Mökkiläiset tekevät K-supermarket Karjaan kesän.

06.06.2014 | Teksti:

”Karjaalla ihmiset ovat rauhallisia, mutta vaativiakin, ja siksi K-supermarketin valikoiman pitää olla jatkuvasti kunnossa. Meille jokainen asiakas on tärkeä, mutta kyllä se on samalla niinkin, että mökkiläiset tekevät kesän.

Juhannuksesta noin kuusi viikkoa eteenpäin on vuoden kiireisintä aikaa. Silloin myyntimme nousee noin 15 prosenttia tavalliseen verrattuna. Mökkiläiset ovat hyviä asiakkaita. Kertaostos on määrältään suuri, mutta usein he myös ostavat lomallaan hieman arvokkaampaa tavaraa. Grillimakkaroiden valikoiman pitää olla kunnossa, mutta lihatiski on melkeinpä kesämyynnin perusta. Vaikka yhä useampi on korvannut kallistuneen naudanlihan porsaalla tai kanalla, naudan entrecôte on ollut hyvin suosittu grilliliha.

Asiakkaiden ruokaharrastus tukee olutmyyntiä ja toisinpäin. Mökille ostetaan paljon 8- ja 24-päkkejä, mutta pidämme yllä kattavaa erikoisoluiden valikoimaa. Usein asiakkaat kyselevät, millä oluella jotakin kannattaa hauduttaa. Pyrimme ottamaan asiakkaiden toiveita juomahyllyssä huomioon. Erikoisoluet ovat asiakkaiden tarpeita varten, mutta ne ovat samalla myös kauppiaan etu. Vaikka niitä ei osteta määrällisesti paljon, muutamasta pullosta tulee jo olutlaatikon hinta.

Noin ylipäätään näen palvelun onnistumisen niin, että asiakas on tyytyväinen astuessaan ulos kun hän on saanut meiltä kaiken tarvitsemansa. Silloin hän tulee myös takaisin.”

Mikael Pettersson
kauppias

K-supermarket Karjaa
Ratakatu 59, Karjaa
www.k-supermarket.fi/kaupat/karis-karjaa

Avainsanat: