Rafaellon terassi on Helsingin keskustan kesäkeidas.

16.04.2014 | Teksti:

Rafaellon terassi

”Osuuskauppa HOK-Elanto osti alkutalvesta Center-Inn-ravintolat.

Nimekkäissä ravintoloissamme kesää on aloiteltu entiseen tapaan. Aikuiseen makuun suunnattu Raffaellon terassi on yksi päätuotteistamme. Rakkaalla lapsella on monta nimeä – asiakkaiden parissa Raffaellon terassi tunnetaan myös nimillä Mummotunneli ja Puumalaakso.

Legendaarisen kesäterassin fiilis on ainutlaatuinen. Asiakkaat bilettävät livemusiikin tahdissa maanantaista lauantaihin, ja bändien lopetettua soittamisen DJ jatkaa yökolmeen saakka. Olemme ylpeitä terassimme suosiosta ja arvostamme sitä, että asiakkaat palaavat aina uudestaan. Asiakkaiden luottamus tulee ansaita joka päivä ja suosiomme perustuu pitkäjänteiseen peruspeliin. Hötkyily on turhaa, ja muutoksia kannattaa tehdä maltilla.

Terassin ympärillä on monia terassin toimintaa tukevia palveluja, kuten espanjalaishenkinen tapasravintola Tapas BarCelona ja tietenkin yli 100-vuotias König, jonka Mikonkadun puoleisen ulkoterassin on stailannut muotoilija Stefan Lindfors.

Kesällä myös ulkomaiset turistit löytävät paikalle kokonaisuudessaan yli 2000-paikkaiseen ravintolamaailmaamme, onhan sijaintimme kaupungin ytimessä aivan loistava.
Raffaellon terassin kuulumisia luet myös Facebookissa www.facebook.com/Mummotunneli.”

Mikko Paukkonen
toimitusjohtaja, Center-Inn

Raffaellon terassi
Vanha Kauppakuja/Aleksanterinkatu 46, Helsinki
www.center-inn.fi
su–to 16.00–00.00, pe & la 16.00–03.00

Avainsanat: