Ravintolat

16.06.2021

Hiezu – Hietaniemen rannan keidas

Helsingin Hietaniemen rannalla oleva Café & Bistro Hiezu tähtää ympärivuotiseen toimintaan. Helteisen rannan keidas tarjoaa viileää terassin varjoa, kylmiä juomia ja hyvää ruokaa...

Lue lisää

15.06.2021

Uudistunut Minuuttibaari – Karhu ei katso aikaa

Ehkä Suomen vilkkaimmalla paikalla sijaitseva Minuuttibaari Helsingin päärautatieasemalla on uudistunut. Karhu-brändätty viihtyisä baari junaa odottaessa suo mukavan tauon – ja miksei...

Lue lisää

15.06.2021

Palauta DraughtMaster-astiat oikein – älä heitä rahaa roskiin!

Kierrätyksen tehostamiseksi siirryimme pantillisiin hana-astioihin kaikissa DraughtMaster-tuotteissa huhtikuussa. Astioiden palautusprosentti onkin noussut hienosti. Palautathan sinäkin ravintolasi...

Lue lisää

23.04.2021

Hyödynnä digitaalista mediapankkiamme kuluttajien aktivoinnissa

Sinebrychoffin asiakkaiden vapaassa käytössä on DIME-palvelu, eli digitaalinen mediapankki, jonka sisältöä voit käyttää ravintolasi markkinoinnissa esimerkiksi sosiaalisessa mediassa,...

Lue lisää

12.04.2021

DraughtMaster-astioiden pantillinen kierrätys alkaa – astia muuttuu kirkkaaksi

Sinebrychoffin DraughtMaster-hanateknologia mahdollistaa markkinoiden korkealaatuisimmat hanatuotteet. Käytämme kevyitä kierrätettäviä astioita ja parannamme niiden kierrätettävyyttä ja...

Lue lisää

23.02.2021

Tilaa juomauutuudet kätevästi verkkokaupastamme!

Kaikki Sinebrychoffin kevään herkulliset uutuudet ovat nyt tilattavissa shop.sinebrychoff.fi -verkkokaupassa. Uutuustuotteiden jakelu alkaa 15.3. – paitsi Brooklyn Stonewall IPAn jakelu vasta...

Lue lisää

22.02.2021

Karhun uusi hana sai innoituksensa saunasta

Karhu-olut on saanut uuden upean erikoishanan, joka hakee innoituksensa suomalaisuudesta ja tietysti saunasta. Erillinen Karhu-hana vapauttaa tarvittaessa samalla yhden DraughtMaster-hanapisteen....

Lue lisää

19.02.2021

Sinebrychoffin olutkoulutukset ravintola-ammattilaisille jatkuvat!

Koulutuksia järjestetään kaikkialla Suomessa, ennakkoon sovittuina ajankohtina. Asiakaskoulutuspäällikkö, Beverage Master, Jukka Kahri (kuvassa) kiertää Suomea alla olevan viikkokalenterin...

Lue lisää

19.02.2021

Kausihanavalikoimaan kaksi huippuolutta Brooklyn Breweryltä

Sinebrychoffin anniskelun suosittu kausihanavalikoima uudistuu taas kesäksi ja valikoimaan saapuu kaksi uutuutta Yhdysvalloista Brooklyn Breweryltä. Lisäksi suosittu K1664 Blanc -vehnäolut on...

Lue lisää

19.02.2021

Rax-ravintoloissa maistuu nyt Crisp hanasta

Suomen suosituin alkoholiton olut Crisp on saatavilla myös DraughtMaster-hanassa, yksittäisissä Flex-hanalaitteissa. Rax Pizzabuffet -ravintolaketju uskoo alkoholittomaan olueen ja onkin ottanut...

Lue lisää

19.02.2021

Terassikausi tulee – oletko valmis?

Vaikean talven ja haastavan alkuvuoden jälkeen odotamme kaikki valoisempaa ja parempaa kevättä. Sieltä se tulee, terassikesäkin. Kokosimme yhteen muistilistan, mitä pitää olla valmiina, kun...

Lue lisää

05.01.2021

Alkoholittomat oluet kasvavat ja kehittyvät

Alkoholittomien oluiden suosio on kasvanut tasaisesti viime vuosina, terveys- ja keventämistrendi vain laajenee. Sinebrychoffin alkoholittomien panimojuomien valikoima kasvaa ja kehittyy keväällä...

Lue lisää

11.12.2020

Hesburger valitsi jälleen Sinebrychoffin ja Coca-Colan juomat

Coca-Colan suosikkijuomat jatkavat Hesburger-ravintolaketjun valikoimassa. Sinebrychoff ja Hesburger ovat tehneet jatkosopimuksen kumppanuudesta. Sinebrychoffin valmistamat Coca-Cola-juomat, kuten...

Lue lisää

19.10.2020

Olutkoulutusta henkilökunnallesi – livenä tai mobiilisti

Sinebrychoff kouluttaa vuosittain tuhansia jälleenmyyjiensä edustajia oluen tarjoilussa, tiedossa ja taidossa. Tämän tukena tarjoamme ilmaiseksi kännykkäkoulutusta kätevällä...

Lue lisää

17.08.2020

Kouluta henkilökuntasi Skillablella

Sinebrychoff kouluttaa vuosittain tuhansia jälleenmyyjiensä edustajia oluen tarjoilussa, tiedossa ja taidossa. Tämän tukena tarjoamme ilmaiseksi kännykkäkoulutusta kätevällä...

Lue lisää

17.08.2020

Pidä huolta ravintolasi hygieniasta ja turvallisuudesta

Koronavirustilanne on Suomessa kääntynyt jälleen huonompaan suuntaan ja siksi on ensiarvoisen tärkeää, että ravintolassasi noudatetaan viranomaisten ohjeita ja hyvää hygieniaa. Turvallisuus...

Lue lisää

17.08.2020

Kaksi Jacobsen-olutta ja Grimbergen Double-Ambreé Sinebrychoffin kausihanavalikoimaan

Sinebrychoff tuo ravintoloiden hanavalikoimaan kaksi uutta olutta syksyllä 2020 osana vaihtuvaa kausihanatarjontaansa. Jacobsen Yakima IPA ja Jacobsen Brown Ale ovat Carlsbergin Jacobsenin...

Lue lisää

04.05.2020

Ohjeita hana- ja virvoitusjuomalaitteiden käyttöönottoon

Kun ravintolat aukeavat jälleen kesällä, kannattaa ajoissa varmistua juomalaitteistojen toimivuudesta. Apua saa luonnollisesti Sinebrychoffin laitepalvelulta, mutta paljon pystyy tekemään...

Lue lisää

Huuhkajien avauskokoonpano Suomi - Bosnia-Hertsegovinaa vastaan EM-karsinnassa Tampereella 8.6.2019. Photo: Jussi Eskola

24.02.2020

Huuhkajat ja KOFF suuren äärellä

”Tämä on historiallinen hetki Suomessa. Nyt ollaan jonkun suuren äärellä”, hehkuttaa KOFF-oluen tuotepäällikkö Niklas Rinne Sinebrychoffilta. Yhtiö on juuri solminut Suomen...

Lue lisää

17.02.2020

Messilässä on aina talvella lunta – jo 50 vuotta

Hollolassa Lahden kupeessa oleva laskettelukeskus Messilä täytti vuodenvaihteessa jo 50 vuotta. Messilässä on osattu aina sopeutua kuluttajien muuttuviin tottumuksiin ja toiveisiin. Sinebrychoff...

Lue lisää

17.02.2020

DraughtMaster-hanat vievät pitkälle

DraughtMaster-hanajärjestelmä alkoi mullistaa oluen tarjoilua keväällä 2018, ja jatkaa kehittymistään. Nyt DraughtMaster-hanat voidaan asentaa myös paikkoihin, joissa astiat ovat kauempana...

Lue lisää

10.12.2019

Alkoholiton olut pian myös hanasta

Olutmaailman hiljainen megatrendi on viime vuosina ollut alkoholittoman oluen hovikelpoistuminen ja tarjonnan moninkertaistuminen. 0-oluessa tiivistyvät ajankohtaiset virtaukset: terveyden...

Lue lisää

02.12.2019

Vuodenvaihteen olutuutuudet: Poretti ja Duckstein

Sinebrychoff tuo vuodenvaihteessa Suomen markkinoille kolme olutuutuutta: Poretti 4 Luppoli -lager ja Poretti 6 Luppoli Bock Rossa  -bock-oluet Italiasta sekä saksalaisen Duckstein Weizen...

Lue lisää

21.10.2019

Viisi vinkkiä pikkujoulusesonkiin

Marraskuu on pian täällä ja niin on myös pikkujoulusesonki. Kokenut ravintolanpitäjä varautuu tähän työpaikkojen, ystäväporukoiden, monenlaisten seurojen ja yhdistysten juhla-aikaan....

Lue lisää

21.08.2019

KOFF Long Drink – se toinen lonkero – nyt myös hanassa

Vuodesta 1957 asti KOFF on tarkoittanut raikasta olutta, 2019 alkaen myös lonkeroa. KOFF Long Drink on moderni lonkero Sinebrychoffin 200 vuoden kokemuksella. Keväällä lanseerattu greippi löytyy...

Lue lisää

19.08.2019

Arttu Wiskari toteutti unelmansa ja perusti ravintolan

Muusikko Arttu Wiskari on ollut yksi Suomen suosituimpia laulaja-lauluntekijöitä jo kymmenisen vuotta, Mökkitie-kappale ilmestyi kesällä 2010. Artulla ja vaimollaan Pauliinalla on ollut jo...

Lue lisää

19.08.2019

Brooklyn Special Effects – erikoisen hyvä alkoholiton olut

Alkoholittoman oluen suosio jatkaa kasvuaan niin globaalisti kuin Suomessakin. Sinebrychoff tuo valikoimaansa elokuussa kiinnostavan ja kehutun Brooklyn Breweryn Special Effects -oluen. Brooklyn...

Lue lisää

14.06.2019

Helppous, aitous, terveys!

”Suomalaisten juoma- ja ruokatrendeissä korostuu kiinnostus terveelliseen ja aitouteen. Toisaalta juomavalinnoissa korostuu myös helppous, rationaalisuus ja tuttuus, kuvaa tämän päivän...

Lue lisää

15.04.2019

Flex 20 -hanaolutjärjestelmä venyy pieneen ja isoon tarjoiluun

Sinebrychoff on uudistamassa hanaoluen tarjoilua Suomessa, DraughtMaster Modular 20 -järjestelmä on tänä vuonna jo 1 000 anniskelupaikassa Suomessa. Modularin ”pikkuveli”, siirrettävä Flex...

Lue lisää

15.04.2019

Nopeasti, räätälöidysti, suunnitelmallisesti

Sinebrychoffin anniskelumyynnin uusimmat ketjuasiakasvastuussa olevat ammattilaiset ovat Heidi Salminen  ja Essi Hämäläinen. Molemmat ovat olleet jälleenmyyjiemme tukena vuoden alusta. Sekä...

Lue lisää