olut

12.01.2023

Satsaamme alkoholittoman oluen valmistukseen – kaupassa maku ja esillepano ratkaisevat

Uskomme alkoholittoman oluen suosion kasvuun Suomessa ja investoimme alkoholittoman oluen tuotantolaitteistoon. Valmistamme jatkossa Crispin ja Karhun alkoholittomat oluet alusta loppuun Keravan...

Lue lisää

12.01.2023

DraughtMaster toimii kiireessäkin – katso videot kahdesta ravintolasta

Aloitimme DraughtMaster-hanalaitteiston asennukset asiakkaillemme vuonna 2018. Nyt laadukasta ja pidempään säilyvää hanaolutta tarjoilee jo selvästi suurin osa asiakkaistamme. ”DraughtMaster...

Lue lisää

07.12.2022

Karhu Platina laajempaan hanajakeluun

Tammikuusta alkaen Sinebrychoffin uusi premium-lager Karhu Platina on saatavilla ravintoloiden hanajakeluun kautta maan. Platinalla on myös upea oma lasinsa. Niin DraughtMaster-hana-astiat kuin...

Lue lisää

02.12.2022

Olut – joulupöydän paras juoma

Suomalainen jouluateria on kehittynyt vuosisatojen aikana yhdessä suomalaisen oluen kanssa, ja siksi olut onkin luontevin ruokajuoma jouluherkkujen kanssa tarjottavaksi. Suomalainen joulupöytäkin...

Lue lisää

25.10.2022

Tuoreinta mahdollista Karhua – tunnissa panimolta ravintolan kuparitankkiin

Kuvassa Pub Peräkammarin Anna Heiskanen ja Sinebrychoffin Timo Haapasalmi Vaikka olut kestääkin oikein säilytettynä pitkään, on se parhaimmillaan tuoreena. Tuoreinta mahdollista olutta on...

Lue lisää

24.10.2022

Karhu Platina otettu hienosti vastaan

Suomalaisen oluen päivänä lokakuussa lanseerattu Karhu Platina on otettu hienosti vastaan – myynti on lähtenyt täydellä kauppapeitolla käyntiin ja esillepanot ovat näyttäviä....

Lue lisää

21.10.2022

KOFF Jouluolut ja Karhu Jouluolut – uudistavasti viljelty klassikko ja uudempi sesonkisuosikki

Suomen vanhin ja suosituin, jo 15. kerran pellolle jäljitettävä jouluolut, on tänä vuonna valmistettu kahden uudistavan viljelyn tilan mallasohrasta. KOFF Jouluolut on Itämeri-ystävällinen...

Lue lisää

27.09.2022

Karhu Platina – se parempi lager

Suomalaisen oluen päivänä eli Sinebrychoffin syntymäpäivänä 13.10.2022 Karhu-olut lanseeraa uuden ensiluokkaisen lageroluen, joka on kylmäsuodatettu poikkeuksellisen raikkaaksi. Karhu Platina...

Lue lisää

22.09.2022

Karhu Stout ja Brooklynin lasipullouutuudet

Karhun erikoisolutsarja täydentyy syksyllä tummalla stout-oluella Karhu Stout, joka on saatavilla syksyn ja talvikauden ajan – myös ravintoloiden DraughtMaster-kausihanavalikoimassa....

Lue lisää

21.09.2022

Kaikki Karhun monipakkaukset nyt kierrätettävästä materiaalista

Karhu-oluen tölkkien monipakkauksissa oleva kutistemuovi on nyt kierrätettyä kaikissa pakkauskokoluokissa – pienemmissä kokonaan ja suuremmissa 50 %. Sinebrychoffin valmistamissa...

Lue lisää

09.06.2022

Teräsastian korkki nyt turvallisempi ja varmempi – avaa se näin

Sinebrychoffin teräsastioiden korkki pysyy jatkossa entistä paremmin kiinni ja avatun astian erottaa helpommin. Korkissa on repäisykaistale, joka aukaistaan korkin sivussa olevasta kolosta...

Lue lisää

26.04.2022

Ota kevyemmin! Matala-alkoholisuus on nyt iso oluttrendi

Alkoholittomien oluiden suosio ja kulutuksen voimakas kasvu on ollut viime vuosien suurin olutilmiö. Sitä on seurannut matala-alkoholisten oluiden lisääntynyt kysyntä ja valikoima. Viimeistään...

Lue lisää

26.04.2022

Tervetuloa Gastro Helsinki 2022 -messuille tutustumaan Sinebrychoffin tarjontaan!

Olemme mukana Gastro Helsinki 2022 -messuilla 18. – 20.5.2022. Tule tapaamaan meitä osastollemme 7E 128, kuulemaan alan ajankohtaisimmista aiheista, maistelemaan laadukkaita juomia ja...

Lue lisää

26.04.2022

K1664 Blanc 5% lasipullossa nyt saatavilla

K1664 Blanc -vehnäolut on taas tilattavissa Suomessa! Puolassa valmistettu olut on nyt alkuperäisen reseptinsä mukainen eli alkoholiprosentiltaan 5 %. Kronenbourgin 1664 Blanc on raikas ja moderni...

Lue lisää

30.03.2022

Olutkoulutukset keväällä 2022

Sinebrychoffin olutkoulutukset ravintola-ammattilaisille jatkuvat! Koulutuksia järjestetään kaikkialla Suomessa, ennakkoon sovittuina ajankohtina. Asiakaskoulutuspäällikkö Jukka Kahri kiertää...

Lue lisää

21.03.2022

Tulossa kaikkien aikojen terassikesä – oletko valmis?

Vaikean talven ja haastavan alkuvuoden jälkeen odotamme kaikki valoisempaa ja parempaa kevättä. Sieltä se tulee, terassikesäkin. Kokosimme yhteen muistilistan, mitä pitää olla valmiina, kun...

Lue lisää

18.03.2022

Hyvä pilsner on kuin hyvä western, sanoo Brooklyn Breweryn Garrett Oliver

Brooklyn Pilsner 4,6% -olut rantautuu Suomeen vuoden 2022 aikana yhtenä ensimmäisistä maista USA:n jälkeen. Panimomestari Garrett Oliverin mukaan pilsnerbuumi kertoo siitä, että ihmiset...

Lue lisää

12.01.2022

Olutkoulutukset jatkuvat 2022

Sinebrychoffin olutkoulutukset ravintola-ammattilaisille jatkuvat! Koulutuksia järjestetään kaikkialla Suomessa, ennakkoon sovittuina ajankohtina. Asiakaskoulutuspäällikkö Jukka Kahri kiertää...

Lue lisää

11.01.2022

Crisp – kaikenlaisiin olosuhteisiin, myös Olympialaisiin!

Crisp oli Suomen olympiajoukkueen virallinen yhteistyökumppani Pekingin talviolympialaisissa. Kiitos Suomen olympiajoukkueelle hienosta suorituksesta! Suomi sai kaikkiaan kahdeksan mitalia. Crisp ja...

Lue lisää

13.12.2021

Staropramen nyt Sinebrychoffin jakelussa

Sinebrychoffin valikoimaan tulee kolme Staropramen-olutta: Staropramen Premium Lager, Dark Lager ja Non-alcoholic lager. Uutuudet ovat tilattavissa verkkokaupastamme shop.sinebrychoff.fi –...

Lue lisää

09.12.2021

Alkoholiton Karhu 0,0 saa uusia pakkauksia

Alkoholittoman oluen kulutus kasvaa kymmeniä prosentteja vuosittain. Erilaiset käyttötilanteet ja ostopaikat lisääntyvät ja Karhu vastaa kysyntään tuomalla markkinoille uusia vaihtoehtoja....

Lue lisää

09.12.2021

Aino Areena uskoo tapahtumien ja vastuullisuuden voimaan

Järvenpäässä lokakuun lopulla Haloo Helsingin keikalla aloittanut tapahtumakeskus Aino Areena ei ole antanut koronan tuoman epävarmuuden häiritä alkutaivaltaan. Ainossa uskotaan, että ihmiset...

Lue lisää

18.10.2021

Autamme asiakkaitamme tulevaisuuden tarpeissa

Maailma on viime vuosina muuttunut nopeasti ja sen myötä moni liiketoiminta. Päivittäistavarakauppa ei ole poikkeus. Sinebrychoffin myyntitiimin asiakaskehityspäälliköiden yksi tärkeimpiä...

Lue lisää

14.10.2021

KOFF Jouluolut tulee nyt Carbon Action -tilalta Vihdistä

Suomen vanhin ja suosituin, jo 14. kerran pellolle jäljitettävä jouluolut, on tänä vuonna valmistettu Sirkku Puumalan ja Patrick Nyströmin peltojen mallasohrasta. Verkatakkilan tila sijaitsee...

Lue lisää

14.10.2021

Premier Park satsaa ajokoulutukseen, sähköautojen lataukseen ja alkoholittomaan olueen

Porvoossa Sipoon rajalla sijaitsevassa ajovalmennus- ja tapahtumakeskuksessa Premier Parkissa on taas enemmän moottorinpärinää. Tilauskirja täyttyy ja yritykset järjestävät tapahtumia ja...

Lue lisää

18.08.2021

Brooklyn Pulp Art ja Karhu Laku Porter kausihanavalikoimaan

Sinebrychoffin kausihanavalikoimassa syksyllä 2021 maistuvat Suomessa täysin uusi Brooklyn-olut ja viime vuoden päivittäistavarakaupassa suosiollaan yllättänyt tumma herkku Karhulta. Brooklyn...

Lue lisää

18.08.2021

Sinebrychoffin olutkoulutukset ravintoloiden henkilökunnalle jatkuvat

Suosittuja olutkoulutuksia järjestetään kaikkialla Suomessa, ennakkoon sovittuina ajankohtina. Asiakaskoulutuspäällikkö, Beverage Master, Jukka Kahri (kuvassa) kiertää Suomea alla olevan...

Lue lisää

18.08.2021

Alkoholiton valikoima laajenee huippuoluella, suosikkisiiderillä ja lonkerolla

Sinebrychoffin alkoholittomien panimojuomien valikoima kasvaa jopa kolmeentoista erilaiseen juomaan, kun mukaan tulevat Brooklyn Special Effects IPA 0,4%, Crowmoor White Crow 0,0 % ja KOFF Long Drink...

Lue lisää

16.06.2021

Hiezu – Hietaniemen rannan keidas

Helsingin Hietaniemen rannalla oleva Café & Bistro Hiezu tähtää ympärivuotiseen toimintaan. Helteisen rannan keidas tarjoaa viileää terassin varjoa, kylmiä juomia ja hyvää ruokaa...

Lue lisää

15.06.2021

Uudistunut Minuuttibaari – Karhu ei katso aikaa

Ehkä Suomen vilkkaimmalla paikalla sijaitseva Minuuttibaari Helsingin päärautatieasemalla on uudistunut. Karhu-brändätty viihtyisä baari junaa odottaessa suo mukavan tauon – ja miksei...

Lue lisää