Ravintolat

19.05.2025

Tutustu 1664-olutperheeseen Joonas Ylänteen kanssa

Olutkouluttajamme, asiakaskoulutus- ja laadunhallintapäällikkömme Joonas Ylänne esittelee tällä hetkellä valikoimassamme olevat 1664-oluet. Salut – kippis, kuten ranskalaiset...

Lue lisää

21.02.2025

Uutta väriä harmaaseen – KOFFilta kesän maistuvimmat makulonkerot

Makulonkeroiden valikoima kasvaa kahdella herkullisella uutuudella: trooppisilta hedelmiltä maistuva KOFF Long Drink Gin & Tropical Lime-Mandarin-Kiwi ja aitoa mehua sisältävä KOFF Long Drink...

Lue lisää

21.02.2025

Maailman ainoan ravintolaraitiovaunun SpåraKOFFin matka jatkuu

Kantakaupungin raitiotien jännitteen nostosta alkanut jännitysnäytelmä sai onnellisen lopun Jo 30 vuotta Helsingin katukuvasta tuttu näky, ravintolaraitiovaunu SpåraKOFF jatkaa liikenteessä....

Lue lisää

20.02.2025

Parasta laatua hanasta – hanatolpat, emblemit ja ritilät

Hanalaitteet ovat ravintolan näyteikkuna. Jopa 80 % ravintolan asiakkaista menee suoraan tiskille, ja heidän huomionsa kiinnittyy ensimmäiseksi hanatolppiin. Puhtaat ja ehjät hanatolpat...

Lue lisää

15.01.2025

Parasta laatua hanasta! Lasien pesu ja säilytys

Puhdas, naarmuton brändilasi on tärkeä osa täydellistä tarjoilua, sillä se on tuotteen laatumielikuvan ruumiillistuma. Juomalaseja ei saa pestä samassa koneessa sellaisten astioiden kanssa,...

Lue lisää

13.12.2024

Parasta laatua hanasta! Hanalaitteiden pesu ja hygienia

Täydelliseen tarjoiluun kuuluu laitteiston ja tarjoiluympäristön puhtaus ja siisteys. Niin takaat myös oluen maun säilymisen raikkaana. Jotkut oluthanojen huolto- ja puhdistusoppaat neuvovat...

Lue lisää

19.11.2024

Parasta laatua hanasta! Lasit

Täydelliseen tarjoiluun kuuluu puhtaat, huolellisesti huuhdellut ja naarmuttomat brändilasit. Yli 40 % kuluttajista sanoo, että brändilaseilla on suora vaikutus ravintolan ja tuotteen...

Lue lisää

19.11.2024

Viisi vinkkiä ravintoloiden pikkujouluaikaan

Pikkujoulusesonki on jälleen täällä! Tänä vuonna pikkujouluvarauksia on monen asiakkaamme mukaan tullut aikaisempia vuosia enemmän, joten marras-joulukuusta on tulossa vilkkaampi kuin viime...

Lue lisää

19.11.2024

Solmu Brewery avasi oman panimoravintolan Lauttasaareen

“Ruokalistalla tulee olemaan rentoa, mutta erittäin varteenotettavaa merihenkistä ruokaa”, ruoat suunnitellut Sylvester Soisalo (kuvassa) sanoo. Vinkkeli, Pub Ludvig, Boulevard, The Grand Bar...

Lue lisää

28.10.2024

Olutuutuuksia syksyyn

Sinebrychoffin olutvalikoimaan on tullut vuoden aikana paljon uutuuksia. Laaja valikoima saa asiakkaat kokeilemaan uutta, ja joka tilanteeseen tai vaikka ruoka-annokseen löytyy varmasti sopiva olut....

Lue lisää

28.10.2024

Parasta laatua hanasta! Oikeaoppinen kaatotekniikka

Näin varmistat hanaoluen parhaan mahdollisen laadun ja maun. Juttusarjamme alkaa oikeaoppisella kaatotekniikalla. Kaatotekniikka varmistaa sekä tarjoilun että laadun onnistumisen. 1. Ota puhdas,...

Lue lisää

20.09.2024

Oluttrendejä 2024

Oluen trendeissä näkyvät niin globaalit megatrendit kuin paikalliset suomalaiset oluenystävien mieltymyksetkin. Oluttrendit vaihtuvat, mutta pysyviä trendejä ovat ammattitaitoinen palvelu ja...

Lue lisää

20.09.2024

The Last Drop – viimeiseen pisaraan Ludviginkadulla

The Last Drop sijaitsee Helsingin ytimessä, horjahdus Erottajalta kohti Kasarmitoria. Ravintolan konsepti on moniulotteinen tai hybridi – The Last Drop on cocktail-baari, aasialainen ravintola,...

Lue lisää

19.08.2024

Uutuusjuomissa hedelmäisiä makuja ja raikkaita oluita syksyn herkkuhetkiin

Sinebrychoff esittelee syksyllä 2024 uuden yhteistyöoluen, Solmu Dry Lagerin. Karhun valikoimaan uusi IPA ja kaksi tummaa lageria. Crowmoor-siideristä saadaan vahvempi versio ja...

Lue lisää

Tammelan stadionin kentällä asiakkuus- ja tapahtumapäällikkö Tanja Aho, Sinebrychoffin myyntiedustaja Petri Kontola ja stadionpäällikkö Toni Hevonkorpi.

19.06.2024

Tammelan stadion valmis myös keikka-areenaksi

Tampereelle keväällä valmistunut Tammelan stadion on kerännyt jo paljon kehuja. Jalkapallo-ottelut ovat jo arkipäivää mutta tulikasteensa tapahtumapaikkana stadion saa kun Lauri Tähkä...

Lue lisää

29.05.2024

Varma kesän merkki – Mummotunneli on auki

Yksi Helsingin kesän legendaarisimpia kesäiltojen suosikkeja on Mummotunneli, eli Vanhan kauppakujan ravintolakeskittymä. HOK-Elannon ravintolajohtaja Riku Haajanen (kuvassa) kertoo, että...

Lue lisää

20.05.2024

Muista mocktailit eli alkoholittomat drinkit

Mocktailit eli alkoholittomat cocktailit ovat kasvattaneet suosiotaan jo useamman vuoden ajan. Mocktailien ja muiden alkoholittomien juomien suosiota on viime vuosina kiihdyttänyt ns. sober curious...

Lue lisää

14.03.2024

Olutmestari-koulutuksia vielä ennen kesää – katso video ja varaa aika omalle henkilöstöllesi

Sinebrychoffin olutkoulutukset jatkuvat kuudella koulutuksella ennen kesää. Osa paikoista on jo lyöty lukkoon, osa täsmentyy, päivämäärät ovat jo selvillä. Oma ravintolahenkilöstösi voi...

Lue lisää

20.02.2024

Verkkokaupassamme nyt chat-ominaisuus

Sinebrychoffin asiakasverkkokaupassa shop.sinebrychoff.fi on maaliskuusta alkaen mahdollisuus saada apua ja tukea chatin kautta. Asiakaspalvelumme vastaa chat-kysymyksiin arkisin asiakaspalvelumme...

Lue lisää

16.02.2024

Olutkoulutukset käynnissä – varaa aika omalle henkilöstöllesi

Sinebrychoffin olutkoulutukset jatkuvat keväällä 2024. Osa paikoista on jo lyöty lukkoon, osa täsmentyy, päivämäärät ovat jo selvillä. Oma ravintolahenkilöstösi voi osallistua myös...

Lue lisää

16.02.2024

Raikas kausihanauutuus – 1664 Rosé

Raikas vehnäolut 1664 Rosé 4,5% laajentaa suosittua ranskalaista oluttuoteperhettä – nyt kausihanavalikoimassamme! Ranskalainen 1664-olutvalikoima laajenee Suomessa rosévehnäoluella. Lisäksi...

Lue lisää

15.01.2024

Olutkoulutukset jatkuvat – varaa aika omalle henkilöstöllesi

Sinebrychoffin olutkoulutukset jatkuvat keväällä 2024. Osa paikoista on jo lyöty lukkoon, osa täsmentyy, päivämäärät ovat jo selvillä. Oma ravintolahenkilöstösi voi osallistua myös...

Lue lisää

09.01.2024

Valmistaudu ystävänpäivään – tarjoa juhlijoille herkullisia pinkkejä juomia!

Muista erityisesti kuvassa olevat KOFF Long Drink Gin & Pink Grapefruit, KOFF Long Drink Gin & Wild Strawberry sekä Schweppes Pink Tonic Ystävänpäivää juhlitaan 14. helmikuuta. Suomessa...

Lue lisää

10.10.2023

Vinkit pikkujoulukauteen

Pikkujoulusesonki on täällä! Moni yritys järjestää tänä vuonna jo isompiakin juhlia viime vuosien hiljaisempien kausien jälkeen. Kokenut ravintolaväki varautuu tähän yritysten,...

Lue lisää

14.09.2023

Tuoreinta mahdollista Karhua Suomen vilkkaimmalta asemapaikalta

Vaikka olut kestääkin oikein säilytettynä pitkään, on se parhaimmillaan tuoreena. Tuoreinta mahdollista olutta on saatavilla nyt jo kolmannesta helsinkiläisestä ravintolasta, kun...

Lue lisää

16.08.2023

Olutkoulutukset ravintoloiden henkilökunnalle, syksy 2023

Koulutuksia järjestetään kaikkialla Suomessa, ennakkoon sovittuina ajankohtina. Asiakaskoulutuspäällikkö Jukka Kahri kiertää Suomea alla olevan viikkokalenterin mukaan, eli voit toivoa...

Lue lisää

29.05.2023

Varaudu juhannukseen ja poikkeuksiin toimituspäivissä

Kesä on panimojuomien kuumin sesonki. Kesän suurin juhla, juhannus, tekee vuosittain ison piikin juomien menekkiin. Vajaa toimitusviikko lisää kaiken lisäksi ruuhkaa logistiikassamme. Jotta...

Lue lisää

24.04.2023

Terassikesä on jo kulman takana – oletko valmis?

Ravintoloiden vuosi on alkanut valoisemmissa merkeissä kuin viime vuonna, jolloin koronarajoitukset jatkuivat vielä maaliskuullekin asti. Ja sieltä se tulee, terassikesäkin. Kokosimme yhteen...

Lue lisää

27.02.2023

Panosta lagerolueen

Panimojuomien, virvoitusjuomien ja vesien osuus kaupan yli 21 Mrd:n arvomyynnistä viime vuonna oli yli 12 prosenttia ja ravintoloiden alkoholimyyntivolyymistä panimojuomat edustavat lähes 90...

Lue lisää

25.10.2022

Tuoreinta mahdollista Karhua – tunnissa panimolta ravintolan kuparitankkiin

Kuvassa Pub Peräkammarin Anna Heiskanen ja Sinebrychoffin Timo Haapasalmi Vaikka olut kestääkin oikein säilytettynä pitkään, on se parhaimmillaan tuoreena. Tuoreinta mahdollista olutta on...

Lue lisää