Arkisto

13.02.2017

Yhdistä Coca-Cola ja ruoka jo kaupassa avullamme

Ruoka kokoaa ystävät ja läheiset yhteen, mikä tekee arkisestakin ruokahetkestä erityisen. Kotikokit miettivät yhä enemmän ruokien ja juomien makukokonaisuutta ja suuntaavat ostoksille...

Lue lisää

13.02.2017

Coca-Colan lasipullo ja hampurilainen kuuluvat yhteen

Ravintola-asiakkaat osaavat vaatia yhä enemmän ruokien ja juomien makukokonaisuudelta. Coca-Cola lasipullossa, klassikko, on myös pääkaupunkiseudun parhaaksi uudeksi ravintolaksi valitun...

Lue lisää

13.02.2017

Uuden alkoholilain lausuntokierros päättyi: missä nyt mennään?

Uuden valmisteilla olevan alkoholilain lausuntokierros päättyi 16.1.2017. Sinebrychoff antoi Sosiaali- ja terveysministeriölle jätetyssä lausunnossaan tukensa Sipilän hallituksen keväällä...

Lue lisää

Sinebrychoff logo

13.02.2017

Panimojuomatrendit 2017: tyyntä myrskyn edellä?

Sinebrychoffin markkinointijohtaja Alexander Sneen näkee, että yksittäisiä juomakategorioita suuremmat muutokset tapahtuvat kuluttajien muuttuvissa vaatimuksissa. “Kuluttajat tulevat yhä...

Lue lisää

13.02.2017

Yhdistä Coca-Cola ja ruoka jo kaupassa

Kotikokit miettivät yhä enemmän ruokien ja juomien makukokonaisuutta ja suuntaavat ostoksille täydentämään ateriatarpeita.  Coca-Cola tuo lisää makua suomalaisten ruokahetkiin ja tämän...

Lue lisää

18.01.2017

Carlsberg tuo oluen puukuitupulloon ensi vuonna

Vuonna 2018 Carlsberg saa valmiiksi uuden pullotyypin, joka valmistetaan puukuiduista ja on biohajoava. Puukuitupullo hajoaa maastoon 2-5 vuodessa, kun tölkit ja lasipullot tarvitsevat samaan 500...

Lue lisää

Sinebrychoff logo

13.12.2016

Esitys uudeksi alkoholilaiksi ei täyttänyt ravintola-alan odotuksia

“Odotimme uudelta alkoholilainsäädännöltä paljon, mutta olemme monessa suhteessa tähän esitykseen hyvin pettyneitä”, sanoo MaRa ry:n toimitusjohtaja Timo Lappi. “Toisesta suunnasta...

Lue lisää

Sinebrychoff logo

13.12.2016

Sinebrychoffin toimitusjohtaja Pekka Tiainen näkee alkoholilakiuudistuksessa mahdollisuuksia

“Näkisin, että tämä on oikea askel järkevämpään alkoholijuomiskulttuuriin. Ei ole missään nimessä suurista asioista kyse”, kuvailee tulevan alkoholilain lausuntokierrokselle...

Lue lisää

12.12.2016

Terveyttä etsivä kuluttaja: Irtiotoista kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin

Terveys ja hyvinvointi on yksi tämän hetken megatrendeistä kun puhutaan syömisestä ja juomisesta. Näin on ollut jo vuosia, mutta ilmiö on kehittynyt. Tipattomasta tammikuusta, äkillisistä...

Lue lisää

12.12.2016

Coca-Cola toi vauhtia Finnkinon juomamyyntiin

Vuoden kestänyt yhteistyö Sinebrychoffin, Coca-Colan ja Finnkinon välillä on kasvattanut elokuvateatterien juomamyyntiä ja kehittänyt leffakäyntien elämyksellisyyttä toivotulla tavalla....

Lue lisää

12.12.2016

20-vuotias Battery laajentaa vesiin ja voi paremmin kuin koskaan

Sinebrychoffin 1997 lanseeraama Battery Energy Drink juhlii ensi vuonna täysiä vuosia. Erityisen ilahduttavaa on se, että Battery-myynti on kasvussa niin Suomessa kuin ulkomailla. Heti juhlavuoden...

Lue lisää

12.12.2016

Cokiksen uusi lasipullo tuplasi myynnin

Sinebrychoff toi syyskuussa kauppoihin kokonaan uuden sokerittoman Coca-Cola Zero Sugarin, joka korvasi 10 vuotta markkinoilla olleen Zeron. Lanseerauksen kärjessä on uusi 0,25 litran lasipullo,...

Lue lisää

01.11.2016

Kylmä olut lämmittää panimon

Sinebrychoff kierrättää oluenvalmistuksesta syntyvän lämmön Sinebrychoff on aloittanut lämmönkeruun Keravan tuotantolaitoksessaan. Lämmönkeruu lisää Sinebrychoffin...

Lue lisää

17.10.2016

Lisääthän sinäkin jo myyntiäsi DIME:llä?

Jo sadat ravintolat ja baarit vetävät väkeä kiekko- ja futisiltoihin Sinebrychoffin DIME-palvelun avulla. Kyseessä on ilmainen, nopea ja helppo tapa luoda Facebook- tai screen-mainos ravintolan...

Lue lisää

17.10.2016

Helsingin alueen asiakkaamme – pian tapaat Pasin

Sales Ambassador – myynnin lähettiläs – Pasi Puustinen on aloittanut työnsä Sinebrychoffin Helsingin alueella. Pasi auttaa erityisesti vuoro- ja ravintolapäälliköitä arjen...

