Erikoisolut

19.03.2025
Playa de Brooklyn -olut vie rantatunnelmaan
Brooklyn Brewery -panimon uutuusolut Playa de Brooklyn Lime Lager 4,8% on raikas ja mehukas limellä maustettu lager. Raikas olut tuo takuuvarmasti kesätunnelman, olitpa sitten nauttimassa kesästä...

13.12.2024
Parasta laatua hanasta! Hanalaitteiden pesu ja hygienia
Täydelliseen tarjoiluun kuuluu laitteiston ja tarjoiluympäristön puhtaus ja siisteys. Niin takaat myös oluen maun säilymisen raikkaana. Jotkut oluthanojen huolto- ja puhdistusoppaat neuvovat...

19.11.2024
Parasta laatua hanasta! Lasit
Täydelliseen tarjoiluun kuuluu puhtaat, huolellisesti huuhdellut ja naarmuttomat brändilasit. Yli 40 % kuluttajista sanoo, että brändilaseilla on suora vaikutus ravintolan ja tuotteen...

19.11.2024
Solmu Brewery avasi oman panimoravintolan Lauttasaareen
“Ruokalistalla tulee olemaan rentoa, mutta erittäin varteenotettavaa merihenkistä ruokaa”, ruoat suunnitellut Sylvester Soisalo (kuvassa) sanoo. Vinkkeli, Pub Ludvig, Boulevard, The Grand Bar...

28.10.2024
Olutuutuuksia syksyyn
Sinebrychoffin olutvalikoimaan on tullut vuoden aikana paljon uutuuksia. Laaja valikoima saa asiakkaat kokeilemaan uutta, ja joka tilanteeseen tai vaikka ruoka-annokseen löytyy varmasti sopiva olut....

28.10.2024
Parasta laatua hanasta! Oikeaoppinen kaatotekniikka
Näin varmistat hanaoluen parhaan mahdollisen laadun ja maun. Juttusarjamme alkaa oikeaoppisella kaatotekniikalla. Kaatotekniikka varmistaa sekä tarjoilun että laadun onnistumisen. 1. Ota puhdas,...

20.09.2024
Oluttrendejä 2024
Oluen trendeissä näkyvät niin globaalit megatrendit kuin paikalliset suomalaiset oluenystävien mieltymyksetkin. Oluttrendit vaihtuvat, mutta pysyviä trendejä ovat ammattitaitoinen palvelu ja...

14.06.2024
Vahvemmat oluet kasvattavat oluttyylivalikoimaa kaupassa
Kesäkuun alussa hyväksytty lakiuudistus sallii nyt korkeintaan 8 % käymisteitse valmistetut juomat päivittäistavarakaupan valikoimaan. Uudistus laajentaa kaupassa tarjolla olevia olutmakuja ja...

14.06.2024
Sesonkioluet kiinnostavat kuluttajia – Karhu Summer Wheat on täydellinen kesäolut!
Kausituotteita kannattaa pitää valikoimassa, tutkimuksen mukaan jopa 61% kuluttajista* suosii ravintolassa sesonkituotteita eli vuodenaikaan liittyviä panimojuomia. Karhu on uudistanut...

14.03.2024
Olutmestari-koulutuksia vielä ennen kesää – katso video ja varaa aika omalle henkilöstöllesi
Sinebrychoffin olutkoulutukset jatkuvat kuudella koulutuksella ennen kesää. Osa paikoista on jo lyöty lukkoon, osa täsmentyy, päivämäärät ovat jo selvillä. Oma ravintolahenkilöstösi voi...

16.02.2024
Olutkoulutukset käynnissä – varaa aika omalle henkilöstöllesi
Sinebrychoffin olutkoulutukset jatkuvat keväällä 2024. Osa paikoista on jo lyöty lukkoon, osa täsmentyy, päivämäärät ovat jo selvillä. Oma ravintolahenkilöstösi voi osallistua myös...

16.02.2024
Raikas kausihanauutuus – 1664 Rosé
Raikas vehnäolut 1664 Rosé 4,5% laajentaa suosittua ranskalaista oluttuoteperhettä – nyt kausihanavalikoimassamme! Ranskalainen 1664-olutvalikoima laajenee Suomessa rosévehnäoluella. Lisäksi...

15.01.2024
Olutkoulutukset jatkuvat – varaa aika omalle henkilöstöllesi
Sinebrychoffin olutkoulutukset jatkuvat keväällä 2024. Osa paikoista on jo lyöty lukkoon, osa täsmentyy, päivämäärät ovat jo selvillä. Oma ravintolahenkilöstösi voi osallistua myös...

