Ravintolat

19.05.2025
Tutustu 1664-olutperheeseen Joonas Ylänteen kanssa
Olutkouluttajamme, asiakaskoulutus- ja laadunhallintapäällikkömme Joonas Ylänne esittelee tällä hetkellä valikoimassamme olevat 1664-oluet. Salut – kippis, kuten ranskalaiset...

21.02.2025
Uutta väriä harmaaseen – KOFFilta kesän maistuvimmat makulonkerot
Makulonkeroiden valikoima kasvaa kahdella herkullisella uutuudella: trooppisilta hedelmiltä maistuva KOFF Long Drink Gin & Tropical Lime-Mandarin-Kiwi ja aitoa mehua sisältävä KOFF Long Drink...

21.02.2025
Maailman ainoan ravintolaraitiovaunun SpåraKOFFin matka jatkuu
Kantakaupungin raitiotien jännitteen nostosta alkanut jännitysnäytelmä sai onnellisen lopun Jo 30 vuotta Helsingin katukuvasta tuttu näky, ravintolaraitiovaunu SpåraKOFF jatkaa liikenteessä....

20.02.2025
Parasta laatua hanasta – hanatolpat, emblemit ja ritilät
Hanalaitteet ovat ravintolan näyteikkuna. Jopa 80 % ravintolan asiakkaista menee suoraan tiskille, ja heidän huomionsa kiinnittyy ensimmäiseksi hanatolppiin. Puhtaat ja ehjät hanatolpat...

15.01.2025
Parasta laatua hanasta! Lasien pesu ja säilytys
Puhdas, naarmuton brändilasi on tärkeä osa täydellistä tarjoilua, sillä se on tuotteen laatumielikuvan ruumiillistuma. Juomalaseja ei saa pestä samassa koneessa sellaisten astioiden kanssa,...

13.12.2024
Parasta laatua hanasta! Hanalaitteiden pesu ja hygienia
Täydelliseen tarjoiluun kuuluu laitteiston ja tarjoiluympäristön puhtaus ja siisteys. Niin takaat myös oluen maun säilymisen raikkaana. Jotkut oluthanojen huolto- ja puhdistusoppaat neuvovat...

19.11.2024
Parasta laatua hanasta! Lasit
Täydelliseen tarjoiluun kuuluu puhtaat, huolellisesti huuhdellut ja naarmuttomat brändilasit. Yli 40 % kuluttajista sanoo, että brändilaseilla on suora vaikutus ravintolan ja tuotteen...

19.11.2024
Viisi vinkkiä ravintoloiden pikkujouluaikaan
Pikkujoulusesonki on jälleen täällä! Tänä vuonna pikkujouluvarauksia on monen asiakkaamme mukaan tullut aikaisempia vuosia enemmän, joten marras-joulukuusta on tulossa vilkkaampi kuin viime...

19.11.2024
Solmu Brewery avasi oman panimoravintolan Lauttasaareen
“Ruokalistalla tulee olemaan rentoa, mutta erittäin varteenotettavaa merihenkistä ruokaa”, ruoat suunnitellut Sylvester Soisalo (kuvassa) sanoo. Vinkkeli, Pub Ludvig, Boulevard, The Grand Bar...

28.10.2024
Olutuutuuksia syksyyn
Sinebrychoffin olutvalikoimaan on tullut vuoden aikana paljon uutuuksia. Laaja valikoima saa asiakkaat kokeilemaan uutta, ja joka tilanteeseen tai vaikka ruoka-annokseen löytyy varmasti sopiva olut....

28.10.2024
Parasta laatua hanasta! Oikeaoppinen kaatotekniikka
Näin varmistat hanaoluen parhaan mahdollisen laadun ja maun. Juttusarjamme alkaa oikeaoppisella kaatotekniikalla. Kaatotekniikka varmistaa sekä tarjoilun että laadun onnistumisen. 1. Ota puhdas,...

20.09.2024
Oluttrendejä 2024
Oluen trendeissä näkyvät niin globaalit megatrendit kuin paikalliset suomalaiset oluenystävien mieltymyksetkin. Oluttrendit vaihtuvat, mutta pysyviä trendejä ovat ammattitaitoinen palvelu ja...

20.09.2024
The Last Drop – viimeiseen pisaraan Ludviginkadulla
The Last Drop sijaitsee Helsingin ytimessä, horjahdus Erottajalta kohti Kasarmitoria. Ravintolan konsepti on moniulotteinen tai hybridi – The Last Drop on cocktail-baari, aasialainen ravintola,...

19.08.2024
Uutuusjuomissa hedelmäisiä makuja ja raikkaita oluita syksyn herkkuhetkiin
Sinebrychoff esittelee syksyllä 2024 uuden yhteistyöoluen, Solmu Dry Lagerin. Karhun valikoimaan uusi IPA ja kaksi tummaa lageria. Crowmoor-siideristä saadaan vahvempi versio ja...

19.06.2024
Tammelan stadion valmis myös keikka-areenaksi
Tampereelle keväällä valmistunut Tammelan stadion on kerännyt jo paljon kehuja. Jalkapallo-ottelut ovat jo arkipäivää mutta tulikasteensa tapahtumapaikkana stadion saa kun Lauri Tähkä...

