Arkisto

06.05.2014

195 tarinaa Sinebrychoffista

YLEISTÄ Sinebrychoff valmistaa vuodessa noin 400 miljoonaa litraa juomia – noin puolet Suomessa juotavista panimo- ja virvoitusjuomista. Sinebrychoff on Suomen markkinajohtaja panimojuomissa, kun...

Lue lisää

Sinebrychoff logo

25.04.2014

Panimot avaavat ovensa yleisölle 8.5.

  Panimot järjestävät avoimien ovien päivän torstaina 8. toukokuuta. Päivää vietetään yli 20 panimossa ympäri Suomen. Viime vuonna suuren suosion saanut tapahtuma järjestetään nyt...

Lue lisää

18.04.2014

Tomi Keisala tietää, ettei tunturissa hienostella, siksi Levin Bar Ihkussa maistuu hana-Karhu.

Toimitusjohtaja Tomi Keisala, miten Bar Ihkusta tuli ilmiö? Perustimme Ihkun Levin Keskuskujalle vuonna 2009. Silloin meillä oli vain nykyinen yläkerta karaokebaarina. Kun idea löi läpi,...

Lue lisää

Sinebrychoff logo

17.04.2014

Sami Hedberg löytää koomisuutta vaikka Ruotsin-laivan ilmaiskarkista

Katso video kuinka Sami Hedberg taiteilee Niki-lehden kannen taustakuvan. Sami Hedbergin mielestä stand up -koomikon esitys on parasta ravintolaviihdettä niin esiintyjän, yleisön kuin...

Lue lisää

16.04.2014

Long Drink -markkinoille on luvassa uusia makuyhdistelmiä ja uutta designia

Ensimmäisen kerran juomaa maisteltiin Suomen olympiavuonna 1952. Vuosien saatossa traditionaalisilla lonkeromarkkinoilla on tapahtunut muutoksia, ja uusia tuulia on luvassa myös keväällä. Nyt...

Lue lisää

16.04.2014

Kun grillituotteet ja oluet häviävät hyllyistä, kesä on alkanut

Rannikko Uudenkaupungin ympärillä on kaunista mökkialuetta. Kuinka tärkeää kesän myynti on marketille K-supermarket Itäpoijun kauppias Sami Toivonen? Toukokuun alusta elokuun loppuun...

Lue lisää

16.04.2014

Brasserie Le Havre vie takaisin meren äärelle.

”Olemme Suomen vanhin yhtäjaksoisesti toimiva hotelliravintola. Kun hotelli Seurahuone avasi 1830-luvulla, se toimi Kauppatorin ääressä. Nyt ravintolamme uudistettiin vuoden vaihteen jälkeen,...

Lue lisää

16.04.2014

Rafaellon terassi on Helsingin keskustan kesäkeidas.

”Osuuskauppa HOK-Elanto osti alkutalvesta Center-Inn-ravintolat. Nimekkäissä ravintoloissamme kesää on aloiteltu entiseen tapaan. Aikuiseen makuun suunnattu Raffaellon terassi on yksi...

Lue lisää

16.04.2014

Möysän baarissa tunnelma tulee mittarista

”Olemme Möysän baari, koska nimeä Möysän Esso emme virallisesti saisi enää käyttää. Missä nyt seisomme, oli ennen dieselmittari. Lahti on pohjavesialuetta, ja viimeisen 15 vuoden aikana...

Lue lisää

16.04.2014

Rajaportin sauna on Pispalan helmi.

Kun kesän aurinko nousee ja kukko laulaa, Ville Hinkkanen raapaisee tulitikun ja sytyttää. ”Kävelen aamukuudeksi tänne, keitän kahvit ja alan lämmitellä saunaa”, Hinkkanen kertoo. Hänen...

Lue lisää

16.04.2014

Mankelissa maistellaan idyllisiä makuja idyllissä

”Avasimme Mankeli-ravintolamme toukokuun lopussa Krapin kartanon pihapiiriin. Moni ihmettelee, mistä Krapin nimi tulee. Joku on epäillyt sen olevan vanhanajan kalastusväline, mutta tosiasiassa...

Lue lisää

16.04.2014

Maxinessa katse osuu kirjaan tai katolle

”Maxine sijaitsee Kampin kauppakeskuksen ylimmässä, kuudennessa kerroksessa, ja näköala on kaupungin parhaita. Siitä huolimatta meillä ei kuitenkaan ole hinnoissamme maisemalisää....

Lue lisää

16.04.2014

Rokbarissa käännetään kupit kaakkoon

”Rokkariuden ei tarvitse näkyä ulospäin. Äskettäin Turun kaupunginjohtaja Aleksi Randell kävi 15 hengen seurueen kanssa täällä. Siinä he seisoivat puvut päällä tatuoitujen miesten...

Lue lisää

16.04.2014

Kisa-hotdog

Hotdog 4–6:lle Olutsipuli 1 sipuli tai punasipuli 1/2 dl Carlsberg-olutta 1/2 dl etikkaa 2 rkl hunajaa Leikkaa sipuli ohuiksi suikaleiksi. Marinoi sipulia pari tuntia olut-etikkaliemessä....

Lue lisää

16.04.2014

Uusi Karhu tulee kaupunkiin oivaltavampana ja sosiaalisempana

Karhun kasvojenkohotuksen takana on kuluttajatutkimuksissa ilmennyt tarve raikastaa brändi-ilmettä. ”Karhu oli ja on yhä edelleen olutmarkkinoiden vahvin brändi. Nyt on juuri oikea hetki tehdä...

