alkoholin maahantuonnista kohistaan syystä.

Vähittäiskauppaa ajatellen viinarallilla on merkittäviä kielteisiä vaikutuksia, eniten anniskelupaikoille, mutta myös kioskeille ja huoltoasemille, sillä Virosta haetut litrat ovat pois...

Lue lisää

02.06.2014

Oletko Suomen 7. Olutmestari?

Sinebrychoffin Anikó Lehtinen,  miten Suomen Olutmestari 2015 -kisaan pääsee mukaan? Karsinta on netissä heinäkuun loppuun asti. Järjestämme semifinaalin elokuun puolivälissä ja kymmenen...

Lue lisää

30.05.2014

Sinebrychoffin brändit nähdään monissa kesätapahtumissa.

Sinebrychoffin tapahtumakoordinaattori Jari Hoivanen on tuttu mies tapahtumajärjestäjille. Tämä vuosi on 18. putkeen, kun Hoivanen vastaa Sinebrychoffin osalta siitä, että juomaa on...

Lue lisää

30.05.2014

Sinebrychoffin panimomestari Saara Pöyri kehittää entistäkin parempia oluita.

Olet Suomen Panimomestariyhdistyksen tuore puheenjohtaja, onnittelut! Millaisia ajatuksia sinulla on suomalaisesta olutkulttuurista? Viime vuosina olutkulttuuri on laajentunut paljon. Mutta vielä on...

Lue lisää

22.05.2014

KOFF tukee suomalaisia nousevia bändejä ja artisteja

KOFF etsii nousevia tähtiä Suomen rock-taivaalle ja tarjoaa uusille kyvyille keikkoja niin ravintoloihin kuin tapahtumiinkin. KOFFin verkkosivulla koff.fi on avattu 1st Warning –palvelu, jonne...

Lue lisää

07.05.2014

Miten olisi SpåraKOFF-kierros?

SpåraKOFF on ravintolaksi muutettu, koffinpunainen raitiovaunu, joka kiertää Helsingin kantakaupungin keskeisimmät nähtävyydet. Suomen ainoa ravintolaraitiovaunu aloittaa reittiliikenteen...

Lue lisää

06.05.2014

195 tarinaa Sinebrychoffista

YLEISTÄ Sinebrychoff valmistaa vuodessa noin 400 miljoonaa litraa juomia – noin puolet Suomessa juotavista panimo- ja virvoitusjuomista. Sinebrychoff on Suomen markkinajohtaja panimojuomissa, kun...

Lue lisää

Sinebrychoff logo

25.04.2014

Panimot avaavat ovensa yleisölle 8.5.

  Panimot järjestävät avoimien ovien päivän torstaina 8. toukokuuta. Päivää vietetään yli 20 panimossa ympäri Suomen. Viime vuonna suuren suosion saanut tapahtuma järjestetään nyt...

Lue lisää

18.04.2014

Tomi Keisala tietää, ettei tunturissa hienostella, siksi Levin Bar Ihkussa maistuu hana-Karhu.

Toimitusjohtaja Tomi Keisala, miten Bar Ihkusta tuli ilmiö? Perustimme Ihkun Levin Keskuskujalle vuonna 2009. Silloin meillä oli vain nykyinen yläkerta karaokebaarina. Kun idea löi läpi,...

Lue lisää

Sinebrychoff logo

17.04.2014

Sami Hedberg löytää koomisuutta vaikka Ruotsin-laivan ilmaiskarkista

Katso video kuinka Sami Hedberg taiteilee Niki-lehden kannen taustakuvan. Sami Hedbergin mielestä stand up -koomikon esitys on parasta ravintolaviihdettä niin esiintyjän, yleisön kuin...

Lue lisää

16.04.2014

Long Drink -markkinoille on luvassa uusia makuyhdistelmiä ja uutta designia

Ensimmäisen kerran juomaa maisteltiin Suomen olympiavuonna 1952. Vuosien saatossa traditionaalisilla lonkeromarkkinoilla on tapahtunut muutoksia, ja uusia tuulia on luvassa myös keväällä. Nyt...

