Ravintolat aukeamassa vapaammin – muista nämä hanalaitteista!

16.02.2022 | Teksti:

Ravintolarajoitukset ovat lieventymässä ja lopulta poistumassa, mikä tarkoittaa monen ravintolan avaamista kokonaan uudelleen tai pidempiin aukioloaikoihin. Hanalaitteiden pitää olla valmiina palvelemaan ravintola-asiakkaita.

Keravan keskustassa, lyhyen matkan päässä Sinebrychoffin panimolta, K-Night-yökerho ja ravintola on aukeamassa uuteen toimipaikkaansa. Sinebrychoffin laitepalvelu on pian valmistumassa ravintolassa helmikuun toisella viikolla työn touhussa asentamassa DraughtMaster-hanalaitteita, joita tulee yhteensä 16 hanalle kahteen eri pisteeseen.

”Yöravintoloita valmistellaan avaamiseen nyt kiihtyvällä tahdilla. Joukossa on paljon myös uusia tai koronan jälkeen uudistuneita paikkoja, joten kalenteri on täynnä”, kertoo Sinebrychoffin huoltopäällikkö Jarmo Kaikkonen.

K-Night on hyvä esimerkki paikasta, joka käytti koronasulun hyväkseen uusimalla toimipisteen ja hanalaitteistonsa. DraughtMasterista on ollut hyvät kokemukset jo edellisestä yökerhosta kivenheiton päästä.

MUISTA NÄMÄ HANALAITTEISTA

  • Käytä DraughtMasterin pesuohjelma hyvissä ajoin. Pesu on helppo tehdä, ja silloin kuin se parhaiten sopii.
  • Vaihda juoma-astiat avaamattomiin, jos aukinaisia astioita on ollut kiinni järjestelmässä.
  • Pidä uusille työntekijöille koulutus oluen kaatoon ja DraughtMasterin käyttöön.
  • Laitepalvelultamme saatte tukea Sinebrychoffin asiakaspalvelun kautta puhelinnumerosta 0800-0-5040 (asiakaspalvelu auttaa ma-pe 8.30 – 16.00 ja muina aikoina puhelu pyritään ohjaamaan laitepalvelun päivystäjälle) tai sähköpostilla lpasiakaspalvelu@sff.fi

Ja muista myös kertoa asiakkaille uusista aukioloajoista! Siinä voit hyödyntää Sinebrychoffin digitaalista mediapankkia sff-dime.fi

Kuvateksti: Sinebrychoffin huoltopäällikkö Jarmo Kaikkonen ja juomalaiteasentaja Timo Timperi K-Nightin DraughtMaster-asennuksen vierellä.