Oluinen pulled pork sopii sämpylän väliin.
17.10.2014 | Teksti: Aniko Lehtinen
400 g kassleria
Haudutusliemi:
- 1 dl soijaa
- 1 dl kookospalmu- tai ruokosokeria
- 2 dl Nikolai Brewmasters’ Collection Californian Steam Beer -olutta
- Laita liha pataan 200 asteeseen ilman kantta puoleksi tunniksi. Lisää sekoitettu haudutusliemi. Laita kansi päälle ja yön yli uuniin, jossa se hautuu lempeässä 95 asteessa.
- Aamulla ota uuni pois päältä ja anna lihan lepäillä vielä tunti kylmenevässä uunissa.
- Ota liha padasta ja nyhdä se haarukalla pieniksi riekaleiksi. Sitten uunivuokaan, padasta liemi päälle ja takaisin uuniin puoleksi tunniksi 200 asteeseen.
- Tarjoa liha sämpylän välissä tomaattisella vinegretellä tai bbq-kastikkeella ja yrteillä maustettuna. Juomaksi nyhtöpossun kanssa sopii Nikolai Brewmasters’ Collection Californian Steam Beer.
Avainsanat: reseptit