Lue lisää

16.04.2014

House of Beer tuo kansainväliset huippuoluet suomalaisten saataville

House of Beer -konsepti perustettiin vuonna 2005 tanskalaisten kollegojen innoittamana. Sinebrychoffin portfoliossa oli toki ollut Kilkennyn ja Guinnessin kaltaisia kansainvälisiä brändejä,...

Lue lisää

16.04.2014

Suomalainen hampurilaismaailma tarvitsee uutta väriä ja uusia ajatuksia

Ihmiset jonottivat Burger Kingiin ennen joulua Helsingin Mannerheimintiellä, miksi ihmeessä Burger King -ketjua Restellillä johtava Mikko Mollberg? Burger King on yksi maailman suurimmista...

Lue lisää

Sinebrychoff logo

16.04.2014

Viisikymppinen Golden Cap raikastui

”Suomen siiderimarkkinoiden volyymi ja käyttäjien määrä ­olivat laskussa. Koimme, että Suomen ensimmäisellä siiderillä ja perinteikkäällä brändillä, Golden Capilla on velvollisuus...

Lue lisää

16.04.2014

Vierumäen Matkakeitaalla Hanna ja Eero Asikainen ruokkivat nelostien nälkäiset autot ja suut.

Avasitte viime huhtikuussa. Ketkä ovat löytäneet asemanne? Suurin osa asiakkaistamme on ohikulkevia autoilijoita. Samalla meillä käy jonkin verran paikallisia Vierumäen asukkaita. Neste Oil...

Lue lisää

16.04.2014

Olut–hunajasavustettu lohi

Olut–hunajasavustettu lohi 1 iso lohifilee Savustuslaatikko/savustuslastuja/savustuspussi Marinadi: 1 sitruunan mehu 1 rkl hunajaa 1 dl Karhu Tuplahumala -olutta 1 rkl karkeaa merisuolaa Sekoita...

Lue lisää

16.04.2014

Salvialuomukana

Salvialuomukana 1 kokonainen luomukana 1/2 sitruunan mehu 1/2 appelsiinin mehu ja kuori raastettuna 1 dl Nikolai Vaalea Luomu Lager -olutta 1 dl öljyä 2 valkosipulinkynttä 2 rkl luomuhunajaa 1 pnt...

Lue lisää

Sinebrychoff logo

16.04.2014

Jouni Hynysen mukaan Kotiteollisuudessa on tarkat säännöt oluesta nauttimiseen

Kotiteollisuus-yhtyeen laulajan, kirjailija Jouni Hynysen Hummer seisoo Sinebrychoffin panimon parkkipaikalla Keravalla. Hynynen ei tänään aja itse, sillä hän ei ole poikkeuksellisen...

Lue lisää

15.04.2014

Elastinen viihtyy auton ratissa, erityisesti kesällä.

Ela ja Porsche Panamera Toukokuussa Porsche Panamera tuli tutuksi Kimmo Laiholle. Silloin hän ajoi saksalaisella urheiluautolla Kööpenhaminasta Monacoon – muun muassa Helsingin ja Pietarin...

Lue lisää

15.04.2014

Kun Jonna Tervomaa tekee musiikkia, hän haluaa haastaa itsensä

Pimeän vuodenajan valopilkku on ollut Jonna Tervomaan uusi levy Eläköön. Se on Tervomaan ensimmäinen levy kuuteen vuoteen. Levyä kannatti odottaa, sillä se osoittaa, ettei Tervomaa vetäytynyt...

Lue lisää

15.04.2014

Karhu on tuote, joka myy

Turkulaisen Itäharjun Prisman juomaosaston päällikkö Pekka Sirkiä on aina valmis luottamaan Karhuun. ”Karhu on tuotemerkki, jolla on näkyvää mainontaa, ja käytämme sitä mielellämme....

Lue lisää

Sinebrychoff logo

15.04.2014

Eka Ruola on imarreltu mainosmies

”Mikäli taseensa törttöillyt eteläisen Euroopan maa nousee joskus voitolliseksi, on miltei varmaa, että ansio siitä kuuluu mainosmaakarille, joka on keksinyt tempun ja näyttänyt, miten...

Lue lisää

Sinebrychoff logo

15.04.2014

Aspartaami, makeutusta ilman kaloreita

Farmakologian professori Hannu Raunio Itä-Suomen yliopistosta, miksi aspartaamin turvallisuutta on epäilty? Aspartaamin hajoamistuotteena on metanoli. Metanolia on pieniä määriä aivan...

Lue lisää

15.04.2014

Aamukahvia ja kylmää olutta

”Torinkulman R-Kioski on sijainnut Porvoossa samalla paikalla yli 30 vuotta, ja moni asiakkaista alkaa olla vanha tuttu. Juttelemme usein heidän asioistaan, jos jono vain ei ole liian pitkä....

Lue lisää

15.04.2014

Halpa hinta, hyvä palvelu

”Seinäjoen Minimanissa toiminta-ajatuksemme ovat edullisuus ja laajat valikoimat, mutta myös yllätyksellisyys. Ideana on, että asiakas löytäisi aina jonkun kivan yllätyksen...

Lue lisää

15.04.2014

Tulos tehdään heinäkuussa

”Kun asiakas poistuu Tuurin kyläkaupasta, haluan hänen ajattelevan, että tänne hänen on palattava takaisin. Tyytyväisyys lähtee edullisista hinnoista, laajasta valikoimasta ja kassan hyvää...

Lue lisää