Olutmestari-koulutuksia vielä ennen kesää – katso video ja varaa aika omalle henkilöstöllesi

14.03.2024 | Teksti:

Sinebrychoffin olutkoulutukset jatkuvat kuudella koulutuksella ennen kesää. Osa paikoista on jo lyöty lukkoon, osa täsmentyy, päivämäärät ovat jo selvillä. Oma ravintolahenkilöstösi voi osallistua myös toisessa ravintolassa pidettävään koulutukseen – rohkeasti mukaan!

Beer Today Tour -koulutuskiertue kiertää Suomea ennakkoon sovittuina ajankohtina. Kolmannes vuoden ensimmäisestä koulutuspuoliskosta on jo kierretty, ja vielä ehtii hyvin mukaan.

Asiakaskoulutuspäällikkö Jukka Kahri, Brooklyn Brand Ambassador Ali Alarakhia ja laitepalvelumme laatupäällikkö Petteri Leporanta kiertävät Suomea alla olevan kalenterin mukaan.

Koulutuksessa käydään läpi eri oluttyyppejä, olut ja ruoka -makupareja ja/tai  oluen myyntiä ja muita palveluun ja hanalaitteisiin liittyviä asioita.

Jos haluat ravintolasi mukaan, ilmoittaudu kyseisen kaupungin yhteydessä olevalla Lyyti-linkillä. Jos linkkiä ei vielä ole, voit myös ottaa yhteyden alueesi Sinebrychoffin myyntiedustajaasi tai suoraan Jukkaan sähköpostilla jukka.kahri@sff.fi – täydennämme linkkejä myöhemmin kun paikat täsmentyvät.

Koulutus on maksuton Sinebrychoffin asiakasravintoloiden henkilökunnalle.

KOULUTUSKALENTERI