Battery yhteistyöhön huippu-dj:iden kanssa

12.09.2014 | Teksti:

BATTERY_REMIX_takakansiSuomalaiset huippu-dj:t HeavyWeight, Orkidea ja Rico Tubbs tulevat osaksi Battery-perhettä. Viime vuosina Battery on musiikissa tehnyt yhteistyötä mm. Nightwishin ja Apocalyptican kanssa, nyt Battery palaa juurilleen elektroniseen musiikkiin.

Kolme EDM-huippua julkaisevat ensimmäisen yhteisen sinkkunsa nyt syyskuussa ja se on ladattavissa rajatun ajan Batteryn sivuilta www.batterydrink.com.  Batteryn rooli on toimia mahdollistajana ja tukijana näiden suomalaisten nimien uran rakentamisessa niin Suomessa kuin kansainvälisillä markkinoilla. Battery on mahdollistanut mm. HeavyWeightin musiikkivideon ’Nallipyssy (feat. Spekti)’

Orkidea ystävineen alkoi järjestää laittomia rave-sessioita hylätyissä taloissa Helsingissä 90-luvun alussa. Orkidean mieleenpainuvin esitys on ollut toimia DJ:nä Jean-Paul Gaultierille ja Helena Christensenille berliiniläisellä Kit Kat –fetissiklubilla. Orkidea on lämmitellyt myös Chemical Brothersia, Deadmau5ia,  Rihannaa ja Kelisiä. Orkidea on tehnyt yli 1500 keikkaa yli 20 maassa. Orkidean levytysura alkoi 1999, jolloin sinkku Unity toimi Sashan ja Paul Oakenfoldin BBC Radio 1 Essential Mixes –kokoelman avauksena. Vuosien varrella Orkidea on valittu kuusi kertaa Suomen parhaaksi DJ:ksi ja kahdesti Skandinavian parhaaksi.

HeavyWeight on kokoelma esiintyjiä ja EDM-taiteilijoita. Nämä tyypit ovat saaneet porukan tanssimaan isosti ja he ovat avanneet tähdille kuten LMFAO, David Guetta, J. Lo ja Skrillex, niin Suomessa kuin muuallakin.  Läpimurtohittinsä Come Alive on ollut halutuin biisi suomalaisilla radioasemilla. HeavyWeightin odotetaan breikkaavaan ulkomailla pian. Joukkion sydän on ainutlaatuisissa live-esiintymisissä lavalta sukeltamisineen ja lentävine televisioineen.

Vaikka Rico Tubbs on nimetty Miami Vicen toisen sankarin mukaan, hän tulee vähemmän aurinkoisesta Suomesta, Tampereelta. Tubbs on ollut kiertueella mm. Deadmau5in ja Fatboy Slimin kanssa. Tubbsin julkaistua Gangsters ja Hip Rave Anthem –biisit Cheap Thrills –levymerkillä ja sen jälkeen meno on ollut nopeaa. Tubbsilla on oma levymerkki Bass = Win, mikä pitää miehen korkealla Beatport-listoilla.

Syksyn energiajuomauutuus on Battery Remix. Se maistuu mansikalta ja limeltä.

Suomen ensimmäiseen energiajuomaan Batteryyn liitetään funktionaalisuus, laatu, hyvä maku ja teknologia, ihan kuten huippu-DJ:hinkin. Marjaisa Battery Remix, samoin kuin viime vuonna lanseerattu hedelmäinen, heti kuluttajansa löytänyt Battery Jungled, erottuvat makuprofiilillaan muusta Battery-valikoimasta. Ne maistuvat virvoitusjuomilta, mutta virkistävät energiajuoman tavoin.

”Battery palaa juurilleen konemusiikkiskeneen, minkä parissa brändi 16 vuotta sitten ponnisti pinnalle. On myös hienoa tuoda esiin, kuinka kovaa suomalaisella konemusiikilla menee tällä hetkellä kansainväliselläkin tasolla mitattuna,” sanoo Battery Energy Drinkin tuotepäällikkö Laura Niskanen.

Avainsanat: , , ,