14.09.2023
Pimenevien iltojen olutherkku: Karhu Talvistout
Stout-kausi alkaa, kun päivät lyhenevät ja illat viilenevät. Karhun uusin erikoisolut, Talvistout, on täydellinen olutherkku kylmiin talvi-iltoihin. Karhu Talvistout on nautiskeluun...

16.08.2023
Olutkoulutukset ravintoloiden henkilökunnalle, syksy 2023
Koulutuksia järjestetään kaikkialla Suomessa, ennakkoon sovittuina ajankohtina. Asiakaskoulutuspäällikkö Jukka Kahri kiertää Suomea alla olevan viikkokalenterin mukaan, eli voit toivoa...

05.05.2023
Premium-oluet kiinnostavat ja tuovat arvoa
Monella olutbrändillä on premium-vaihtoehtoja, kuten Karhun Platina ja Kupari. Miksi? Vastaus löytyy kuluttajakäyttäytymisestä – maku, tutut brändit ja korkealaatuisuus ovat tärkeimpiä...

30.03.2022
Olutkoulutukset keväällä 2022
Sinebrychoffin olutkoulutukset ravintola-ammattilaisille jatkuvat! Koulutuksia järjestetään kaikkialla Suomessa, ennakkoon sovittuina ajankohtina. Asiakaskoulutuspäällikkö Jukka Kahri kiertää...

16.02.2022
Ravintolat aukeamassa vapaammin – muista nämä hanalaitteista!
Ravintolarajoitukset ovat lieventymässä ja lopulta poistumassa, mikä tarkoittaa monen ravintolan avaamista kokonaan uudelleen tai pidempiin aukioloaikoihin. Hanalaitteiden pitää olla valmiina...

12.01.2022
Olutkoulutukset jatkuvat 2022
Sinebrychoffin olutkoulutukset ravintola-ammattilaisille jatkuvat! Koulutuksia järjestetään kaikkialla Suomessa, ennakkoon sovittuina ajankohtina. Asiakaskoulutuspäällikkö Jukka Kahri kiertää...

13.12.2021
Staropramen nyt Sinebrychoffin jakelussa
Sinebrychoffin valikoimaan tulee kolme Staropramen-olutta: Staropramen Premium Lager, Dark Lager ja Non-alcoholic lager. Uutuudet ovat tilattavissa verkkokaupastamme shop.sinebrychoff.fi –...

14.10.2021
Viisi vinkkiä pikkujouluaikaan
Marraskuu on pian täällä ja niin on myös pikkujoulusesonki. Koronarajoitusten jälkeen on odotettavissa entistä innokkaampi joukko juhlijoita ja erilaisia seurueita, jotka eivät ole tavanneet...

18.08.2021
Sinebrychoffin olutkoulutukset ravintoloiden henkilökunnalle jatkuvat
Suosittuja olutkoulutuksia järjestetään kaikkialla Suomessa, ennakkoon sovittuina ajankohtina. Asiakaskoulutuspäällikkö, Beverage Master, Jukka Kahri (kuvassa) kiertää Suomea alla olevan...

15.06.2021
Uudistunut Minuuttibaari – Karhu ei katso aikaa
Ehkä Suomen vilkkaimmalla paikalla sijaitseva Minuuttibaari Helsingin päärautatieasemalla on uudistunut. Karhu-brändätty viihtyisä baari junaa odottaessa suo mukavan tauon – ja miksei...

15.06.2021
Palauta DraughtMaster-astiat oikein – älä heitä rahaa roskiin!
Kierrätyksen tehostamiseksi siirryimme pantillisiin hana-astioihin kaikissa DraughtMaster-tuotteissa huhtikuussa. Astioiden palautusprosentti onkin noussut hienosti. Palautathan sinäkin ravintolasi...

19.02.2021
Sinebrychoffin olutkoulutukset ravintola-ammattilaisille jatkuvat!
Koulutuksia järjestetään kaikkialla Suomessa, ennakkoon sovittuina ajankohtina. Asiakaskoulutuspäällikkö, Beverage Master, Jukka Kahri (kuvassa) kiertää Suomea alla olevan viikkokalenterin...

19.02.2021
Terassikausi tulee – oletko valmis?
Vaikean talven ja haastavan alkuvuoden jälkeen odotamme kaikki valoisempaa ja parempaa kevättä. Sieltä se tulee, terassikesäkin. Kokosimme yhteen muistilistan, mitä pitää olla valmiina, kun...