29.05.2024
Varma kesän merkki – Mummotunneli on auki
Yksi Helsingin kesän legendaarisimpia kesäiltojen suosikkeja on Mummotunneli, eli Vanhan kauppakujan ravintolakeskittymä. HOK-Elannon ravintolajohtaja Riku Haajanen (kuvassa) kertoo, että...

20.05.2024
Muista mocktailit eli alkoholittomat drinkit
Mocktailit eli alkoholittomat cocktailit ovat kasvattaneet suosiotaan jo useamman vuoden ajan. Mocktailien ja muiden alkoholittomien juomien suosiota on viime vuosina kiihdyttänyt ns. sober curious...

14.03.2024
Olutmestari-koulutuksia vielä ennen kesää – katso video ja varaa aika omalle henkilöstöllesi
Sinebrychoffin olutkoulutukset jatkuvat kuudella koulutuksella ennen kesää. Osa paikoista on jo lyöty lukkoon, osa täsmentyy, päivämäärät ovat jo selvillä. Oma ravintolahenkilöstösi voi...

20.02.2024
Verkkokaupassamme nyt chat-ominaisuus
Sinebrychoffin asiakasverkkokaupassa shop.sinebrychoff.fi on maaliskuusta alkaen mahdollisuus saada apua ja tukea chatin kautta. Asiakaspalvelumme vastaa chat-kysymyksiin arkisin asiakaspalvelumme...

16.02.2024
Olutkoulutukset käynnissä – varaa aika omalle henkilöstöllesi
Sinebrychoffin olutkoulutukset jatkuvat keväällä 2024. Osa paikoista on jo lyöty lukkoon, osa täsmentyy, päivämäärät ovat jo selvillä. Oma ravintolahenkilöstösi voi osallistua myös...

16.02.2024
Raikas kausihanauutuus – 1664 Rosé
Raikas vehnäolut 1664 Rosé 4,5% laajentaa suosittua ranskalaista oluttuoteperhettä – nyt kausihanavalikoimassamme! Ranskalainen 1664-olutvalikoima laajenee Suomessa rosévehnäoluella. Lisäksi...

15.01.2024
Olutkoulutukset jatkuvat – varaa aika omalle henkilöstöllesi
Sinebrychoffin olutkoulutukset jatkuvat keväällä 2024. Osa paikoista on jo lyöty lukkoon, osa täsmentyy, päivämäärät ovat jo selvillä. Oma ravintolahenkilöstösi voi osallistua myös...

09.01.2024
Valmistaudu ystävänpäivään – tarjoa juhlijoille herkullisia pinkkejä juomia!
Muista erityisesti kuvassa olevat KOFF Long Drink Gin & Pink Grapefruit, KOFF Long Drink Gin & Wild Strawberry sekä Schweppes Pink Tonic Ystävänpäivää juhlitaan 14. helmikuuta. Suomessa...

10.10.2023
Vinkit pikkujoulukauteen
Pikkujoulusesonki on täällä! Moni yritys järjestää tänä vuonna jo isompiakin juhlia viime vuosien hiljaisempien kausien jälkeen. Kokenut ravintolaväki varautuu tähän yritysten,...

14.09.2023
Tuoreinta mahdollista Karhua Suomen vilkkaimmalta asemapaikalta
Vaikka olut kestääkin oikein säilytettynä pitkään, on se parhaimmillaan tuoreena. Tuoreinta mahdollista olutta on saatavilla nyt jo kolmannesta helsinkiläisestä ravintolasta, kun...

16.08.2023
Olutkoulutukset ravintoloiden henkilökunnalle, syksy 2023
Koulutuksia järjestetään kaikkialla Suomessa, ennakkoon sovittuina ajankohtina. Asiakaskoulutuspäällikkö Jukka Kahri kiertää Suomea alla olevan viikkokalenterin mukaan, eli voit toivoa...

29.05.2023
Varaudu juhannukseen ja poikkeuksiin toimituspäivissä
Kesä on panimojuomien kuumin sesonki. Kesän suurin juhla, juhannus, tekee vuosittain ison piikin juomien menekkiin. Vajaa toimitusviikko lisää kaiken lisäksi ruuhkaa logistiikassamme. Jotta...

24.04.2023
Terassikesä on jo kulman takana – oletko valmis?
Ravintoloiden vuosi on alkanut valoisemmissa merkeissä kuin viime vuonna, jolloin koronarajoitukset jatkuivat vielä maaliskuullekin asti. Ja sieltä se tulee, terassikesäkin. Kokosimme yhteen...

27.02.2023
Panosta lagerolueen
Panimojuomien, virvoitusjuomien ja vesien osuus kaupan yli 21 Mrd:n arvomyynnistä viime vuonna oli yli 12 prosenttia ja ravintoloiden alkoholimyyntivolyymistä panimojuomat edustavat lähes 90...

25.10.2022
Tuoreinta mahdollista Karhua – tunnissa panimolta ravintolan kuparitankkiin
Kuvassa Pub Peräkammarin Anna Heiskanen ja Sinebrychoffin Timo Haapasalmi Vaikka olut kestääkin oikein säilytettynä pitkään, on se parhaimmillaan tuoreena. Tuoreinta mahdollista olutta on...