KOFF tukee suomalaisia nousevia bändejä ja artisteja

22.05.2014 | Teksti:

KOFF etsii nousevia tähtiä Suomen rock-taivaalle ja tarjoaa uusille kyvyille keikkoja niin ravintoloihin kuin tapahtumiinkin. KOFFin verkkosivulla koff.fi on avattu 1st Warning –palvelu, jonne tulevat tähdet voivat ladata materiaaliaan.

Ravintolat ja keikkajärjestäjät voivat poimia tuoreita, nälkäisiä esiintyjiä ohjelmistoonsa samasta palvelusta. KOFF Rock järjestää myös 1st Warning -keikkoja mm. Helsingin Tavastialla.

1st Warning –projektin taustalla vaikuttaa useampia KOFFin kumppaneina musiikin ympärillä kunnostautuneita ”kummisetiä”, jotka mm. nostavat sivustolta omia suosikkejaan esille. Kummisetien kaartin tässä vaiheessa muodostavat Tavastian Juhani Merimaa, 69 Eyes –yhtyeen Jussi 69 ja toimittaja Jone Nikula.

Tavastian keikkojen lisäksi 1st Warning näkyy ja kuuluu mm. Tuska-, Sonisphere- ja Ruisrock-festareilla, sekä Helsingin lisäksi Tampereella ja Turussa.

KOFF_Support_Logo-small”1st Warning ei ole yksittäinen kilpailu, vaan jatkuvaa tekemistä suomalaisen rockin puolesta. KOFF on ollut mukana suomalaisessa rockissa jo kauan, tänäkin kesänä olemme yhteistyökumppanina suurimmassa osassa festareita. KOFFin mahdollistamista yksittäiskeikoista muistetaan yhä Foo Fighters, The Offspring, Biffy Clyro ja MGMT –keikat. Tavoitteenamme on löytää tänä vuonna jo satoja keikkakelpoisia kokoonpanoja. Musiikki on parasta keikalla,” muistuttaa KOFF-oluen tuotepäällikkö Harri Rantala.

Satojen tähtien tavoite kuulostaa kovalta, mutta 1.4.2014 auenneeseen palveluun on tullut reilussa kuukaudessa – lähes täysin ilman mainontaa – jo yli sata ilmoittautunutta artistia.

KOFF Rock –olut on myös uudistunut. Kotiteollisuus-yhtyeen kanssa 2013 tehty ensimmäinen maku ja kampanja onnistuivat hyvin. Nyt KOFF Rock –olut on myös 1st Warning –kuosissa, uudistuneella maulla, jonka hedelmäinen maku tulee amerikkalaisesta cascade-humalalajikkeesta.

1st Warning -palvelu on niin bändeille kuin palvelusta esiintyjiä bongaaville keikkajärjestäjille täysin ilmainen. Artisti ei maksa! Yhtyeet ja järjestäjät sopivat keikkapalkkioista keskenään.

KOFF Rock ja 1st Warning näkyvät ja kuuluvat netissä osoitteissa koff.fi, facebook.com/koffbeer ja Radio Rockin taajuuksilla sekä Nelonen-tv-kanavalla.