Erikoisolut

19.03.2025

Playa de Brooklyn -olut vie rantatunnelmaan

Brooklyn Brewery -panimon uutuusolut Playa de Brooklyn Lime Lager 4,8% on raikas ja mehukas limellä maustettu lager. Raikas olut tuo takuuvarmasti kesätunnelman, olitpa sitten nauttimassa kesästä...

Lue lisää

13.12.2024

Parasta laatua hanasta! Hanalaitteiden pesu ja hygienia

Täydelliseen tarjoiluun kuuluu laitteiston ja tarjoiluympäristön puhtaus ja siisteys. Niin takaat myös oluen maun säilymisen raikkaana. Jotkut oluthanojen huolto- ja puhdistusoppaat neuvovat...

Lue lisää

19.11.2024

Parasta laatua hanasta! Lasit

Täydelliseen tarjoiluun kuuluu puhtaat, huolellisesti huuhdellut ja naarmuttomat brändilasit. Yli 40 % kuluttajista sanoo, että brändilaseilla on suora vaikutus ravintolan ja tuotteen...

Lue lisää

19.11.2024

Solmu Brewery avasi oman panimoravintolan Lauttasaareen

“Ruokalistalla tulee olemaan rentoa, mutta erittäin varteenotettavaa merihenkistä ruokaa”, ruoat suunnitellut Sylvester Soisalo (kuvassa) sanoo. Vinkkeli, Pub Ludvig, Boulevard, The Grand Bar...

Lue lisää

28.10.2024

Olutuutuuksia syksyyn

Sinebrychoffin olutvalikoimaan on tullut vuoden aikana paljon uutuuksia. Laaja valikoima saa asiakkaat kokeilemaan uutta, ja joka tilanteeseen tai vaikka ruoka-annokseen löytyy varmasti sopiva olut....

Lue lisää

28.10.2024

Parasta laatua hanasta! Oikeaoppinen kaatotekniikka

Näin varmistat hanaoluen parhaan mahdollisen laadun ja maun. Juttusarjamme alkaa oikeaoppisella kaatotekniikalla. Kaatotekniikka varmistaa sekä tarjoilun että laadun onnistumisen. 1. Ota puhdas,...

Lue lisää

20.09.2024

Oluttrendejä 2024

Oluen trendeissä näkyvät niin globaalit megatrendit kuin paikalliset suomalaiset oluenystävien mieltymyksetkin. Oluttrendit vaihtuvat, mutta pysyviä trendejä ovat ammattitaitoinen palvelu ja...

Lue lisää

14.06.2024

Vahvemmat oluet kasvattavat oluttyylivalikoimaa kaupassa

Kesäkuun alussa hyväksytty lakiuudistus sallii nyt korkeintaan 8 % käymisteitse valmistetut juomat päivittäistavarakaupan valikoimaan. Uudistus laajentaa kaupassa tarjolla olevia olutmakuja ja...

Lue lisää

14.06.2024

Sesonkioluet kiinnostavat kuluttajia – Karhu Summer Wheat on täydellinen kesäolut!

Kausituotteita kannattaa pitää valikoimassa, tutkimuksen mukaan jopa 61% kuluttajista* suosii ravintolassa sesonkituotteita eli vuodenaikaan liittyviä panimojuomia. Karhu on uudistanut...

Lue lisää

14.03.2024

Olutmestari-koulutuksia vielä ennen kesää – katso video ja varaa aika omalle henkilöstöllesi

Sinebrychoffin olutkoulutukset jatkuvat kuudella koulutuksella ennen kesää. Osa paikoista on jo lyöty lukkoon, osa täsmentyy, päivämäärät ovat jo selvillä. Oma ravintolahenkilöstösi voi...

Lue lisää

16.02.2024

Olutkoulutukset käynnissä – varaa aika omalle henkilöstöllesi

Sinebrychoffin olutkoulutukset jatkuvat keväällä 2024. Osa paikoista on jo lyöty lukkoon, osa täsmentyy, päivämäärät ovat jo selvillä. Oma ravintolahenkilöstösi voi osallistua myös...

Lue lisää

16.02.2024

Raikas kausihanauutuus – 1664 Rosé

Raikas vehnäolut 1664 Rosé 4,5% laajentaa suosittua ranskalaista oluttuoteperhettä – nyt kausihanavalikoimassamme! Ranskalainen 1664-olutvalikoima laajenee Suomessa rosévehnäoluella. Lisäksi...

Lue lisää

15.01.2024

Olutkoulutukset jatkuvat – varaa aika omalle henkilöstöllesi

Sinebrychoffin olutkoulutukset jatkuvat keväällä 2024. Osa paikoista on jo lyöty lukkoon, osa täsmentyy, päivämäärät ovat jo selvillä. Oma ravintolahenkilöstösi voi osallistua myös...

