Ravintolat

06.03.2019
Uudessa alkoholilaissa on vielä paljon mahdollisuuksia
”Moni asia muuttui 2018 ja siksi kannattaa käydä läpi kaikki uuden alkoholilain tuomat mahdollisuudet. Menestyvä ravintola tarjoaa kuluttajalle korkealaatuisen elämyksen, mikä lisää...


12.12.2018
Joulunajan muutokset juomakuljetuksiimme
Joulu on ovella ja siitä seuraa muutoksia toimituksiimme ja juomatilausaikatauluihin. Joulun ja uudenvuoden pyhinä ei ole juomatoimituksia 24. – 26.12. eikä 1.1.2019. Jos normaali...


11.12.2018
Karhu-tynnyriolut – tuoreinta olutta suoraan panimolta
Vaikka olut kestääkin oikein säilytettynä pitkään, on se parhaimmillaan tuoreena. Tuoreinta mahdollista olutta on saatavilla nyt Hemingway’s Bar & Café -ravintolasta Helsingin...


23.10.2018
Sinebrychoff ContentHubista tuotekuvat ja logot käyttöösi
Haluamme lisää tehokkuutta markkinointiin ja viestintään sekä hallittua brändin johtamista oman organisaation ja asiakkaiden välisessä kommunikaatiossa. Sinebrychoffin ravintola-asiakkailleen...








22.08.2018
Näin vaihdat DraughtMaster-astian oikein – video-ohjeet
DraughtMaster-astian vaihtaminen on helppoa, oli kysymyksessä sitten Modular20- tai Flex20-järjestelmä. Oheisesta videosta näet miten, homma hoituu oikein ja vikkelästi. Muistathan vaihdon...


12.06.2018
Karhu viihtyy Kuumassa
Saunaravintola Kuuma avautuu maailman saunapääkaupunkiin Tampereelle. Laukontorin rannassa sijaitsevaan, läpi vuoden auki olevaan Kuumaan tulee kahvila-ravintola, kahdessa kerroksessa olevat...


11.06.2018
Stella Artois -oluen lasipullo taas tilattavissa
Hyvä asiakkaamme! Stella Artois ilmoitti toukokuun lopulla tiettyihin eriin kuuluvien 0,33 litran lasisten Stella Artois -olutpullojen markkinoilta pois vetämisestä mahdollisen laatuvirheen...








04.06.2018
Näin kaadat täydellisen tuopin
Jos et ennen ole käyttänyt manuaalista hanaa, voi tämä video olla tarpeen. Täydellisen tuopin kaataminen on oikeastaan helppoa, kun muistat nämä muutamat asiat: Puhdas, brändinmukainen tai...


23.04.2018
Karhu Ruis IPA – Karhun ensimmäinen pintahiivaolut
Suomen suosituin olutmerkki Karhu on tuonut markkinoille Suomen toiseksi suosituimman oluttyypin, India Pale Alen eli IPA:n. Lagerin jälkeen IPA on Suomessakin tunnetuin, suosituin ja tunnetuin...


23.04.2018
DraughtMaster – hanaoluen uusi sukupolvi
Sinebrychoff laittaa Suomen ravintola-astiat vaihtoon yli puolen vuosisadan jälkeen. Uuden DraughtMaster-hanalaitteiden olut on laadukkaampaa ja säilyy pidempään. Carlsbergin kehittämässä...


20.04.2018
Jäänsärkijä Lontoosta
Sinebrychoffin uusi On Trade -johtaja Christian Hickey painottaa elämyksien ja arvon kehittämistä horeca-liiketoiminnassa. Ja mitä hän ajattelee meistä suomalaisista? Kun Christian Hickeylle...


23.02.2018
Mikä muuttuu ravintoloissa ja anniskelussa maaliskuussa 2018?
Uusi alkoholilaki toi muutoksia kauppaan 1.1. alkaen, ja myös ravintoloiden happy hour –mainonta vapautui. Toinen tärkeä päivämäärä on 1.3., kun loput alkoholilain muutoksista tulevat...


15.12.2017
Uusi alkoholilaki pakettiin jouluksi
Eduskunta on tänään päättänyt uuden alkoholilain yksityiskohdista. Viimeinen nuijankopautus saadaan ensi viikolla, mutta näyttäisi siltä, että vuosien uudistustyö saadaan päätökseen....


13.12.2017
Panimohevoset joululomalle
Myös Sinebrychoffin panimohevoset ja ajurit pääsevät ansaitulle joululomalle. Vuonna 2017 hevoset ja ajurit tekivät noin 200 keikkaa ja visiittiä eri puolilla Suomea. Sinebrychoffin...


12.12.2017
Lapin rinteillä eletään kuumaa kautta
”Nyt on hyvä pössikset, bisnes kasvaa!” iloitsee Sinebrychoffin Pohjois-Suomen kenttämyyntipäällikkö Pekka Rouhiainen. Hän on tehnyt yhtiölle töitä jo 30 vuotta, suuren osan...


12.12.2017
Kuusi aistia: moniaistisen olutravintolan kulmakivet
Haaga-Helia-ammattikorkeakoulun The Box -projektissa tutkitaan ravintola- ja baarikokemusta lisätyn todellisuuden (AR – augmented reality) keinoin. Haagan kampuksella tehdyissä...


01.11.2017
Paras pikkujouluvuosi seitsemään vuoteen
2010-luvun paras yökerhojen vuosi on nyt, kertoo Night People Groupin ravintolatoimenjohtaja Mira Ritasmäki. Yritysmyynti, markkinointi ja erikoisoluet vetävät yleisen nousukauden lisäksi...


07.06.2017
Anniskelun edustajillemme huippupisteet asiakaskyselyssä
”Iso kehityskohta on vielä siinä, miten voimme yhdessä ravintoloiden kanssa etsiä tapoja, joilla saadaan asiakkaan ovipumppu käymään tiuhempaan”, sanoo Sinebrychoffin tuore On Trade...


06.06.2017
Tiesitkö tämän juomien maahantuonnista ja verotuksesta? Hyödynnä napakka infopaketti!
Alkoholilain uudistus jämähti jälleen. Lakia koskevan kädenväännön myötä – ja muutenkin – alamme on jatkuvasti tapetilla. Puhutaan mm. haitoista, verotuksesta, työllisyydestä...


02.06.2017
DIME uudistui – rekisteröidy heti ja voita liput Tuska-festareille!
Sinebrychoffin DIME-palvelun avulla jälleenmyyjämme ovat voineet luoda Facebook- ja muita screen-mainoksia tapahtumista, teemailloista tai tuotetarjouksista. Uudistuneella DIMEllä voi luoda nyt...


26.04.2017
Kronenbourg 1664 Blanc – moderni vehnäolut luo uusia erikoisoluen ystäviä
Suomalaisten halu kokeilla erikoisoluita ja uusia maltaisia makuja ei ota laantuakseen. Sinebrychoffin uutuuksien joukossa on yksi tämän hetken kysytyimmistä kansainvälisistä oluista:...


13.02.2017
Coca-Colan lasipullo ja hampurilainen kuuluvat yhteen
Ravintola-asiakkaat osaavat vaatia yhä enemmän ruokien ja juomien makukokonaisuudelta. Coca-Cola lasipullossa, klassikko, on myös pääkaupunkiseudun parhaaksi uudeksi ravintolaksi valitun...


13.02.2017
Uuden alkoholilain lausuntokierros päättyi: missä nyt mennään?
Uuden valmisteilla olevan alkoholilain lausuntokierros päättyi 16.1.2017. Sinebrychoff antoi Sosiaali- ja terveysministeriölle jätetyssä lausunnossaan tukensa Sipilän hallituksen keväällä...








13.02.2017
Panimojuomatrendit 2017: tyyntä myrskyn edellä?
Sinebrychoffin markkinointijohtaja Alexander Sneen näkee, että yksittäisiä juomakategorioita suuremmat muutokset tapahtuvat kuluttajien muuttuvissa vaatimuksissa. “Kuluttajat tulevat yhä...








13.12.2016
Esitys uudeksi alkoholilaiksi ei täyttänyt ravintola-alan odotuksia
“Odotimme uudelta alkoholilainsäädännöltä paljon, mutta olemme monessa suhteessa tähän esitykseen hyvin pettyneitä”, sanoo MaRa ry:n toimitusjohtaja Timo Lappi. “Toisesta suunnasta...


17.10.2016
Lisääthän sinäkin jo myyntiäsi DIME:llä?
Jo sadat ravintolat ja baarit vetävät väkeä kiekko- ja futisiltoihin Sinebrychoffin DIME-palvelun avulla. Kyseessä on ilmainen, nopea ja helppo tapa luoda Facebook- tai screen-mainos ravintolan...


17.10.2016
Helsingin alueen asiakkaamme – pian tapaat Pasin
Sales Ambassador – myynnin lähettiläs – Pasi Puustinen on aloittanut työnsä Sinebrychoffin Helsingin alueella. Pasi auttaa erityisesti vuoro- ja ravintolapäälliköitä arjen...








17.08.2016
Karhu Tumma Lager – tummaksi paahdettua täyttä olutta
Karhu tuo markkinoille kotimaisen tumman lageroluen. Karhu Tumma Lager on aromikas ja kahvimaisen paahtunut pohjahiivaolut. Tumma lager on vaalean lagerin jälkeen yhä toiseksi suosituin...








17.08.2016
Terästehtaan olut – Brooklyn Hecla Iron Ale
Brooklyn Breweryn uutuus Suomessa, Hecla Iron Ale, on tumma ja kevyt pintahiivaolut, 3,4 %. Oluttyypiltään Hecla on Dark Session Ale. Kuten toinen Brooklynin kevyemmistä oluista, Brooklyn Half...


15.03.2016
KOFF APA on vuoden 2016 olutlanseeraus
Rakkaudella valmistettu KOFF American Pale Ale on vuoden 2016 olutlanseeraus. Uusi KOFF APA jatkaa KOFF-brändin vauhdikasta alkuvuotta. Makutestin voittaja* KOFF APA on saanut heti julkistamisensa...