Lue lisää

16.04.2014

Kun grillituotteet ja oluet häviävät hyllyistä, kesä on alkanut

Rannikko Uudenkaupungin ympärillä on kaunista mökkialuetta. Kuinka tärkeää kesän myynti on marketille K-supermarket Itäpoijun kauppias Sami Toivonen? Toukokuun alusta elokuun loppuun...

Lue lisää

16.04.2014

Brasserie Le Havre vie takaisin meren äärelle.

”Olemme Suomen vanhin yhtäjaksoisesti toimiva hotelliravintola. Kun hotelli Seurahuone avasi 1830-luvulla, se toimi Kauppatorin ääressä. Nyt ravintolamme uudistettiin vuoden vaihteen jälkeen,...

Lue lisää

16.04.2014

Rafaellon terassi on Helsingin keskustan kesäkeidas.

”Osuuskauppa HOK-Elanto osti alkutalvesta Center-Inn-ravintolat. Nimekkäissä ravintoloissamme kesää on aloiteltu entiseen tapaan. Aikuiseen makuun suunnattu Raffaellon terassi on yksi...

Lue lisää

16.04.2014

Möysän baarissa tunnelma tulee mittarista

”Olemme Möysän baari, koska nimeä Möysän Esso emme virallisesti saisi enää käyttää. Missä nyt seisomme, oli ennen dieselmittari. Lahti on pohjavesialuetta, ja viimeisen 15 vuoden aikana...

Lue lisää

16.04.2014

Rajaportin sauna on Pispalan helmi.

Kun kesän aurinko nousee ja kukko laulaa, Ville Hinkkanen raapaisee tulitikun ja sytyttää. ”Kävelen aamukuudeksi tänne, keitän kahvit ja alan lämmitellä saunaa”, Hinkkanen kertoo. Hänen...

Lue lisää

16.04.2014

Mankelissa maistellaan idyllisiä makuja idyllissä

”Avasimme Mankeli-ravintolamme toukokuun lopussa Krapin kartanon pihapiiriin. Moni ihmettelee, mistä Krapin nimi tulee. Joku on epäillyt sen olevan vanhanajan kalastusväline, mutta tosiasiassa...

Lue lisää

16.04.2014

Maxinessa katse osuu kirjaan tai katolle

”Maxine sijaitsee Kampin kauppakeskuksen ylimmässä, kuudennessa kerroksessa, ja näköala on kaupungin parhaita. Siitä huolimatta meillä ei kuitenkaan ole hinnoissamme maisemalisää....

Lue lisää

16.04.2014

Rokbarissa käännetään kupit kaakkoon

”Rokkariuden ei tarvitse näkyä ulospäin. Äskettäin Turun kaupunginjohtaja Aleksi Randell kävi 15 hengen seurueen kanssa täällä. Siinä he seisoivat puvut päällä tatuoitujen miesten...

Lue lisää

16.04.2014

Kisa-hotdog

Hotdog 4–6:lle Olutsipuli 1 sipuli tai punasipuli 1/2 dl Carlsberg-olutta 1/2 dl etikkaa 2 rkl hunajaa Leikkaa sipuli ohuiksi suikaleiksi. Marinoi sipulia pari tuntia olut-etikkaliemessä....

Lue lisää

16.04.2014

Uusi Karhu tulee kaupunkiin oivaltavampana ja sosiaalisempana

Karhun kasvojenkohotuksen takana on kuluttajatutkimuksissa ilmennyt tarve raikastaa brändi-ilmettä. ”Karhu oli ja on yhä edelleen olutmarkkinoiden vahvin brändi. Nyt on juuri oikea hetki tehdä...

Lue lisää

16.04.2014

House of Beer tuo kansainväliset huippuoluet suomalaisten saataville

House of Beer -konsepti perustettiin vuonna 2005 tanskalaisten kollegojen innoittamana. Sinebrychoffin portfoliossa oli toki ollut Kilkennyn ja Guinnessin kaltaisia kansainvälisiä brändejä,...

Lue lisää

16.04.2014

Suomalainen hampurilaismaailma tarvitsee uutta väriä ja uusia ajatuksia

Ihmiset jonottivat Burger Kingiin ennen joulua Helsingin Mannerheimintiellä, miksi ihmeessä Burger King -ketjua Restellillä johtava Mikko Mollberg? Burger King on yksi maailman suurimmista...

Lue lisää