Möysän baarissa tunnelma tulee mittarista

16.04.2014 | Teksti:

Antti Puhakka ohjaa Möysän baaria

”Olemme Möysän baari, koska nimeä Möysän Esso emme virallisesti saisi enää käyttää. Missä nyt seisomme, oli ennen dieselmittari.

Lahti on pohjavesialuetta, ja viimeisen 15 vuoden aikana kaupungista on lopetettu 15 huoltoasemaa. Meidän vuoromme tuli vuonna 2008. Päätin, että purkamisen sijaan bensapumput saavat vaihtua oluthanoihin. Niinpä ostin kiinteistön öljy-yhtiöltä.

Nyt mittarikatoksen päällä on kattoterassi, eikä sellaista kuulemma ole missään muualla. Ravintolasalin saimme rakentamalla vanhaan mittarikatokseen seinät. Niiden rakenteista tuli puolivahingossa myös akustisesti hyvät.

Meillä esiintyy livebändi suunnilleen joka toinen viikko. Lavalla on nähty muun muassa Pepe Ahlqvist, Veeti Kallio, Sir Elwoodin hiljaiset värit ja Edu Kettunen.
Akustiikan ja tunnelman lisäksi he ovat kiitelleet sitä, että keikkamme alkavat yhdeksältä. Illaksi ehtii vielä kotiinkin.

Ei haittaa, vaikka nälkä yllättäisi juhlijan. Baaristamme löytyy Kotipizzan shop in shop, ja listalla on myös texmex- ja burger-annoksia.

Möysän Essosta puhutaan muuallakin kuin Lahdessa.

Olen ylpeä, että saan olla töissä täällä, meillä on hyvä porukka ja pilke silmäkulmassa. Se heijastuu suoraan asiakkaisiin.
Haluamme, että he tulevat toisen ja kolmannenkin kerran.”

Antti Puhakka
ravintoloitsija

Möysän Baari
Viipurintie 2, Lahti
www.moysa.fi
03 781 9600
arkisin 5–24 viikonloppuisin 24 h

Avainsanat: