Ravintolat

16.06.2021
Hiezu – Hietaniemen rannan keidas
Helsingin Hietaniemen rannalla oleva Café & Bistro Hiezu tähtää ympärivuotiseen toimintaan. Helteisen rannan keidas tarjoaa viileää terassin varjoa, kylmiä juomia ja hyvää ruokaa...

15.06.2021
Uudistunut Minuuttibaari – Karhu ei katso aikaa
Ehkä Suomen vilkkaimmalla paikalla sijaitseva Minuuttibaari Helsingin päärautatieasemalla on uudistunut. Karhu-brändätty viihtyisä baari junaa odottaessa suo mukavan tauon – ja miksei...

15.06.2021
Palauta DraughtMaster-astiat oikein – älä heitä rahaa roskiin!
Kierrätyksen tehostamiseksi siirryimme pantillisiin hana-astioihin kaikissa DraughtMaster-tuotteissa huhtikuussa. Astioiden palautusprosentti onkin noussut hienosti. Palautathan sinäkin ravintolasi...

23.04.2021
Hyödynnä digitaalista mediapankkiamme kuluttajien aktivoinnissa
Sinebrychoffin asiakkaiden vapaassa käytössä on DIME-palvelu, eli digitaalinen mediapankki, jonka sisältöä voit käyttää ravintolasi markkinoinnissa esimerkiksi sosiaalisessa mediassa,...

12.04.2021
DraughtMaster-astioiden pantillinen kierrätys alkaa – astia muuttuu kirkkaaksi
Sinebrychoffin DraughtMaster-hanateknologia mahdollistaa markkinoiden korkealaatuisimmat hanatuotteet. Käytämme kevyitä kierrätettäviä astioita ja parannamme niiden kierrätettävyyttä ja...

23.02.2021
Tilaa juomauutuudet kätevästi verkkokaupastamme!
Kaikki Sinebrychoffin kevään herkulliset uutuudet ovat nyt tilattavissa shop.sinebrychoff.fi -verkkokaupassa. Uutuustuotteiden jakelu alkaa 15.3. – paitsi Brooklyn Stonewall IPAn jakelu vasta...

22.02.2021
Karhun uusi hana sai innoituksensa saunasta
Karhu-olut on saanut uuden upean erikoishanan, joka hakee innoituksensa suomalaisuudesta ja tietysti saunasta. Erillinen Karhu-hana vapauttaa tarvittaessa samalla yhden DraughtMaster-hanapisteen....

19.02.2021
Sinebrychoffin olutkoulutukset ravintola-ammattilaisille jatkuvat!
Koulutuksia järjestetään kaikkialla Suomessa, ennakkoon sovittuina ajankohtina. Asiakaskoulutuspäällikkö, Beverage Master, Jukka Kahri (kuvassa) kiertää Suomea alla olevan viikkokalenterin...

19.02.2021
Kausihanavalikoimaan kaksi huippuolutta Brooklyn Breweryltä
Sinebrychoffin anniskelun suosittu kausihanavalikoima uudistuu taas kesäksi ja valikoimaan saapuu kaksi uutuutta Yhdysvalloista Brooklyn Breweryltä. Lisäksi suosittu K1664 Blanc -vehnäolut on...

19.02.2021
Rax-ravintoloissa maistuu nyt Crisp hanasta
Suomen suosituin alkoholiton olut Crisp on saatavilla myös DraughtMaster-hanassa, yksittäisissä Flex-hanalaitteissa. Rax Pizzabuffet -ravintolaketju uskoo alkoholittomaan olueen ja onkin ottanut...

19.02.2021
Terassikausi tulee – oletko valmis?
Vaikean talven ja haastavan alkuvuoden jälkeen odotamme kaikki valoisempaa ja parempaa kevättä. Sieltä se tulee, terassikesäkin. Kokosimme yhteen muistilistan, mitä pitää olla valmiina, kun...

05.01.2021
Alkoholittomat oluet kasvavat ja kehittyvät
Alkoholittomien oluiden suosio on kasvanut tasaisesti viime vuosina, terveys- ja keventämistrendi vain laajenee. Sinebrychoffin alkoholittomien panimojuomien valikoima kasvaa ja kehittyy keväällä...

11.12.2020
Hesburger valitsi jälleen Sinebrychoffin ja Coca-Colan juomat
Coca-Colan suosikkijuomat jatkavat Hesburger-ravintolaketjun valikoimassa. Sinebrychoff ja Hesburger ovat tehneet jatkosopimuksen kumppanuudesta. Sinebrychoffin valmistamat Coca-Cola-juomat, kuten...

19.10.2020
Olutkoulutusta henkilökunnallesi – livenä tai mobiilisti
Sinebrychoff kouluttaa vuosittain tuhansia jälleenmyyjiensä edustajia oluen tarjoilussa, tiedossa ja taidossa. Tämän tukena tarjoamme ilmaiseksi kännykkäkoulutusta kätevällä...

17.08.2020
Kouluta henkilökuntasi Skillablella
Sinebrychoff kouluttaa vuosittain tuhansia jälleenmyyjiensä edustajia oluen tarjoilussa, tiedossa ja taidossa. Tämän tukena tarjoamme ilmaiseksi kännykkäkoulutusta kätevällä...

17.08.2020
Pidä huolta ravintolasi hygieniasta ja turvallisuudesta
Koronavirustilanne on Suomessa kääntynyt jälleen huonompaan suuntaan ja siksi on ensiarvoisen tärkeää, että ravintolassasi noudatetaan viranomaisten ohjeita ja hyvää hygieniaa. Turvallisuus...

17.08.2020
Kaksi Jacobsen-olutta ja Grimbergen Double-Ambreé Sinebrychoffin kausihanavalikoimaan
Sinebrychoff tuo ravintoloiden hanavalikoimaan kaksi uutta olutta syksyllä 2020 osana vaihtuvaa kausihanatarjontaansa. Jacobsen Yakima IPA ja Jacobsen Brown Ale ovat Carlsbergin Jacobsenin...

04.05.2020
Ohjeita hana- ja virvoitusjuomalaitteiden käyttöönottoon
Kun ravintolat aukeavat jälleen kesällä, kannattaa ajoissa varmistua juomalaitteistojen toimivuudesta. Apua saa luonnollisesti Sinebrychoffin laitepalvelulta, mutta paljon pystyy tekemään...

24.02.2020
Huuhkajat ja KOFF suuren äärellä
”Tämä on historiallinen hetki Suomessa. Nyt ollaan jonkun suuren äärellä”, hehkuttaa KOFF-oluen tuotepäällikkö Niklas Rinne Sinebrychoffilta. Yhtiö on juuri solminut Suomen...

17.02.2020
Messilässä on aina talvella lunta – jo 50 vuotta
Hollolassa Lahden kupeessa oleva laskettelukeskus Messilä täytti vuodenvaihteessa jo 50 vuotta. Messilässä on osattu aina sopeutua kuluttajien muuttuviin tottumuksiin ja toiveisiin. Sinebrychoff...

17.02.2020
DraughtMaster-hanat vievät pitkälle
DraughtMaster-hanajärjestelmä alkoi mullistaa oluen tarjoilua keväällä 2018, ja jatkaa kehittymistään. Nyt DraughtMaster-hanat voidaan asentaa myös paikkoihin, joissa astiat ovat kauempana...

10.12.2019
Alkoholiton olut pian myös hanasta
Olutmaailman hiljainen megatrendi on viime vuosina ollut alkoholittoman oluen hovikelpoistuminen ja tarjonnan moninkertaistuminen. 0-oluessa tiivistyvät ajankohtaiset virtaukset: terveyden...

02.12.2019
Vuodenvaihteen olutuutuudet: Poretti ja Duckstein
Sinebrychoff tuo vuodenvaihteessa Suomen markkinoille kolme olutuutuutta: Poretti 4 Luppoli -lager ja Poretti 6 Luppoli Bock Rossa -bock-oluet Italiasta sekä saksalaisen Duckstein Weizen...

21.10.2019
Viisi vinkkiä pikkujoulusesonkiin
Marraskuu on pian täällä ja niin on myös pikkujoulusesonki. Kokenut ravintolanpitäjä varautuu tähän työpaikkojen, ystäväporukoiden, monenlaisten seurojen ja yhdistysten juhla-aikaan....

21.08.2019
KOFF Long Drink – se toinen lonkero – nyt myös hanassa
Vuodesta 1957 asti KOFF on tarkoittanut raikasta olutta, 2019 alkaen myös lonkeroa. KOFF Long Drink on moderni lonkero Sinebrychoffin 200 vuoden kokemuksella. Keväällä lanseerattu greippi löytyy...

19.08.2019
Arttu Wiskari toteutti unelmansa ja perusti ravintolan
Muusikko Arttu Wiskari on ollut yksi Suomen suosituimpia laulaja-lauluntekijöitä jo kymmenisen vuotta, Mökkitie-kappale ilmestyi kesällä 2010. Artulla ja vaimollaan Pauliinalla on ollut jo...

19.08.2019
Brooklyn Special Effects – erikoisen hyvä alkoholiton olut
Alkoholittoman oluen suosio jatkaa kasvuaan niin globaalisti kuin Suomessakin. Sinebrychoff tuo valikoimaansa elokuussa kiinnostavan ja kehutun Brooklyn Breweryn Special Effects -oluen. Brooklyn...

14.06.2019
Helppous, aitous, terveys!
”Suomalaisten juoma- ja ruokatrendeissä korostuu kiinnostus terveelliseen ja aitouteen. Toisaalta juomavalinnoissa korostuu myös helppous, rationaalisuus ja tuttuus, kuvaa tämän päivän...

15.04.2019
Flex 20 -hanaolutjärjestelmä venyy pieneen ja isoon tarjoiluun
Sinebrychoff on uudistamassa hanaoluen tarjoilua Suomessa, DraughtMaster Modular 20 -järjestelmä on tänä vuonna jo 1 000 anniskelupaikassa Suomessa. Modularin ”pikkuveli”, siirrettävä Flex...

15.04.2019
Nopeasti, räätälöidysti, suunnitelmallisesti
Sinebrychoffin anniskelumyynnin uusimmat ketjuasiakasvastuussa olevat ammattilaiset ovat Heidi Salminen ja Essi Hämäläinen. Molemmat ovat olleet jälleenmyyjiemme tukena vuoden alusta. Sekä...