Ravintolat

19.08.2019

Brooklyn Special Effects – erikoisen hyvä alkoholiton olut

Alkoholittoman oluen suosio jatkaa kasvuaan niin globaalisti kuin Suomessakin. Sinebrychoff tuo valikoimaansa elokuussa kiinnostavan ja kehutun Brooklyn Breweryn Special Effects -oluen. Brooklyn...

Lue lisää

14.06.2019

Helppous, aitous, terveys!

”Suomalaisten juoma- ja ruokatrendeissä korostuu kiinnostus terveelliseen ja aitouteen. Toisaalta juomavalinnoissa korostuu myös helppous, rationaalisuus ja tuttuus, kuvaa tämän päivän...

Lue lisää

15.04.2019

Flex 20 -hanaolutjärjestelmä venyy pieneen ja isoon tarjoiluun

Sinebrychoff on uudistamassa hanaoluen tarjoilua Suomessa, DraughtMaster Modular 20 -järjestelmä on tänä vuonna jo 1 000 anniskelupaikassa Suomessa. Modularin ”pikkuveli”, siirrettävä Flex...

Lue lisää

15.04.2019

Nopeasti, räätälöidysti, suunnitelmallisesti

Sinebrychoffin anniskelumyynnin uusimmat ketjuasiakasvastuussa olevat ammattilaiset ovat Heidi Salminen  ja Essi Hämäläinen. Molemmat ovat olleet jälleenmyyjiemme tukena vuoden alusta. Sekä...

Lue lisää

Sinebrychoff logo

06.03.2019

Uudessa alkoholilaissa on vielä paljon mahdollisuuksia

”Moni asia muuttui 2018 ja siksi kannattaa käydä läpi kaikki uuden alkoholilain tuomat mahdollisuudet. Menestyvä ravintola tarjoaa kuluttajalle korkealaatuisen elämyksen, mikä lisää...

Lue lisää

12.12.2018

Joulunajan muutokset juomakuljetuksiimme

Joulu on ovella ja siitä seuraa muutoksia toimituksiimme ja juomatilausaikatauluihin. Joulun ja uudenvuoden pyhinä ei ole juomatoimituksia 24. – 26.12. eikä 1.1.2019. Jos normaali...

Lue lisää

11.12.2018

Karhu-tynnyriolut – tuoreinta olutta suoraan panimolta

Vaikka olut kestääkin oikein säilytettynä pitkään, on se parhaimmillaan tuoreena. Tuoreinta mahdollista olutta on saatavilla nyt Hemingway’s Bar & Café -ravintolasta Helsingin...

Lue lisää

23.10.2018

Sinebrychoff ContentHubista tuotekuvat ja logot käyttöösi

Haluamme lisää tehokkuutta markkinointiin ja viestintään sekä hallittua brändin johtamista oman organisaation ja asiakkaiden välisessä kommunikaatiossa. Sinebrychoffin ravintola-asiakkailleen...

Lue lisää

Sinebrychoff logo

22.08.2018

Näin vaihdat DraughtMaster-astian oikein – video-ohjeet

DraughtMaster-astian vaihtaminen on helppoa, oli kysymyksessä sitten Modular20- tai Flex20-järjestelmä. Oheisesta videosta näet miten, homma hoituu oikein ja vikkelästi. Muistathan vaihdon...

Lue lisää

12.06.2018

Karhu viihtyy Kuumassa

Saunaravintola Kuuma avautuu maailman saunapääkaupunkiin Tampereelle. Laukontorin rannassa sijaitsevaan, läpi vuoden auki olevaan Kuumaan tulee kahvila-ravintola, kahdessa kerroksessa olevat...

Lue lisää

11.06.2018

Stella Artois -oluen lasipullo taas tilattavissa

Hyvä asiakkaamme! Stella Artois ilmoitti toukokuun lopulla tiettyihin eriin kuuluvien 0,33 litran lasisten Stella Artois -olutpullojen markkinoilta pois vetämisestä mahdollisen laatuvirheen...

Lue lisää

Sinebrychoff logo

04.06.2018

Näin kaadat täydellisen tuopin

Jos et ennen ole käyttänyt manuaalista hanaa, voi tämä video olla tarpeen. Täydellisen tuopin kaataminen on oikeastaan helppoa, kun muistat nämä muutamat asiat: Puhdas, brändinmukainen tai...

Lue lisää

23.04.2018

Karhu Ruis IPA – Karhun ensimmäinen pintahiivaolut

Suomen suosituin olutmerkki Karhu on tuonut markkinoille Suomen toiseksi suosituimman oluttyypin, India Pale Alen eli IPA:n. Lagerin jälkeen IPA on Suomessakin tunnetuin, suosituin ja tunnetuin...

Lue lisää

23.04.2018

DraughtMaster – hanaoluen uusi sukupolvi

Sinebrychoff laittaa Suomen ravintola-astiat vaihtoon yli puolen vuosisadan jälkeen. Uuden DraughtMaster-hanalaitteiden olut on laadukkaampaa ja säilyy pidempään. Carlsbergin kehittämässä...

Lue lisää

20.04.2018

Jäänsärkijä Lontoosta

Sinebrychoffin uusi On Trade -johtaja Christian Hickey painottaa elämyksien ja arvon kehittämistä horeca-liiketoiminnassa. Ja mitä hän ajattelee meistä suomalaisista? Kun Christian Hickeylle...

Lue lisää

23.02.2018

Mikä muuttuu ravintoloissa ja anniskelussa maaliskuussa 2018?

Uusi alkoholilaki toi muutoksia kauppaan 1.1. alkaen, ja myös ravintoloiden happy hour –mainonta vapautui. Toinen tärkeä päivämäärä on 1.3., kun loput alkoholilain muutoksista tulevat...

Lue lisää

15.12.2017

Uusi alkoholilaki pakettiin jouluksi

Eduskunta on tänään päättänyt uuden alkoholilain yksityiskohdista. Viimeinen nuijankopautus saadaan ensi viikolla, mutta näyttäisi siltä, että vuosien uudistustyö saadaan päätökseen....

Lue lisää

13.12.2017

Panimohevoset joululomalle

Myös Sinebrychoffin panimohevoset ja ajurit pääsevät ansaitulle joululomalle. Vuonna 2017 hevoset ja ajurit tekivät noin 200 keikkaa ja visiittiä eri puolilla Suomea. Sinebrychoffin...

Lue lisää

12.12.2017

Lapin rinteillä eletään kuumaa kautta

”Nyt on hyvä pössikset, bisnes kasvaa!” iloitsee Sinebrychoffin Pohjois-Suomen kenttämyyntipäällikkö Pekka Rouhiainen. Hän on tehnyt yhtiölle töitä jo 30 vuotta, suuren osan...

Lue lisää

12.12.2017

Kuusi aistia: moniaistisen olutravintolan kulmakivet

Haaga-Helia-ammattikorkeakoulun The Box -projektissa tutkitaan ravintola- ja baarikokemusta lisätyn todellisuuden (AR – augmented reality) keinoin. Haagan kampuksella tehdyissä...

Lue lisää

01.11.2017

Paras pikkujouluvuosi seitsemään vuoteen

2010-luvun paras yökerhojen vuosi on nyt, kertoo Night People Groupin ravintolatoimenjohtaja Mira Ritasmäki. Yritysmyynti, markkinointi ja erikoisoluet vetävät yleisen nousukauden lisäksi...

Lue lisää

07.06.2017

Anniskelun edustajillemme huippupisteet asiakaskyselyssä

”Iso kehityskohta on vielä siinä, miten voimme yhdessä ravintoloiden kanssa etsiä tapoja, joilla saadaan asiakkaan ovipumppu käymään tiuhempaan”, sanoo Sinebrychoffin tuore On Trade...

Lue lisää

06.06.2017

Tiesitkö tämän juomien maahantuonnista ja verotuksesta? Hyödynnä napakka infopaketti!

Alkoholilain uudistus jämähti jälleen. Lakia koskevan kädenväännön myötä – ja muutenkin – alamme on jatkuvasti tapetilla. Puhutaan mm. haitoista, verotuksesta, työllisyydestä...

Lue lisää

02.06.2017

DIME uudistui – rekisteröidy heti ja voita liput Tuska-festareille!

Sinebrychoffin DIME-palvelun avulla jälleenmyyjämme ovat voineet luoda Facebook- ja muita screen-mainoksia tapahtumista, teemailloista tai tuotetarjouksista. Uudistuneella DIMEllä voi luoda nyt...

Lue lisää

26.04.2017

Kronenbourg 1664 Blanc – moderni vehnäolut luo uusia erikoisoluen ystäviä

Suomalaisten halu kokeilla erikoisoluita ja uusia maltaisia makuja ei ota laantuakseen. Sinebrychoffin uutuuksien joukossa on yksi tämän hetken kysytyimmistä kansainvälisistä oluista:...

Lue lisää

13.02.2017

Coca-Colan lasipullo ja hampurilainen kuuluvat yhteen

Ravintola-asiakkaat osaavat vaatia yhä enemmän ruokien ja juomien makukokonaisuudelta. Coca-Cola lasipullossa, klassikko, on myös pääkaupunkiseudun parhaaksi uudeksi ravintolaksi valitun...

Lue lisää

13.02.2017

Uuden alkoholilain lausuntokierros päättyi: missä nyt mennään?

Uuden valmisteilla olevan alkoholilain lausuntokierros päättyi 16.1.2017. Sinebrychoff antoi Sosiaali- ja terveysministeriölle jätetyssä lausunnossaan tukensa Sipilän hallituksen keväällä...

Lue lisää

Sinebrychoff logo

13.02.2017

Panimojuomatrendit 2017: tyyntä myrskyn edellä?

Sinebrychoffin markkinointijohtaja Alexander Sneen näkee, että yksittäisiä juomakategorioita suuremmat muutokset tapahtuvat kuluttajien muuttuvissa vaatimuksissa. “Kuluttajat tulevat yhä...

Lue lisää

Sinebrychoff logo

13.12.2016

Esitys uudeksi alkoholilaiksi ei täyttänyt ravintola-alan odotuksia

“Odotimme uudelta alkoholilainsäädännöltä paljon, mutta olemme monessa suhteessa tähän esitykseen hyvin pettyneitä”, sanoo MaRa ry:n toimitusjohtaja Timo Lappi. “Toisesta suunnasta...

Lue lisää

17.10.2016

Lisääthän sinäkin jo myyntiäsi DIME:llä?

Jo sadat ravintolat ja baarit vetävät väkeä kiekko- ja futisiltoihin Sinebrychoffin DIME-palvelun avulla. Kyseessä on ilmainen, nopea ja helppo tapa luoda Facebook- tai screen-mainos ravintolan...

Lue lisää