Tammelan stadion valmis myös keikka-areenaksi

19.06.2024 | Teksti:

Tammelan stadionin kentällä asiakkuus- ja tapahtumapäällikkö Tanja Aho, Sinebrychoffin myyntiedustaja Petri Kontola ja stadionpäällikkö Toni Hevonkorpi.

Tammelan stadionin kentällä asiakkuus- ja tapahtumapäällikkö Tanja Aho, Sinebrychoffin myyntiedustaja Petri Kontola ja stadionpäällikkö Toni Hevonkorpi.

Tampereelle keväällä valmistunut Tammelan stadion on kerännyt jo paljon kehuja. Jalkapallo-ottelut ovat jo arkipäivää mutta tulikasteensa tapahtumapaikkana stadion saa kun Lauri Tähkä esiintyy Tammelassa 29.6.

Tammelaan keskelle asuinaluetta on noussut moderni ja viihtyisä stadion, joka toimii niin Ilveksen miesten ja naisten edustus- ja kärkijoukkueiden kotikenttänä Tampereella. Peliä mahtuu katsomaan 8 000 katsojaa ja konsertteja jopa 15 000.

Stadionilla voi nauttia myös ravintolapalveluista, ja kellarikerroksesta löytyy hyvin varusteltu ruokakauppa. Parkkihalli on stadionin alle, mutta paikalle kannattaa tulla julkisella liikenteellä – Ilveksen lipulla ei matka maksa mitään. Stadionia operoi Tammelan Stadion Oy, jonka omistavat Ilves Hockey Oy sekä Ilves Edustus Oy.

”Täällä on vuodessa yli 100 peliä ja kymmeniä tapahtumia. Jos mukaan lasketaan pienemmät yritysten kokoukset ja tapahtumat, niitäkin on satoja. Pikkujouluja ja jopa häitäkin täällä tullaan viettämään. Ensimmäinen iso keikka on Lauri Tähkän jäähyväiskonsertti kesäkuun lopussa, eli hyppäämme musiikkitapahtumissa heti syvään päähän”, kertoo Tammelan Stadion Oy:n stadionpäällikkö Toni Hevonkorpi.

Sinebrychoff on Tammelan stadionin juomakumppani, ja katsojilla on paljon vaihtoehtoja janon sammuttamiseen pelien tai keikkojen aikana. Ravintolahanapisteitä on useita kymmeniä ja isommissa tapahtumissa on myös liikuteltavia juomavaunuja. Henkilökuntaa Ilveksellä ja toisen kerroksen Kultainen Ilves -ravintolaa operoivalla H5-ravintoloilla on tapahtumissa myös kymmeniä, joten jonoja ei pääse syntymään. Osa katsomosta on lisäksi anniskelualuetta, joten oluen voi nauttia myös omalla paikallaan.

”Juomakumppanissa arvostamme toimitusvarmuutta, toimivia kylmälaite- ja hanaratkaisuja sekä tietysti hyvää juomavalikoimaa. Carlsberg on jalkapalloon luonnollinen olutbrändi ja sitä täydentävät Sinebrychoffin muut panimojuomat ja Cokiksen virvoitusjuomat”, kertoo stadionin asiakkuus- ja tapahtumapäällikkö Tanja Aho.

Sinebrychoffin valikoimasta Tammelan stadionilla on tarjolla Carlsbergin lisäksi mm. KOFF- ja 1664 Blanc -olutta, alkoholitonta Crispiä, KOFF Long Drink -lonkeroita ja Coca-Cola-juomia.

”Kyllä tänne kannattaa lähteä peliin tai tapahtumaan viihtymään kauempaakin. Meillä on nyt Tampereella maan uusin jalkapallostadion ja jääkiekkoareena, täydennämme Nokia Arenan kanssa toisiamme hyvin. Kun kannatat Ilvestä, saat nauttia parhaista olosuhteista läpi vuoden”, Hevonkorpi sanoo.

Tervetuloa Tammelaan!