Ravintolat

17.02.2020

Messilässä on aina talvella lunta – jo 50 vuotta

Hollolassa Lahden kupeessa oleva laskettelukeskus Messilä täytti vuodenvaihteessa jo 50 vuotta. Messilässä on osattu aina sopeutua kuluttajien muuttuviin tottumuksiin ja toiveisiin. Sinebrychoff...

Lue lisää

17.02.2020

DraughtMaster-hanat vievät pitkälle

DraughtMaster-hanajärjestelmä alkoi mullistaa oluen tarjoilua keväällä 2018, ja jatkaa kehittymistään. Nyt DraughtMaster-hanat voidaan asentaa myös paikkoihin, joissa astiat ovat kauempana...

Lue lisää

10.12.2019

Alkoholiton olut pian myös hanasta

Olutmaailman hiljainen megatrendi on viime vuosina ollut alkoholittoman oluen hovikelpoistuminen ja tarjonnan moninkertaistuminen. 0-oluessa tiivistyvät ajankohtaiset virtaukset: terveyden...

Lue lisää

02.12.2019

Vuodenvaihteen olutuutuudet: Poretti ja Duckstein

Sinebrychoff tuo vuodenvaihteessa Suomen markkinoille kolme olutuutuutta: Poretti 4 Luppoli -lager ja Poretti 6 Luppoli Bock Rossa  -bock-oluet Italiasta sekä saksalaisen Duckstein Weizen...

Lue lisää

21.10.2019

Viisi vinkkiä pikkujoulusesonkiin

Marraskuu on pian täällä ja niin on myös pikkujoulusesonki. Kokenut ravintolanpitäjä varautuu tähän työpaikkojen, ystäväporukoiden, monenlaisten seurojen ja yhdistysten juhla-aikaan....

Lue lisää

21.08.2019

KOFF Long Drink – se toinen lonkero – nyt myös hanassa

Vuodesta 1957 asti KOFF on tarkoittanut raikasta olutta, 2019 alkaen myös lonkeroa. KOFF Long Drink on moderni lonkero Sinebrychoffin 200 vuoden kokemuksella. Keväällä lanseerattu greippi löytyy...

Lue lisää

19.08.2019

Arttu Wiskari toteutti unelmansa ja perusti ravintolan

Muusikko Arttu Wiskari on ollut yksi Suomen suosituimpia laulaja-lauluntekijöitä jo kymmenisen vuotta, Mökkitie-kappale ilmestyi kesällä 2010. Artulla ja vaimollaan Pauliinalla on ollut jo...

Lue lisää

19.08.2019

Brooklyn Special Effects – erikoisen hyvä alkoholiton olut

Alkoholittoman oluen suosio jatkaa kasvuaan niin globaalisti kuin Suomessakin. Sinebrychoff tuo valikoimaansa elokuussa kiinnostavan ja kehutun Brooklyn Breweryn Special Effects -oluen. Brooklyn...

Lue lisää

14.06.2019

Helppous, aitous, terveys!

”Suomalaisten juoma- ja ruokatrendeissä korostuu kiinnostus terveelliseen ja aitouteen. Toisaalta juomavalinnoissa korostuu myös helppous, rationaalisuus ja tuttuus, kuvaa tämän päivän...

Lue lisää

15.04.2019

Flex 20 -hanaolutjärjestelmä venyy pieneen ja isoon tarjoiluun

Sinebrychoff on uudistamassa hanaoluen tarjoilua Suomessa, DraughtMaster Modular 20 -järjestelmä on tänä vuonna jo 1 000 anniskelupaikassa Suomessa. Modularin ”pikkuveli”, siirrettävä Flex...

Lue lisää

15.04.2019

Nopeasti, räätälöidysti, suunnitelmallisesti

Sinebrychoffin anniskelumyynnin uusimmat ketjuasiakasvastuussa olevat ammattilaiset ovat Heidi Salminen  ja Essi Hämäläinen. Molemmat ovat olleet jälleenmyyjiemme tukena vuoden alusta. Sekä...

Lue lisää

Sinebrychoff logo

06.03.2019

Uudessa alkoholilaissa on vielä paljon mahdollisuuksia

”Moni asia muuttui 2018 ja siksi kannattaa käydä läpi kaikki uuden alkoholilain tuomat mahdollisuudet. Menestyvä ravintola tarjoaa kuluttajalle korkealaatuisen elämyksen, mikä lisää...

Lue lisää

12.12.2018

Joulunajan muutokset juomakuljetuksiimme

Joulu on ovella ja siitä seuraa muutoksia toimituksiimme ja juomatilausaikatauluihin. Joulun ja uudenvuoden pyhinä ei ole juomatoimituksia 24. – 26.12. eikä 1.1.2019. Jos normaali...

Lue lisää

11.12.2018

Karhu-tynnyriolut – tuoreinta olutta suoraan panimolta

Vaikka olut kestääkin oikein säilytettynä pitkään, on se parhaimmillaan tuoreena. Tuoreinta mahdollista olutta on saatavilla nyt Hemingway’s Bar & Café -ravintolasta Helsingin...

Lue lisää

23.10.2018

Sinebrychoff ContentHubista tuotekuvat ja logot käyttöösi

Haluamme lisää tehokkuutta markkinointiin ja viestintään sekä hallittua brändin johtamista oman organisaation ja asiakkaiden välisessä kommunikaatiossa. Sinebrychoffin ravintola-asiakkailleen...

