Kronenbourg 1664 Blanc – moderni vehnäolut luo uusia erikoisoluen ystäviä

26.04.2017 | Teksti:

Suomalaisten halu kokeilla erikoisoluita ja uusia maltaisia makuja ei ota laantuakseen. Sinebrychoffin uutuuksien joukossa on yksi tämän hetken kysytyimmistä kansainvälisistä oluista: ranskalaisen Kronenbourgin vehnäolut.

Kronenbourg 1664 Blanc on raikas ja moderni suodatettu vehnäolut. Oluen hedelmäisessä maussa on häivähdys korianteria ja sitrusta, aromissa voi aistia myös aprikoosia.

K1664 Blanc on nyt kovassa nosteessa kansainvälisesti. Se on maailman nopeimmin kasvavia vehnäoluita, joka on myynnissä jo yli 40 maassa. Kronenbourg erottuu edukseen raikkaan sinisenä päivittäistavarakaupan valikoimassa. Laaja näkyvyys myös ravintolamyynnissä lisää tuotteen tunnettuutta entisestään.

”Blanc erottuu muista vehnäoluista niin maultaan, tyyliltään kuin pakkaukseltaankin. Suomalaiset kuluttajat ovat jo oppineet juomaan vehnäoluita ja ranskalainen, hieman raikkaampi ja kevyempi Blanc täydentää Sinebrychoffin vehnäolutvalikoimaa, jossa on jo puolen tusinaa erilaisia saksalaisia ja belgialaisia vehnäoluita. Blancin raikkaus houkuttelee myös uusia vehnäoluiden ystäviä”, sanoo Sinebrychoffin erikoisoluiden tuoteryhmäpäällikkö Juhani Jalkanen.

Sinebrychoffin erikoisolutuutuuksissa on Kronenbourg Blancin ohella suoraan New Yorkin Brooklynistä myös appelsiininkuorella maustettu Brooklyn Naranjito. Ranskalaisen ja amerikkalaisen ohella uutuuksissa on myös kotimaisia erikoisoluita, Karhu Raaka ja KOFF American Lager –oluet. Molemmat ovat suodattamattomia.

”Suomalaiset kuluttajat haluavat kokeilla uusia oluita ja makuja. Erikoisoluet ovat yhä kasvava trendi ja kuluttajat löytävät ja kokeilevat niitä enemmän kuin koskaan aikaisemmin. KOFF ja Karhu haluavat olla mukana tarjoamassa uusia makuelämyksiä oluen ystäville. Erikoisoluita on tarjolla tänään valtava määrä, ja tuttu tuotemerkki madaltaa kynnystä kokeilla uusia oluttyyppejä”, Sinebrychoffin markkinointijohtaja Alexander Sneen kertoo.

Lue lisää erikoisolutuutuuksistamme verkkosivujemme tuotesivuilta:

Karhu Raaka

KOFF American Lager

Kronenbourg 1664 Blanc

Brooklyn Naranjito

Suosituksia Blancille:

Ruokasuositus: K1664 Blanc sopii mainiosti seurusteluolueksi ja hyvän ruoan kanssa nautittavaksi. Blanc sopii erityisesti salaattien, valkolihaisen kalan, kevyiden kanaruokien ja kirpeiden jälkiruokien kanssa nautittavaksi.

Humalointi: Oluen valmistuksessa on käytetty Strisselspalt-humalaa Ranskan Alsacesta. Humalointi antaa Blancille sille ominaisen, hienostuneen maun.

Lasi: K1664 Blanc nautitaan edukseen erottuvasta, tyylikkäästä sinisestä kierrätyslasipullosta tai olutlasista. Myös viinilasi on hyvä lasi Blancille.