Muista mocktailit eli alkoholittomat drinkit

20.05.2024 | Teksti:

Mocktailit eli alkoholittomat cocktailit ovat kasvattaneet suosiotaan jo useamman vuoden ajan. Mocktailien ja muiden alkoholittomien juomien suosiota on viime vuosina kiihdyttänyt ns. sober curious -ilmiö, jossa alkoholijuomat korvataan yhä useammin alkoholittomalla vaihtoehdolla.

Ilmiö ei välttämättä tarkoita täysraittiutta, vaan yhä useammin alkoholittomia juomia nauttivat myös he, jotka välillä valitsevat alkoholillisia juomia. Huolehtiminen omasta terveydestä ja hyvinvoinnista on yksi syy alkoholittomien juomien valintaan, mutta myös tämän päivän alkoholittomien tuotteiden laadukkuus, hyvä maku ja valinnan monipuolisuus ovat lisänneet kulutusta.

Sinebrychoffin valikoimasta löytyy kattavasti erilaisia valmiita alkoholittomia juomia, kuten oluita, siidereitä ja lonkeroa. Lisäksi meiltä saat tuotteita, jotka toimivat erinomaisesti mocktailien raaka-aineina. Jo muutamalla erilaisella juomalla voit helposti loihtia monipuolisen mocktail-listan. Voit tutustua tuotteisiimme verkkokaupassamme https://shop.sinebrychoff.fi.

Muutama mocktail-vinkki alla – ja voit tiedustella valikoimaa myös myyntiedustajaltamme!


Martini Floreale & Tonic

80 ml Martini Floreale
80 ml Tonic
jäät
Koriste: Appelsiinisiivu

Tropical Flower
6 cl Martini Floreale
2 cl Shake It Mango
2 cl sitruunamehua
Schweppes Ginger Ale

Vibrante Spritz Mango
6 cl Martini Vibrante
1,5 cl Shake It Mango
2 cl sitruunamehua
Bonaqua