Lue lisää

14.10.2016

Miika Korpela on Suomen Olutmestari 2017

Miika Korpela on Suomen Olutmestari 2017. Hän työskentelee Helsingin Kampin Teerenpeli-ravintolassa. Olutkisälleiksi valittiin Joni Ahola (kuvassa oikealla – Ravintola O´Hara’s, Tampere)...

Lue lisää

28.09.2016

Carlsberg esitteli uuden vihreän kuitupullon

Vihreän puukuitupullon uusi design julkistettiin Kööpenhaminassa vuoden 2016 Sustainable Brands -konferenssissa. Carlsbergin vihreän kuitupullon uusi malli paljastettiin tänään, kun 500...

Lue lisää

15.09.2016

Kohtuullisen oluen päivä 16.9. muistuttaa, että olut on parhaimmillaan vastuullisesti nautittuna

Kansainvälinen Kohtuullisen oluen päivän kampanjointi laajenee, vastuullisen alkoholinkäytön viestintää 79 maassa Syyskuun 16. päivänä 2016 panimot, viranomaiset ja kolmas sektori 79 maassa...

Lue lisää

13.09.2016

Bocuse d’Or -kokki Eero Vottosen lempiresepti Tumman Karhun kera: Metsäsieniburgeri

Suomen Bocuse d’Or -edustaja ja pitkän linjan kokki Eero Vottonen suosittelee uutta Karhu Tumma Lageria ruokajuomaksi.  Katso Eeron oma lempiresepti Tumman Karhun kera: Metsäsieniburgeri. Reilun...

Lue lisää

08.09.2016

Tuleva alkoholilaki mahdollistaa uudet juomainnovaatiot

Ensi vuonna voimaan tulevaksi luvattu uusi alkoholilaki tuo kauppaan lisää valikoimaa, rohkaisee kuluttajaa kokeilemaan aiempaa rohkeammin uusia makuja sekä monipuolistaa juomaliiketoimintaa,...

Lue lisää

08.09.2016

Coca-Cola Zero Sugar on vuosikymmenen suurin Cokis-lanseeraus

Uudessa Coca-Cola Zero Sugarissa on entistä enemmän Coca-Colan makua, mikä lisää sen vetovoimaa niin kaloreitaan seuraavien kuin alkuperäisestä Cokiksesta pitävien keskuudessa. Pakkauksessa...

Lue lisää

01.09.2016

Sinebrychoffilta Itämeri-ystävällinen Jouluolut

Suomen suosituin Jouluolut on tänä vuonna Itämeri-ystävällinen. Jouluolut tulee Hattulasta Juha-Pekka Honkasaaren tilalta. Hänen tilansa valittiin Viking Malt –mallastamon auditoimista...

Lue lisää

25.08.2016

Tummempi Karhu Eero Vottosen ruokajuomana

Suomen Bocuse d’Or -edustaja ja pitkän linjan kokki Eero Vottonen suosittelee uutta Karhu Tumma Lageria ruokajuomaksi. Ravintolassa tätä olutta kannattaa suositella asiakkaille paistetun ja...

Lue lisää

25.08.2016

Sinebrychoffin anniskelumyynnin asiakastyytyväisyys kasvussa

Sinebrychoff teetti touko-kesäkuussa 2016 asiakastyytyväisyystutkimuksen, jonka käytännön toteutuksesta vastasi Innolink Research Oy. Tutkimuksen tavoitteena oli kartoittaa yrityksen...

Lue lisää

25.08.2016

Kotipizzan Tommi Tervanen: Kukaan ei syö pizzaa juomatta – jääkylmä Cokis on ihan fantastisen hyvää pizzan kanssa

Kotipizza on uudistanut brändinsä ja ilmeensä parin viimeisen vuoden aikana. Missiona on parantaa maailmaa pizza kerrallaan. Uutta meininkiä on myös mobiilissa ja verkkokaupassa. Kotipizza saa...

Lue lisää

Sinebrychoff logo

17.08.2016

Karhu Tumma Lager – tummaksi paahdettua täyttä olutta

Karhu tuo markkinoille kotimaisen tumman lageroluen. Karhu Tumma Lager on aromikas ja kahvimaisen paahtunut pohjahiivaolut. Tumma lager on vaalean lagerin jälkeen yhä toiseksi suosituin...

Lue lisää

Sinebrychoff logo

17.08.2016

Terästehtaan olut – Brooklyn Hecla Iron Ale

Brooklyn Breweryn uutuus Suomessa, Hecla Iron Ale, on tumma ja kevyt pintahiivaolut, 3,4 %. Oluttyypiltään Hecla on Dark Session Ale. Kuten toinen Brooklynin kevyemmistä oluista, Brooklyn Half...

Lue lisää

Sinebrychoff logo

17.08.2016

Vuoden comeback – Brooklyn Local 1

Newyorkilaisen Brooklyn Brewery -panimon taidonnäyte, Local 1 palaa Suomeen seitsemän vuoden odotuksen jälkeen. Alun perin 2008 Yhdysvalloissa lanseerattu 0,75 litran kierrätyslasipulloon pakattu...

Lue lisää

Sinebrychoff logo

17.08.2016

Brooklyn Sorachi Ace – ässä pienemmässä pullossa

Newyorkilaisen Brooklyn Brewery -panimon Sorachi Ace saapui Suomeen 2015. Farmhouse Ale –tyyppinen olut on syksyllä 2016 saatavilla pienemmässä ja kätevämmässä pakkauksessa. Viime vuonna...

Lue lisää

28.06.2016

Itämeri-ystävällinen olut tulee Hattulasta

Vuoden 2016 Sinebrychoffin Jouluolut viljellään tänä vuonna Juha-Pekka Honkasaaren tilalla Katinalan kylässä, Hattulassa. Jouluoluen viljelyssä on otettu ympäristöasiat hyvin huomioon ja se...

Lue lisää