Sesonkioluet kiinnostavat kuluttajia – Karhu Summer Wheat on täydellinen kesäolut!

14.06.2024 | Teksti:

Kausituotteita kannattaa pitää valikoimassa, tutkimuksen mukaan jopa 61% kuluttajista* suosii ravintolassa sesonkituotteita eli vuodenaikaan liittyviä panimojuomia.

Karhu on uudistanut kesäoluensa ja tuonut markkinoille heleän herkullisen kesävehnän, joka vie oluenjanon mennessään virkistävän sitruksisella raikkaudellaan. Tämä olutherkku sopii täydellisesti suomalaiseen kesäiltaan! Karhu Summer Wheat on saatavilla kevään ja kesän ajan.

”Karhu Summer Wheat 4,8% on kesäinen ja erittäin raikas samea vehnäolut, missä voi aistia sitruksisia aromeja”, olutta kuvailee Sinebrychoffin pääpanimomestari Heikki Vuokko.

”Suomalaisten suosimissa oluissa korostuvat raikkaat maut, ja olemme halunneet tuoda perinteisen vehnäoluen nykypäivään, entistä raikkaammaksi juuri kesäsesonkiin sopivaksi”, kertoo Karhu-oluiden tuotepäällikkö Elli Karppinen Sinebrychoffilta.

Tölkin karhukuvan on kuvittanut helsinkiläinen kuvittaja Eero Lampinen,  Belgiassa kasvanut suomalainen kuvittaja ja taiteilija. Hänen kuvituksensa yhdistävät raikkaita pastellisävyjä ja pop-kulttuurin kuvastoa synkempiin aiheisiin. Eeron töissä esiintyvät hahmot ovat keino tutkia ja haastaa sukupuoleen liittyviä normeja. Kuvitusten herkät pojat ja rohkeat femmet elävät fantasian rajamailla, lumotussa suhteessa luontoon.

Ruokasuositus: Vähärasvainen kala, merenelävät, salaatit ja miedot juustot.

*Lähde: Sinebrychoff Cambri on-linetutkimus, elokuu 2022