Tulossa kaikkien aikojen terassikesä – oletko valmis?

21.03.2022 | Teksti:

Vaikean talven ja haastavan alkuvuoden jälkeen odotamme kaikki valoisempaa ja parempaa kevättä. Sieltä se tulee, terassikesäkin. Kokosimme yhteen muistilistan, mitä pitää olla valmiina, kun asiakkaat muistavat yhtäkkiä, kuinka hyvältä viihtyisällä terassilla nautittu Karhu, Somersby, KOFF Long Drink tai Cokis maistuu!

  1. Koronarajoitukset ovat jääneet taakse, mutta hygieniasuositukset pitää yhä ottaa huomioon. Myös asiakkaat arvostavat ravintolan siisteyttä ja turvallisuutta. Muista yhä käsidesi ja muu hygienia – tarkempaa tietoa löydät mm. Valtioneuvoston verkkosivuilta vn.fi.
  2. Tee hakemus terassillesi ajoissa. Tee se vaikka heti! Ravintolan tai kahvilan ulkotarjoilualuetta varten tarvitset terassiluvan, jos terassi tulee kaupungin julkiselle katu- tai puistoalueelle. Lasitetun katuterassin pystyttämiseen tarvitset lisäksi rakennus- tai toimenpideluvan. Lupa anotaan kaupungilta tai kunnalta.
  3. Hinnat ja valikoima hyvin esille! Asiakas tekee ravintolassa nopeita valintoja ja tuotenäkyvyys sekä hinnasto ovat usein ratkaisevassa asemassa.
  4. Varmista kesäisen runsaat myyntilitrat lisähanoilla, kylmäkaapeilla ja coolereilla. Ole näiden suhteen ajoissa yhteydessä myyntiedustajaamme. Esimerkiksi helppokäyttöinen, siirreltävä DraughtMaster Flex20 -hanalaite tarvitsee vain sähköä.
  5. Uutuustuotteet kiinnostavat kuluttajia, rohkeasti tarjoamaan uutta – suosittelu toimii. Muista kausihanavalikoimamme.
  6. Terassinäkyvyys ratkaisee, kuinka hurmaat uusia asiakkaita, tuo jotain extraa kesään. Huomioi kalusteet, kasvit, valaistus, musiikki = viihtyvyys!
  7. Olut ja ruoka kuuluvat yhteen, muista myös terassiruokalista, asiakkaat viihtyvät pidempään.
  8. Hyödynnä kesän isoja tapahtumia omassa myynnissäsi – ole tietoinen alueella olevista isoista festareista tai muista tapahtumista, jotka voivat lisätä asiakasmääriä merkittävästi.
  9. Muista kertoa asiakkaillesi, kuinka olet auki, miten heitä palvelet, ja mitä elämyksiä on tarjolla! Valjasta tähän ainakin sosiaalinen media ja Sinebrychoffin DIME-palvelu, eli digitaalisen median ja mainosmateriaalien palvelu ravintola-asiakkaillemme.
  10. Sinebrychoffin myyntiedustaja auttaa sinua kaikessa, sovi kevään tekemiset ajoissa kuntoon. Jokainen myyntipäivä ratkaisee!

www.sff-dime.fi

shop.sinebrychoff.fi

Tehdään yhdessä kaikkien aikojen terassikesä – olemme sen ansainneet!