Uusi Brooklyn-oluiden lähettiläs on Ramses Showlah

31.08.2017 | Teksti:

Ramses Showlah on aloittanut Brooklyn Brand Ambassador –tehtävässä Suomessa. Tehtävään kuuluu lisätä asiakkaiden ja kuluttajien tietoisuutta Brooklyn-oluista ja tuoda oluet tutuksi kaikille.

Brand Ambassadorin tehtävä on Ramses vetää maistatuksia niin kuluttajille kuin ammattilaisillekin. Luvassa on myös olutkoulutuksia ja erilaisia tapahtumia. Brooklyn on ollut jo entistä suuremmassa roolissa mm. Sideways-festivaalilla.

”Brooklyn Brewery on urbaani käsityöläispanimo, ammattimainen ja kansainvälinen panimo. Brooklyn on ollut aina lähellä sydäntäni kuluttajana. Pitkän baaritaustani ja kontaktieni kautta aion viedä Brooklyniä eteenpäin Suomessa. Monipuolinen kulttuurin läsnäolo, rohkeus kokeilla uusia makuja ja niiden yhdistäminen ruokiin puhuttelevat minua ja hyvin montaa muuta oluen ystävää”, Ramses kertoo.

Ramses on toiminut aikaisemminkin kansainvälisten juomabrändien Brand Ambassadorina ja myös konsultoinut ravintoloita niiden konseptoinnissa. Ramseksen vahvuutena on juomaosaamisen lisäksi laaja verkosto horeca-kanavassa, jossa löytämällä Brooklynille sopivimmat ravintolat luodaan yhteistyön kautta lisäarvoa asiakkaille. Oluiden Brand Ambassador –toiminta on vielä harvinaista.

Syksyn Brooklyn-uutuus on Brooklyn Local 2, todellinen erikoisherkku 0,75 l lasipullossa, joka sopii erityisesti ravintolapöydässä jaettavaksi. Local 2 on belgialaisten ale-oluiden inspiroima, tumma pintahiivaolut, joka yhdistää eurooppalaisen maltaan ja humalan yhdysvaltalaiseen olutperinteeseen

”Suomessakin on vihdoin yleistynyt jaettavan ruoan ja juoman kulttuuri ravintoloissa. Pöytään tuodaan annoksia jotka jaetaan seuralaisten kesken ja näin ravintolakokemus voidaan jakaa ja keskustella siitä. Elämyksestä saadaan monipuolisempi kun päästään maistamaan useampia makuja. Ja hyvä juoma on aina osa hyvää ravintolakokemusta. Brooklynin Local 2 tukee tätä ajattelutapaa ja se toimii mielestäni parhaiten jaettuna sosiaalisessa hetkessä ystävien ja hyvän ruoan kanssa”, vinkkaa Ramses.

Jos haluat olla yhteydessä Ramsekseen, ole yhteydessä Sinebrychoffin myyntiedustajaasi, tai pistä sähköpostia rshowlah@brooklynbrewery.com niin katsotaan löytyykö sopivaa Brooklyn-yhteistyötä juuri sinun ravintolaasi!

Brooklyn Local 2:

https://sinebrychoff.fi/newsroom/local2/