Lue lisää

14.09.2023

Pimenevien iltojen olutherkku: Karhu Talvistout

Stout-kausi alkaa, kun päivät lyhenevät ja illat viilenevät. Karhun uusin erikoisolut, Talvistout, on täydellinen olutherkku kylmiin talvi-iltoihin. Karhu Talvistout on nautiskeluun...

Lue lisää

16.08.2023

Olutkoulutukset ravintoloiden henkilökunnalle, syksy 2023

Koulutuksia järjestetään kaikkialla Suomessa, ennakkoon sovittuina ajankohtina. Asiakaskoulutuspäällikkö Jukka Kahri kiertää Suomea alla olevan viikkokalenterin mukaan, eli voit toivoa...

Lue lisää

05.05.2023

Premium-oluet kiinnostavat ja tuovat arvoa

Monella olutbrändillä on premium-vaihtoehtoja, kuten Karhun Platina ja Kupari. Miksi? Vastaus löytyy kuluttajakäyttäytymisestä – maku, tutut brändit ja korkealaatuisuus ovat tärkeimpiä...

Lue lisää

30.03.2022

Olutkoulutukset keväällä 2022

Sinebrychoffin olutkoulutukset ravintola-ammattilaisille jatkuvat! Koulutuksia järjestetään kaikkialla Suomessa, ennakkoon sovittuina ajankohtina. Asiakaskoulutuspäällikkö Jukka Kahri kiertää...

Lue lisää

16.02.2022

Ravintolat aukeamassa vapaammin – muista nämä hanalaitteista!

Ravintolarajoitukset ovat lieventymässä ja lopulta poistumassa, mikä tarkoittaa monen ravintolan avaamista kokonaan uudelleen tai pidempiin aukioloaikoihin. Hanalaitteiden pitää olla valmiina...

Lue lisää

12.01.2022

Olutkoulutukset jatkuvat 2022

Sinebrychoffin olutkoulutukset ravintola-ammattilaisille jatkuvat! Koulutuksia järjestetään kaikkialla Suomessa, ennakkoon sovittuina ajankohtina. Asiakaskoulutuspäällikkö Jukka Kahri kiertää...

Lue lisää

13.12.2021

Staropramen nyt Sinebrychoffin jakelussa

Sinebrychoffin valikoimaan tulee kolme Staropramen-olutta: Staropramen Premium Lager, Dark Lager ja Non-alcoholic lager. Uutuudet ovat tilattavissa verkkokaupastamme shop.sinebrychoff.fi –...

Lue lisää

14.10.2021

Viisi vinkkiä pikkujouluaikaan

Marraskuu on pian täällä ja niin on myös pikkujoulusesonki. Koronarajoitusten jälkeen on odotettavissa entistä innokkaampi joukko juhlijoita ja erilaisia seurueita, jotka eivät ole tavanneet...

Lue lisää

18.08.2021

Sinebrychoffin olutkoulutukset ravintoloiden henkilökunnalle jatkuvat

Suosittuja olutkoulutuksia järjestetään kaikkialla Suomessa, ennakkoon sovittuina ajankohtina. Asiakaskoulutuspäällikkö, Beverage Master, Jukka Kahri (kuvassa) kiertää Suomea alla olevan...

Lue lisää

15.06.2021

Uudistunut Minuuttibaari – Karhu ei katso aikaa

Ehkä Suomen vilkkaimmalla paikalla sijaitseva Minuuttibaari Helsingin päärautatieasemalla on uudistunut. Karhu-brändätty viihtyisä baari junaa odottaessa suo mukavan tauon – ja miksei...

Lue lisää

15.06.2021

Palauta DraughtMaster-astiat oikein – älä heitä rahaa roskiin!

Kierrätyksen tehostamiseksi siirryimme pantillisiin hana-astioihin kaikissa DraughtMaster-tuotteissa huhtikuussa. Astioiden palautusprosentti onkin noussut hienosti. Palautathan sinäkin ravintolasi...

Lue lisää

19.02.2021

Sinebrychoffin olutkoulutukset ravintola-ammattilaisille jatkuvat!

Koulutuksia järjestetään kaikkialla Suomessa, ennakkoon sovittuina ajankohtina. Asiakaskoulutuspäällikkö, Beverage Master, Jukka Kahri (kuvassa) kiertää Suomea alla olevan viikkokalenterin...

Lue lisää

19.02.2021

Terassikausi tulee – oletko valmis?

Vaikean talven ja haastavan alkuvuoden jälkeen odotamme kaikki valoisempaa ja parempaa kevättä. Sieltä se tulee, terassikesäkin. Kokosimme yhteen muistilistan, mitä pitää olla valmiina, kun...

Lue lisää