Lue lisää

Sinebrychoff logo

22.08.2018

Näin vaihdat DraughtMaster-astian oikein – video-ohjeet

DraughtMaster-astian vaihtaminen on helppoa, oli kysymyksessä sitten Modular20- tai Flex20-järjestelmä. Oheisesta videosta näet miten, homma hoituu oikein ja vikkelästi. Muistathan vaihdon...

Lue lisää

12.06.2018

Karhu viihtyy Kuumassa

Saunaravintola Kuuma avautuu maailman saunapääkaupunkiin Tampereelle. Laukontorin rannassa sijaitsevaan, läpi vuoden auki olevaan Kuumaan tulee kahvila-ravintola, kahdessa kerroksessa olevat...

Lue lisää

11.06.2018

Stella Artois -oluen lasipullo taas tilattavissa

Hyvä asiakkaamme! Stella Artois ilmoitti toukokuun lopulla tiettyihin eriin kuuluvien 0,33 litran lasisten Stella Artois -olutpullojen markkinoilta pois vetämisestä mahdollisen laatuvirheen...

Lue lisää

Sinebrychoff logo

04.06.2018

Näin kaadat täydellisen tuopin

Jos et ennen ole käyttänyt manuaalista hanaa, voi tämä video olla tarpeen. Täydellisen tuopin kaataminen on oikeastaan helppoa, kun muistat nämä muutamat asiat: Puhdas, brändinmukainen tai...

Lue lisää

23.04.2018

Karhu Ruis IPA – Karhun ensimmäinen pintahiivaolut

Suomen suosituin olutmerkki Karhu on tuonut markkinoille Suomen toiseksi suosituimman oluttyypin, India Pale Alen eli IPA:n. Lagerin jälkeen IPA on Suomessakin tunnetuin, suosituin ja tunnetuin...

Lue lisää

23.04.2018

DraughtMaster – hanaoluen uusi sukupolvi

Sinebrychoff laittaa Suomen ravintola-astiat vaihtoon yli puolen vuosisadan jälkeen. Uuden DraughtMaster-hanalaitteiden olut on laadukkaampaa ja säilyy pidempään. Carlsbergin kehittämässä...

Lue lisää

20.04.2018

Jäänsärkijä Lontoosta

Sinebrychoffin uusi On Trade -johtaja Christian Hickey painottaa elämyksien ja arvon kehittämistä horeca-liiketoiminnassa. Ja mitä hän ajattelee meistä suomalaisista? Kun Christian Hickeylle...

Lue lisää

23.02.2018

Mikä muuttuu ravintoloissa ja anniskelussa maaliskuussa 2018?

Uusi alkoholilaki toi muutoksia kauppaan 1.1. alkaen, ja myös ravintoloiden happy hour –mainonta vapautui. Toinen tärkeä päivämäärä on 1.3., kun loput alkoholilain muutoksista tulevat...

Lue lisää

15.12.2017

Uusi alkoholilaki pakettiin jouluksi

Eduskunta on tänään päättänyt uuden alkoholilain yksityiskohdista. Viimeinen nuijankopautus saadaan ensi viikolla, mutta näyttäisi siltä, että vuosien uudistustyö saadaan päätökseen....

Lue lisää

13.12.2017

Panimohevoset joululomalle

Myös Sinebrychoffin panimohevoset ja ajurit pääsevät ansaitulle joululomalle. Vuonna 2017 hevoset ja ajurit tekivät noin 200 keikkaa ja visiittiä eri puolilla Suomea. Sinebrychoffin...

Lue lisää

12.12.2017

Lapin rinteillä eletään kuumaa kautta

”Nyt on hyvä pössikset, bisnes kasvaa!” iloitsee Sinebrychoffin Pohjois-Suomen kenttämyyntipäällikkö Pekka Rouhiainen. Hän on tehnyt yhtiölle töitä jo 30 vuotta, suuren osan...

Lue lisää

12.12.2017

Kuusi aistia: moniaistisen olutravintolan kulmakivet

Haaga-Helia-ammattikorkeakoulun The Box -projektissa tutkitaan ravintola- ja baarikokemusta lisätyn todellisuuden (AR – augmented reality) keinoin. Haagan kampuksella tehdyissä...

Lue lisää

01.11.2017

Paras pikkujouluvuosi seitsemään vuoteen

2010-luvun paras yökerhojen vuosi on nyt, kertoo Night People Groupin ravintolatoimenjohtaja Mira Ritasmäki. Yritysmyynti, markkinointi ja erikoisoluet vetävät yleisen nousukauden lisäksi...

Lue lisää

07.06.2017

Anniskelun edustajillemme huippupisteet asiakaskyselyssä

”Iso kehityskohta on vielä siinä, miten voimme yhdessä ravintoloiden kanssa etsiä tapoja, joilla saadaan asiakkaan ovipumppu käymään tiuhempaan”, sanoo Sinebrychoffin tuore On Trade...

Lue lisää

06.06.2017

Tiesitkö tämän juomien maahantuonnista ja verotuksesta? Hyödynnä napakka infopaketti!

Alkoholilain uudistus jämähti jälleen. Lakia koskevan kädenväännön myötä – ja muutenkin – alamme on jatkuvasti tapetilla. Puhutaan mm. haitoista, verotuksesta, työllisyydestä...

Lue lisää