Sinebrychoffin brändit nähdään monissa kesätapahtumissa.

30.05.2014 | Teksti:

Sinebrychoffin tapahtumakoordinaattori Jari Hoivanen on tuttu mies tapahtumajärjestäjille. Tämä vuosi on 18. putkeen, kun Hoivanen vastaa Sinebrychoffin osalta siitä, että juomaa on riittävästi oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja vielä sopivan kylmänä.

”Festareiden merkitystä paikkakunnan anniskelupaikkojen myynnille ei kannata väheksyä. Kun kesätapahtuma järjestetään oman ravintolasi lähistöllä, tarkista edustajaltasi, että olutta, lonkeroa ja siideriä sekä kylmälaitteita riittää, sillä festarivieraat saattavat innostua pistäytymään paikkakunnan anniskelupaikassa ennen festaria tai sen jälkeen. Tämän kevään uutuutemme kiinnostavat varmasti festarikansaa. Muista myös uudet Bonaqua Explore -makuvedet, joista löytyy pieni kätevä 33 cl muovinen uutuuspullo”, Hoivanen kannustaa.

Hoivasen vinkit:

  • Jos on kyseessä heavy rock -tapahtuma, kannattaa varautua lähes kaksinkertaiseen olutmyyntiin.
  • Jos paikkakunnallasi järjestetään EDM-tapahtuma, voit varautua monipuoliseen juomakulutukseen. Älä unohda virvoitusjuomia, sillä osa festarivieraista on alaikäisiä.
  • Aikuisemmalle yleisölle suunnatun kesätapahtuman ollessa kyseessä, varaudu lonkeron kysyntään.

Käy katsastamassa ainakin nämä!

Provinssirock

Seinäjoki 27.-28.6. Provinssirock siirtyy vakiopaikaltaan juhannusta edeltävältä viikonlopulta juhannuksen jälkeiseen viikonloppuun. Törnävänsaaren rock-tapahtuma on tänä vuonna poikkeuksellisesti 2-päiväinen (pe-la). Lippuja voi voittaa www.facebook.com/Tuborg Open For More. Festivaalin käynnistää ylimääräinen konsertti torstaina 26.6. Se vetänee yläasteikäistä nuorisoa, sillä lavalla nähdään Isac Elliot ja Robin. Konserttijuomana nautitaan silloin Coca-Colaa.

Ruisrock

Turku 5.-7.7. Ruissalon puistossa jo 45. kertaa järjestettävä tapahtuma on Suomen vanhin rock-festivaali. Puistoon on rakennettu monta lavaa, joilla nähdään tänäkin vuonna erittäin kattava kaarti kotimaisia ja ulkomaisia artisteja. Ruisrockissa mukana myös Battery, Golden Cap, KOFF Rock ja Coca-Cola.

Pori Jazz

Pori 11.-19. Pori Jazz elävöittää Porin keskustaa yli viikon ajan. Ensimmäistä kertaa tänä vuonna omia juomia ei saa enää viedä Kirjurinluodon konserttiin. Kirjurinluodon alue laajenee. Vanhan Kirjurinluodon päälava eli Lokkilava otetaan taas käyttöön esiintymislavaksi, ja aikuiset valtaavat katsomon, sillä lavalla soi alkuperäinen jazz. Esiintyjinä mm. Patti Smith, James Blunt, Suzanne Vega, lemmikkieläinkaupan pojat Pet Shop Boys ja sokerina pohjalla Bob Dylan. Menneiden kesien tapaan Pori Jazzit värittää vihreäksi Carlsberg.

Ilosaarirock

Joensuu 11.-13.7. Itä-Suomen ihme, on Suomen toiseksi vanhin rock-tapahtuma, joka lupaa nettisivuillaan: ”Tänä vuonna on luvassa niin kova kattaus, että ohjelmapäällikkö Panu voi olla siitä ylpeä koko loppuikänsä”. Sinebrychoff toimittaa Ilosaarirockin yleisölle kesähelteen kylmät juomat, mm. KOFF Rockia. Välillä maistatetaan myös kesän uutuuksia. Tapahtuma on ollut loppuunmyyty jo monta vuotta peräkkäin.

Weekend Festival, Helsinki 15.-16.8. Kesä päättyy elektronisen musiikin festivaaliin Helsingin Kalasatamassa. Yhteistyössä Tuborg ja Coca-Cola.

Sinebrychoff on mukana myös lukemattomissa muissa Suomen kesätapahtumissa, esimerkiksi Kaislikossa kuhisee -kyläfestivaalissa Säkylässä, vaihtoehtoisessa Naamat-rocktapahtumassa Muramessa, Sodankylän filmifestivaaleilla ja Päijänteen Palvipäivillä Korpilahdella. Panimohevoset Sigge, Pintti ja Thor, nähdään tänä kesänä ainakin Ruisrockissa sekä Tuska- ja Sonisphere-tapahtumissa.

Avainsanat: