Carlsberg on mukana niin kotimaisilla kuin ulkomaisillakin jalkapallokentillä.

06.06.2014 | Teksti:

Jalkapallo + Carlsberg?

Carlsberg on Suomen vahvimmin jalkapalloon mielikuvallisesti liitetty olut. Ei ihme, sillä merkki näkyy hienosti jalkapallokentillä ympäri Euroopan. Futisperinne on pitkä, sillä esimerkiksi jalkapallon Euroopan mestaruuskilpailujen pääyhteistyökumppanina Carlsberg on ollut jo vuodesta 1988.

Myös syyskuussa alkavissa Euro 2016 -lopputurnaukseen tähtäävissä karsinnoissa Carlsbergin näkyvyys tulee jälleen olemaan suuri. Kisat tulevat varmasti herättämään kiinnostusta myös kotimaisen futisyleisön joukossa, sillä Suomen lohkoon ei osunut perinteisiä jalkapallojättiläisiä, ja jokaisesta pelistä on hyvä mahdollisuus saada arvokkaita pisteitä.

Karsinnat alkavat Suomen osalta syyskuussa vieraspelillä Färsaaria vastaan, jonka jälkeen Suomea vastaan asettuu ensimmäisessä kotipelissä lohkon ennakkosuosikki Kreikka.

Oluen ostajista 42 prosenttia seuraa futista

Kesän päätapahtuma jalkapallossa on Brasilian MM-kilpailut.

”Carlsberg ei ole MM-kisojen virallinen kumppani, mutta vuoden suurimpana jalkapallotapahtumana kisat ovat meille tärkeä myyntijakso. MM-kisat on maailman katsotuin tv-tapahtuma ja täyttää sporttibaarit Suomessakin. Suomalaisista oluen ostajista 42 prosenttia seuraa jalkapalloa. Carlsbergin ostajien keskuudessa luku on jopa 57 prosenttia”, Sinebrychoffin Senior Brand Manager Harri Rantala kertoo.

Carlsberg näkyy MM-kisojen aikana tuopeissa, lisäksi sporttibaarien futisfiilistä nostatetaan myös erilaisin materiaalein ja promootiokampanjoin.

FC Barcelona Suomeen

Helsingin Olympiastadionilla pelatulle kahden kansainvälisen huippujoukkueen ystävyysottelulle, Supermatchille on myös luvassa jatkoa. Viime vuonna Olympiastadionilla nähtiin valioliigan huippujoukkueet Arsenal ja Manchester City.

Tänä kesänä, lauantaina 9.8. FC Barcelona saapuu Helsingin Olympiastadionille ottamaan mittaa hallitsevasta Suomen mestarista HJK:sta. Messin, Neymarin, Iniestan, Piquén ja Xavin kaltaisia maailmantähtiä vilisevä suurseura kohtaa Klubin viimeisessä pelissään ennen kauden alkua. Ottelussa voi nähdä Barcelonan hiomassa kuvioitaan parhaalla joukkueellaan liiga-avaukseen uuden päävalmentajansa Luis Enriquen johdolla. Liput kesän hienoimpaan näytelmään tulivat myyntiin tiistaina 27.5.

”Carlsberg on tukenut huippufutista vuodesta 1970, ja on hienoa olla mukana tuomassa kansainvälinen huippupeli taas Suomeen”, Harri Rantala sanoo.

Avainsanat: ,