Sinebrychoffilla on markkinoiden vahvin siiderivalikoima.

06.06.2014 | Teksti:

Panimojuomien merkittävin sesonki on kesä, silloin myös siiderien myynti kasvaa. Vaikka aurinkoiset ilmat ja viihtyisät terassit ovat merkittäviä tekijöitä siiderien kesämyynnissä, myös Sinebrychoffilla tehdään erilaisia toimenpiteitä.

”Jo alkukesästä pyrimme saamaan myymälöihin näyttäviä siideriesillepanoja. Houkutteleva esillepano edistää siiderien myyntiä, koska ostopäätös tehdään usein vasta juomahyllyllä”, Sinebrychoffin Brand Manager Päivi Koskela kertoo.

Golden Capin Facebook-sivuilla siiderifanit saivat äänestää, minkä menneiden vuosien siidereistä haluavat nähdä kaupoissa. Eniten tykkäyksiä sai vuosina 2000–03 ja 2009–10 myyty Vadelma light. Kesän toinen uutuus, täysin sokeriton ja vähäkalorinen Raspberry Soda Light on kehitetty kyseisestä juomasta. Golden Cap tarjoaa myös uuden kiinnostavan irtotölkkipakkauksen, 33 cl:n sleek-tölkin.

”Siiderin juojista noin 60 prosenttia on naisia ja tutkimuksen mukaan erityisesti naiset pitivät sirosta sleek-tölkistä, joka on hieman normaalitölkkiä kapeampi ja korkeampi. Sleek-tölkkivalikoimassa tarjoamme kolme eri siiderimakua.”

Crowmoor Country Cider Still on aivan uudenlainen siiderituote kotimaan markkinoilla. Se on hiilihapoton, englantilaisen maalaissiiderin tyyppinen herkullinen omenasiideri.

”Crowmoor Country Cider Still on pakattu suomalaisten rakastamaan, käytännölliseen hanapakkaukseen. Se on helppo ottaa mukaan mökille tai piknikille ja säilyttää jääkaapissa” Sinebrychoffin tutkimuspäällikkö Hanna Talvioja kertoo.

Tuotteena Crowmoor Country Cider Still eroaa muista merkin siidereistä eniten hiilihapottomuutensa vuoksi. Se ei siis ole kupliva, vaan maultaan maanläheinen.

”Kaikki kuluttajat eivät pidä hapokkaista juomista, jolloin Crowmoor-hanapakkaus pehmeän omenaisella maullaan on oiva vaihtoehto”, Hanna Talvioja sanoo.

”Sinebrychoffilla on markkinoiden vahvin siiderivalikoima. Golden Cap on noussut jälleen Suomen myydyimmäksi siideriksi. Crowmoor vahvisti asemiaan Suomen myydyimpänä premium-siiderinä ja Somersby on tällä hetkellä maailman nopeimmin kasvava siiderimerkki”, Päivi Koskela kertoo.

Avainsanat: