Musiikkilupauksilla on nyt mahdollisuus saada tukea konkareilta.

06.06.2014 | Teksti:

”Innokkuus, persoonallisuus ja halu tehdä omanlaista jälkeä muiden mielipiteistä välittämättä toimii parhaiten. Esimerkiksi helsinkiläinen Santa Cruz, jonka uraa ja intoa olen ihaillut jo pari vuotta”, Jussi69 kertoo.

Jussi69 on tukemassa aloittelevia rockmuusikoita yhdessä Jone Nikulan ja KOFF Rock -oluen kanssa. KOFF 1st Warning -kampanja nostaa uusia, persoonallisia kykyjä klubeille, festareille ja radiosoittoon.

Jussi69 tietää, mistä puhuu, sillä oman bändin alkuhetket eivät olleet helppoja.

”Meille naureskeltiin monta vuotta, mutta sokea usko omaan tekemiseen ja omantyylinen musiikki kääntyivät valttikorteiksi.”

Lue lisää kampanjasta rock.koff.fi

Jussi69 teki pullotestin

Mikä: KOFF Rock -olut

Missä: Helsingissä Sanomatalossa

Tulos: Juon olueni aina jääkylmänä. En pidä tummista, tsekkiläistyyppisistä ja ruokamaisista oluista, joten raikas, amerikkalaistyyppinen, cascade-humaloitu KOFF Rock -olut on minun makuuni. ­Tölkin rockhenkinen ulkoasu sopii hyvin yhteen maun kanssa ja myös Koffin punainen väri istuu pakkauksen visuaaliseen ilmeeseen. Hetki on täydellinen, kun olen festareilla, aurinko paistaa, katson hyvää bändiä ja minulla on kylmä KOFF Rock kädessäni.

Jussi69 on The 69 Eyes -yhtyeen rumpali. Hän juontaa Radio Rockissa Jussi69 Rock N Roll Circus -ohjelmaansa perjantaisin 19–21. The 69 Eyes keikkailee ahkerasti niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

Avainsanat: