Ravintolat

15.12.2017
Uusi alkoholilaki pakettiin jouluksi
Eduskunta on tänään päättänyt uuden alkoholilain yksityiskohdista. Viimeinen nuijankopautus saadaan ensi viikolla, mutta näyttäisi siltä, että vuosien uudistustyö saadaan päätökseen....

13.12.2017
Panimohevoset joululomalle
Myös Sinebrychoffin panimohevoset ja ajurit pääsevät ansaitulle joululomalle. Vuonna 2017 hevoset ja ajurit tekivät noin 200 keikkaa ja visiittiä eri puolilla Suomea. Sinebrychoffin...

12.12.2017
Lapin rinteillä eletään kuumaa kautta
”Nyt on hyvä pössikset, bisnes kasvaa!” iloitsee Sinebrychoffin Pohjois-Suomen kenttämyyntipäällikkö Pekka Rouhiainen. Hän on tehnyt yhtiölle töitä jo 30 vuotta, suuren osan...

12.12.2017
Kuusi aistia: moniaistisen olutravintolan kulmakivet
Haaga-Helia-ammattikorkeakoulun The Box -projektissa tutkitaan ravintola- ja baarikokemusta lisätyn todellisuuden (AR – augmented reality) keinoin. Haagan kampuksella tehdyissä...

01.11.2017
Paras pikkujouluvuosi seitsemään vuoteen
2010-luvun paras yökerhojen vuosi on nyt, kertoo Night People Groupin ravintolatoimenjohtaja Mira Ritasmäki. Yritysmyynti, markkinointi ja erikoisoluet vetävät yleisen nousukauden lisäksi...

07.06.2017
Anniskelun edustajillemme huippupisteet asiakaskyselyssä
”Iso kehityskohta on vielä siinä, miten voimme yhdessä ravintoloiden kanssa etsiä tapoja, joilla saadaan asiakkaan ovipumppu käymään tiuhempaan”, sanoo Sinebrychoffin tuore On Trade...

06.06.2017
Tiesitkö tämän juomien maahantuonnista ja verotuksesta? Hyödynnä napakka infopaketti!
Alkoholilain uudistus jämähti jälleen. Lakia koskevan kädenväännön myötä – ja muutenkin – alamme on jatkuvasti tapetilla. Puhutaan mm. haitoista, verotuksesta, työllisyydestä...

02.06.2017
DIME uudistui – rekisteröidy heti ja voita liput Tuska-festareille!
Sinebrychoffin DIME-palvelun avulla jälleenmyyjämme ovat voineet luoda Facebook- ja muita screen-mainoksia tapahtumista, teemailloista tai tuotetarjouksista. Uudistuneella DIMEllä voi luoda nyt...

26.04.2017
Kronenbourg 1664 Blanc – moderni vehnäolut luo uusia erikoisoluen ystäviä
Suomalaisten halu kokeilla erikoisoluita ja uusia maltaisia makuja ei ota laantuakseen. Sinebrychoffin uutuuksien joukossa on yksi tämän hetken kysytyimmistä kansainvälisistä oluista:...

13.02.2017
Coca-Colan lasipullo ja hampurilainen kuuluvat yhteen
Ravintola-asiakkaat osaavat vaatia yhä enemmän ruokien ja juomien makukokonaisuudelta. Coca-Cola lasipullossa, klassikko, on myös pääkaupunkiseudun parhaaksi uudeksi ravintolaksi valitun...

13.02.2017
Uuden alkoholilain lausuntokierros päättyi: missä nyt mennään?
Uuden valmisteilla olevan alkoholilain lausuntokierros päättyi 16.1.2017. Sinebrychoff antoi Sosiaali- ja terveysministeriölle jätetyssä lausunnossaan tukensa Sipilän hallituksen keväällä...

13.02.2017
Panimojuomatrendit 2017: tyyntä myrskyn edellä?
Sinebrychoffin markkinointijohtaja Alexander Sneen näkee, että yksittäisiä juomakategorioita suuremmat muutokset tapahtuvat kuluttajien muuttuvissa vaatimuksissa. “Kuluttajat tulevat yhä...

13.12.2016
Esitys uudeksi alkoholilaiksi ei täyttänyt ravintola-alan odotuksia
“Odotimme uudelta alkoholilainsäädännöltä paljon, mutta olemme monessa suhteessa tähän esitykseen hyvin pettyneitä”, sanoo MaRa ry:n toimitusjohtaja Timo Lappi. “Toisesta suunnasta...

17.10.2016
Lisääthän sinäkin jo myyntiäsi DIME:llä?
Jo sadat ravintolat ja baarit vetävät väkeä kiekko- ja futisiltoihin Sinebrychoffin DIME-palvelun avulla. Kyseessä on ilmainen, nopea ja helppo tapa luoda Facebook- tai screen-mainos ravintolan...

17.10.2016
Helsingin alueen asiakkaamme – pian tapaat Pasin
Sales Ambassador – myynnin lähettiläs – Pasi Puustinen on aloittanut työnsä Sinebrychoffin Helsingin alueella. Pasi auttaa erityisesti vuoro- ja ravintolapäälliköitä arjen...

17.08.2016
Karhu Tumma Lager – tummaksi paahdettua täyttä olutta
Karhu tuo markkinoille kotimaisen tumman lageroluen. Karhu Tumma Lager on aromikas ja kahvimaisen paahtunut pohjahiivaolut. Tumma lager on vaalean lagerin jälkeen yhä toiseksi suosituin...

17.08.2016
Terästehtaan olut – Brooklyn Hecla Iron Ale
Brooklyn Breweryn uutuus Suomessa, Hecla Iron Ale, on tumma ja kevyt pintahiivaolut, 3,4 %. Oluttyypiltään Hecla on Dark Session Ale. Kuten toinen Brooklynin kevyemmistä oluista, Brooklyn Half...

15.03.2016
KOFF APA on vuoden 2016 olutlanseeraus
Rakkaudella valmistettu KOFF American Pale Ale on vuoden 2016 olutlanseeraus. Uusi KOFF APA jatkaa KOFF-brändin vauhdikasta alkuvuotta. Makutestin voittaja* KOFF APA on saanut heti julkistamisensa...

14.03.2016
Olutmestarin Export Pils osui maaliinsa
Suomen Olutmestariksi lokakuussa valittu Antti Peltonen suunnitteli suodattamattoman Olutmestarin Export Pils -oluen yhdessä Sinebrychoffin kanssa. Olutta myydään hanatuotteena laajan valikoiman...

14.03.2016
Brändien omilla kierrätyslasipulloilla on vetovoimaa
Sinebrychoff investoi kierrätyslasipulloihin Keravalla – olut siirtyy tölkkeihin, mutta brändien omilla lasipulloilla on vetovoimaa. Sinebrychoffin olemassa oleva, uudelleentäytettävien...

21.10.2015
#Oluella – oluen kaataminen
#Oluella vie oluen monipuoliseen maailmaan Sinebrychoffin olutasiantuntijan Anikó Lehtisen johdolla! Haluatko oppia kaatamaan olutta ammattilaisen...

21.10.2015
Antti Peltonen on Suomen Olutmestari 2016
Rovaniemeläinen baarimestari Antti Peltonen Oliver’s Corner -ravintolasta on Suomen Olutmestari 2016. Olutkisälleiksi valittiin Jussi Leveelahti (Ravintola Olhus Kobenhavn, Helsinki) ja Mikko...

06.08.2015
Art goes Kapakka – 10 yötä, 10 päivää taidetta kapakoissa
Art goes kapakka on piristänyt Helsingin elokuun iltoja jo vuodesta 1995 lähtien, 21 kertaa. Sinebrychoff on ollut mukana menossa vuodesta 1996 – kapakkatunnelmaanhan taide ja viihde...

29.04.2015
Miten olisi SpåraKOFF-kierros?
SpåraKOFF on ravintolaksi muutettu, koffinpunainen raitiovaunu, joka kiertää Helsingin kantakaupungin keskeisimmät nähtävyydet. Suomen ainoa ravintolaraitiovaunu aloittaa reittiliikenteen 4.5....

12.03.2015
St. Patrick’s Day – vuoden ystävällisin päivä
Irlannin kansallispyhimykselle omistettu Pyhän Patrickin päivä 17.3. on irlantilaisten kansallinen juhlapäivä ja maailman suurin ravintolatapahtuma. St Patrick’s Dayn vietto on yleistynyt...

22.10.2014
Jippalot käynnistää pikkujoulut Restelin ravintoloissa.
Kesäkausi ja suomalaisten suosimat juhlapyhät ovat panimoille ja ravintoloille myynnillisesti merkittäviä. Vuodesta toiseen ylitse muiden on kuitenkin pikkujoulukausi. ”Pikkujoulukausi on...

21.10.2014
Juhani Merimaa: Tavastia-klubi kuuntelee asiakkaitaan.
Tavastia-klubin toimitusjohtaja Juhani Merimaa, kiinnostaako olut nuoria aikuisia? Puheet oluen poistumisesta nuorten aikuisten keskuudesta ovat hiukan liioiteltuja. Mielenkiinto uudentyyppisiin...

20.10.2014
Janna Hurmerinta: Paras aloitusaika keikalle on puoli kymmenen.
Katso video kuinka Janna Hurmerinta taiteilee Niki-lehden kannen taustakuvan 60 sekunnissa. Mitä yhteistä on Nivalan Puustellilla, Hämeenlinnan Aulanko Areenalla ja Valkeakosken Waltikalla? Ne...

15.10.2014
Herra Ylppö: ”Rock elää!”
Sinebrychoff on järjestänyt KOFF Rock 1st Warning -nimisen kampanjan, jonka ajatuksena on löytää uusia artisteja ja nostaa esille uusia bändejä. Raivata uusille soittoniekoille tietä kohti...

14.10.2014
Jani Suomalainen on Suomen Olutmestari 2015
Helsinkiläinen baarimestari Jani Suomalainen Staffpoint Oy:stä on Suomen Olutmestari 2015. Olutkisälleiksi valittiin Laura Korpela (Ravintola Kaunis Kampela, Helsinki) ja Jussi Leveelahti (Olhus...