olut

17.08.2020

Ole ylpeänä mukana vastuullisessa juomaliiketoiminnassa

Sinebrychoffin asiakkaana olet osa arvoketjua, jossa raaka-aine kuten ohra kerätään kotimaiselta pellolta, valmistetaan olueksi, tuodaan kauppaan ja lopulta kuluttajan käteen nautittavaksi....

Lue lisää

17.08.2020

Karhu Laku Portteri – tumma ja maukas olutherkku syksyyn

Karhu Laku Portteri on erittäin tumma, runsasvaahtoinen ja täyteläinen portteriolut. Se on oluttyylilleen uskollisesti hyvin paahteinen ja maltainen olut, johon lakritsiuute tuo makeutta. ...

Lue lisää

17.08.2020

Kaksi Jacobsen-olutta ja Grimbergen Double-Ambreé Sinebrychoffin kausihanavalikoimaan

Sinebrychoff tuo ravintoloiden hanavalikoimaan kaksi uutta olutta syksyllä 2020 osana vaihtuvaa kausihanatarjontaansa. Jacobsen Yakima IPA ja Jacobsen Brown Ale ovat Carlsbergin Jacobsenin...

Lue lisää

08.06.2020

Alkoholittoman oluen suosio kasvaa Suomessa

Alkoholittomat oluet kiinnostivat kuluttajia yhä 2019 niin Suomessa kuin muuallakin maailmassa. Suomessa kasvua oli 18 %,  ja Sinebrychoffin alkoholittomien oluiden kategoria kasvoi jopa 22 %...

Lue lisää

04.05.2020

Ohjeita hana- ja virvoitusjuomalaitteiden käyttöönottoon

Kun ravintolat aukeavat jälleen kesällä, kannattaa ajoissa varmistua juomalaitteistojen toimivuudesta. Apua saa luonnollisesti Sinebrychoffin laitepalvelulta, mutta paljon pystyy tekemään...

Lue lisää

17.02.2020

Kansainväliset olutuutuudet: Poretti ja Duckstein pian päivittäistavarakaupassa

Sinebrychoff tuo keväällä päivittäistavarakauppaan Suomen markkinoille kaksi kansainvälistä olutuutuutta: Poretti 4 Luppoli -lagerin Italiasta ja saksalaisen Duckstein Weizen -vehnäoluen....

Lue lisää

17.02.2020

DraughtMaster-hanat vievät pitkälle

DraughtMaster-hanajärjestelmä alkoi mullistaa oluen tarjoilua keväällä 2018, ja jatkaa kehittymistään. Nyt DraughtMaster-hanat voidaan asentaa myös paikkoihin, joissa astiat ovat kauempana...

Lue lisää

10.12.2019

Alkoholiton olut pian myös hanasta

Olutmaailman hiljainen megatrendi on viime vuosina ollut alkoholittoman oluen hovikelpoistuminen ja tarjonnan moninkertaistuminen. 0-oluessa tiivistyvät ajankohtaiset virtaukset: terveyden...

Lue lisää

04.12.2019

Olut on joulupöydän paras juoma

Suomalainen jouluateria on kehittynyt vuosisatojen aikana yhdessä suomalaisen oluen kanssa, ja siksi olut onkin luontevin ruokajuoma jouluherkkujen kanssa tarjottavaksi. Suomalainen joulupöytäkin...

Lue lisää

02.12.2019

Vuodenvaihteen olutuutuudet: Poretti ja Duckstein

Sinebrychoff tuo vuodenvaihteessa Suomen markkinoille kolme olutuutuutta: Poretti 4 Luppoli -lager ja Poretti 6 Luppoli Bock Rossa  -bock-oluet Italiasta sekä saksalaisen Duckstein Weizen...

Lue lisää

21.10.2019

Olut puukuitupullossa entistä lähempänä

Olutta tarjoiltiin perjantaina 11.10. ensimmäistä kertaa kahdesta viimeisimmästä vihreän kuitupullon prototyypistä C40-kaupunkien ilmastoverkoston pormestarien huippukokouksessa...

Lue lisää

15.10.2019

Itämeri-ystävällinen KOFF Jouluolut tulee Iitistä

Finskaksen maatila sijaitsee Kymenlaakson ja Hämeen rajamailla Iitissä, Vuolenkosken kylässä. Isäntä Antti Finskas on ylpeä mallasohrastaan, josta tänä vuonna on valmistettu Suomen vanhin ja...

Lue lisää

15.10.2019

Intohimona olut – 200 vuotta panimomestareita

200 vuotta täyttävän Sinebrychoffin – Pohjoismaiden vanhimman panimon – oluenvalmistuksesta ovat kahden vuosisadan aikana vastanneet kymmenet kansainväliset ja suomalaiset panimomestarit....

Lue lisää

Sinebrychoff logo

22.08.2019

1819-juhlaolut – erikoiserä syyskuussa

1819 – Sinebrychoffin 200-juhlaolut – on panimomestari Tapio Kangas-Heiskan Saccharomyces paradoxus -villihiivalla ja modernilla lagerhiivalla valmistama täysmallasolut. Se yhdistää...

Lue lisää

21.08.2019

Hyvä hanaolut mahtuu joka paikkaan

DraughtMaster-hanaolutjärjestelmä on mullistanut laadukkaan hanaoluen tarjoilua Suomessa jo reilun vuoden. Sinebrychoffin laitepalvelu vastaa asennuksesta, ja uusi hanaolut saadaan virtaamaan...

Lue lisää

19.08.2019

Ilmoittaudu Tampereen DraughtMaster-olutkoulutukseen!

Uudet monipuolisemmat valikoimat tulevat ja säilyvät entistä paremmin, oletko mukana? DraughtMaster- asiakkaille järjestämämme Perfect Serve -koulutus pidetään seuraavaksi Tampereella...

Lue lisää

19.08.2019

Arttu Wiskari toteutti unelmansa ja perusti ravintolan

Muusikko Arttu Wiskari on ollut yksi Suomen suosituimpia laulaja-lauluntekijöitä jo kymmenisen vuotta, Mökkitie-kappale ilmestyi kesällä 2010. Artulla ja vaimollaan Pauliinalla on ollut jo...

Lue lisää

19.08.2019

Brooklyn Special Effects – erikoisen hyvä alkoholiton olut

Alkoholittoman oluen suosio jatkaa kasvuaan niin globaalisti kuin Suomessakin. Sinebrychoff tuo valikoimaansa elokuussa kiinnostavan ja kehutun Brooklyn Breweryn Special Effects -oluen. Brooklyn...

Lue lisää

11.06.2019

KOFF Lime – raikas kesäolut

200 vuotta täyttävä Sinebrychoff tuo markkinoille uuden kesäoluen, KOFF Limen, joka täydentää kaikkien aikojen laajinta KOFF-olutvalikoimaa. KOFF Lime on kevyesti humaloitu vaalea lagerolut,...

Lue lisää

10.06.2019

DraughtMaster-sesonkiolueksi Duckstein Weizen

Sinebrychoffin DraughtMaster-hanavalikoimassa on keväällä ollut sesonkioluena Brooklyn Defender IPA. Kesällä sitä seuraa saksalainen vehnäolut Duckstein Weizen. Sinebrychoffin...

Lue lisää

10.06.2019

Perfect Serve -koulutus starttasi Helsingistä

Uudet monipuolisemmat valikoimat tulevat ja säilyvät entistä paremmin, oletko mukana? DraughtMaster- asiakkaille järjestettiin Helsingin Suvilahdessa ensimmäinen lisäkoulutus, joka leviää...

Lue lisää

10.06.2019

Oluen maku, tuttuus ja hanasaatavuus ratkaisevat ravintolassa

Sinebrychoffin myynti ja markkinointi toteuttivat kuluttajatutkimuksen suomalaisissa ravintoloissa toukokuun alussa. Tutkimuksissa haastateltiin tai havainnointiin yli 600 ravintola-asiakasta....

Lue lisää

16.04.2019

Nykyaikainen tuoteryhmähallinta on tanakkaa tiedolla johtamista

Pitkään odotettu alkoholilain uudistus alkuvuodesta 2018 toi vähittäiskauppaan tukuttain uusia mahdollisuuksia, mutta myös koko joukon hämmennystä. Saatavilla oleva panimotuotteiden...

Lue lisää

15.04.2019

Flex 20 -hanaolutjärjestelmä venyy pieneen ja isoon tarjoiluun

Sinebrychoff on uudistamassa hanaoluen tarjoilua Suomessa, DraughtMaster Modular 20 -järjestelmä on tänä vuonna jo 1 000 anniskelupaikassa Suomessa. Modularin ”pikkuveli”, siirrettävä Flex...

Lue lisää

04.03.2019

Juhlavuonna entistä enemmän olutkoulutuksia

Sinebrychoff kouluttaa asiakkaitaan oluen maailmaan 200-juhlavuonnaan jopa kaksinkertaisen määrän edellisvuosiin verrattuna. Joko sinun ravintolasi väki on saanut koulutusta oluen ja ruoan...

Lue lisää

04.03.2019

DraughtMaster-valikoimassa nyt sesongin olut

Sinebrychoffin DraughtMaster-hanavalikoimassa on jo alkuvuoden aikana ollut Jacobsen Brown Ale -olut, maaliskuun jälkeen sen tilalle tulee Brooklyn Defender IPA. Jatkossa sesongin olut vaihtuu...

Lue lisää

26.02.2019

Uusi alkoholilaki toi sekä ihmetystä että innostusta

Ensimmäinen vuosi uutta alkoholilakia on ollut hämmästystä täynnä. Kauppa ja teollisuus ovat katselleet epäuskoisina kaupan hyllyjä, jonne on yritettu tunkea sadoittain uusia tuotteita,...

Lue lisää

11.12.2018

Olut on joulupöydän paras juoma

Suomalainen jouluateria on kehittynyt vuosisatojen aikana yhdessä suomalaisen oluen kanssa, ja siksi olut onkin luontevin ruokajuoma jouluherkkujen kanssa tarjottavaksi. Suomalainen joulupöytäkin...

Lue lisää

11.12.2018

Bowling & Billiard Garage aukesi Keravalla

Klassikot pysyvät aina muodissa, ja näin voidaan sanoa keilailusta ja biljardista. Uusin keidas näiden kahden lajin harrastajille löytyy Keravalta. Bowling & Billiard Garagessa on myös...

Lue lisää

11.12.2018

Karhu-tynnyriolut – tuoreinta olutta suoraan panimolta

Vaikka olut kestääkin oikein säilytettynä pitkään, on se parhaimmillaan tuoreena. Tuoreinta mahdollista olutta on saatavilla nyt Hemingway’s Bar & Café -ravintolasta Helsingin...

Lue lisää