Sinebrychoffin viinivalikoima laajenee jälleen syksyllä

21.09.2022 | Teksti:

Panimojuomatoimituksesi mukana saat entistä laajemman valikoiman alkoholijuomia, niin viineistä kuin väkevämmistä alkoholijuomista. Sinebrychoffin kautta saa panimojuomien lisäksi laajan valikoiman viinejä ja kattavan valikoiman väkeviä alkoholituotteita – viineissä valikoimamme kattaa suosituimmat maat ja rypäleet, niin valko-, rosé- kuin punaviineistäkin, kuohuviinejä ja samppanjoita unohtamatta.

”Tämän vuoden aikana olemme lisänneet viinien ja väkevien valikoimaa yhteensä noin neljälläkymmenellä tuotteella. Seuraamme trendejä herkällä korvalla ja kuuntelemme asiakkaidemme toiveita. Mainittakoon vaikka ranskalaisten ja australialaisten viinien vahvistuminen valikoimassamme. Viinejä on ympäri maailmaa, mm. Ranska, Italia, Saksa, Espanja, Portugali, USA, Chile, Etelä-Afrikka, Uusi-Seelanti, Argentiina ja Australia. Työ valikoimamme kehittämiseksi jatkuu myös tulevina vuosina”, kertoo Sinebrychoffin viini- ja väkevien alkoholijuomien valikoimasta vastaava portfoliopäällikkö Mikko Meriläinen (kuvassa oikealla).

Valikoimassa on vahvistettu myös kuluttajille tuttujen brändituotteiden asemaa, mukana ovat mm. australialainen Jacob’s Creek, italialainen Ruffino, argentiinalainen Septima ja portugalilainen Portada. Portfoliossa on myös Carlsberg-konsernin omia viinituotemerkkejä eri puolilta maailmaa. Uusina rypäleinä on lanseerattu Grüner Veltliner Itävallasta, Gewürtztraminer, Zinfandel ja Pinot Blanc.

Kauttamme saat jatkossa yhä kattavamman valikoiman myötä viinit niin arkisempaan seurusteluun kuin paremmalle ateriallekin. Jo sadat ravintola-asiakkaamme tilaavat myös viininsä ja väkevämmät juomansa Sinebrychoffilta. Myös väkevämpien juomien valikoimaa on uusittu ja sinne on tuotu onnistuneita lanseerauksia tunnetuilta juomataloilta.

Viinit löytyvät samasta paikasta kuin panimojuomammekin eli verkkokaupastamme shop.sinebrychoff.fi. Täydellinen valikoima on siellä nähtävissä. Verkkokaupassa on myös tarjouksia viineistä.

Lisätietoja saat alueesi myyntiedustajaltamme. Sinebrychoffilta saa suosituksia juomavalikoimaan myös liikepaikkatyypeittäin.

Jos haluatte koulutusta viineistä – sekin onnistuu kauttamme kuten olutkoulutuksetkin – ja koulutuksia voi myös yhdistää. Koulutusasioissa voitte olla yhteydessä suoraan asiakaskouluttajaamme Jukka Kahriin (kuvassa vasemmalla) sähköpostilla jukka.kahri@sff.fi ja marraskuusta alkaen Tony Myllylään, tony.myllyla@sff.fi.