Chaplin vaihtoi Karhun asuun.

05.06.2014 | Teksti:

Helsingin Mannerheimintiellä Janne ja Mariana Kontoniemen legendaarinen Chaplin-baari muuttui Karhu-ravintolaksi. Vieläkö mykkäfilmien tähti on elossa, vai muriseeko Erottajalla vain metsän valtias?

Olemme edelleen rento ja olohuonemainen Chaplin, jossa voi viettää aikaa biljardin ja pelien parissa. Uusi ilme on kuitenkin siistinyt ravintolaa ja sitoo meidät nyt vahvemmin Sinebrychoffin brändiin.

Miten Chaplin hyötyy Karhu-ravintolaksi muuttumisesta?

Meillä oli vuokrasopimus katkolla ja saimme sen uusituksi osittain Sinebrychoffin yhteistyöehdotuksen myötä. Saimme yleisilmeen kohennuksen, mikä oli meille tärkeää. Karhun uusi ilme lanseerattiin täällä, mikä veti median ja ravintola-alan edustajia puoleensa. Lisäksi suunnittelemme yhdessä meille uusia nettisivuja.

Miten remontti näkyy ravintolassa?

Meistä tuli kaikin puolin tyylikkäämpi ravintola, mutta silti säilytimme hyväksi koetun konseptimme. Katutasossa ja yläkerrassa uusittiin lattiaa lukuun ottamatta kaikki sisäpinnat. Baaritiski uusittiin ja vessoja siistittiin. Karhun näkyvyys tuotiin uudelle tasolle, ja nyt myös muita Sinebrychoffin edustamia brändejä tuodaan valomainoksilla ja hyllynäkyvyydellä esille.

Miten Karhu-brändäys on vaikuttanut asiakastyöhön?

Olemme säilyttäneet ja pitäneet tyytyväisinä vakioasiakkaamme, mutta saaneet myös paljon lisää varsinkin nuoria asiakkaita. Olemme nyt Karhun lippulaiva, ja sen myötä olemme koettaneet myös huolehtia siitä, että yhteistyö velvoittaa meitä entistä parempaan asiakaspalveluun.

Karhu on pelottava eläin. Uskaltavatko asiakkaat vahvan brändäyksen vuoksi ostaa muita tuotteita?

Olut on suosituin tuotteemme edelleen. Ero on siinä, että aikaisemmin ihmiset tilasivat lähinnä hanaolutta. Remontin jälkeen myös muut juomat ovat entistä paremmin näkyvillä ja käyvät siksi myös kaupaksi.

Olette Karhun edustajana Helsingin sydämessä. Tuoko se teille paineita?

Ei siitä paineita kannata ottaa, vaan edustaa ylpeänä hienoa suomalaista huipputuotetta! Meille tämä on pelkästään hyvä juttu, sillä nyt koemme olevamme ikään kuin panimon erityisessä suojeluksessa, sillä pärjääminen on molempien yhteinen etu.

Bar Chaplin
Mannerheimintie 6, Helsinki puh. 09 260 0060
www.barchaplin.fi